13 år gammel gutt bygger $ 7 millioner imperium på Ethereum

admin

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block; "/> Gajesh Naik kan være en vanlig indisk gutt som lager krypete videoer på TikTok eller bare studerer, men han bestemte seg for å lage en DeFi-protokoll som har kom til 7 millioner dollar i verdi under kontroll av smarte kontrakter han opprettet Nøyaktig en 13 år gammel gutt som kontrollerte mer penger enn du sannsynligvis vil tjene i livet ditt! Naik begynte å programmere da han var 8 år gammel og kjenner allerede C ++, Java, Javascript og spesielt Solidity, språket som brukes i Ethereum og Binance Smart Chain for ca. opprettelse av smarte kontrakter. Fra sitt rom i delstaten Goa opprettet den lille indianeren StableGaj, et stabilt utvekslingsprosjekt på Polygon: “Gaj Finance bygger et Stablecoin DeFi-økosystem i Polygon. Vårt flaggskipprodukt er en desentralisert stablecoin-utveksling, som gjør det mulig for brukere å bytte stablecoins effektivt og eiendeler knyttet til Polygon Network. StableGaj vil i utgangspunktet støtte følgende stablecoins: USDT, USDC, DAI og FRAX ”- sier prosjektet.

<hr data-lazy-src=


Gutten skapte også PolyGaj, en klon av forskjellige Defi-prosjekter som tar sikte på å integrere innsats og til og med oppdrett av NFT-er og muligens styreformer. Kloning av prosjekter med noen få modifikasjoner er ikke uvanlig i kryptovaluta-samfunnet, der prosjekter er åpen kildekode og lett kopierbare. Faktisk var store markedsverdi-kryptokurver som Litecoin, Monero og Dogecoin kopier av andre kryptoaktiver. På toppen av det har Gajesh også en youtube-kanal der han snakker om bitcoin, altcoins og programmering på forskjellige språk.Gajesh Naik i lokalavisen

Er alder bare et tall?

Etter Mark Cubans investering i MATIC-nettverket hoppet PolyGajs økosystem på samme løsning fra $ 1 million til $ 7 millioner under forvaltning. Selv om gutten ikke har direkte tilgang til midlene, kontrollerer han smarte kontrakter som får Defi til å fungere. Den unge alderen og de mange prosjektene genererte bekymring og angrep fra kryptovaluta-samfunnet.

Sannheten er at hvem som helst kan lage et DeFi-prosjekt og flytte millioner, uavhengig av alder, kjønn, kjønn eller hudfarge. Denne sosiale skalerbarheten, hvor regelen er i koden, gjør at kvaliteten på et prosjekt kan evalueres av koden og ikke av den som opprettet det. Etter publisering av flere artikler om prosjektene kalte noen medlemmer av samfunnet Gajesh en svindler. “Det har blitt oppmerksom på at @RugSteemers har skrevet en anmeldelse der jeg sier at jeg er svindler og at ingen skal investere tid eller penger i prosjektene mine. StableGaj har todelte smarte kontrakter som blir revidert av @certikorg (smart contract auditing company). Selv det forrige Polygaj-prosjektet mitt ble revidert. ” – sa gutten, som ikke forstår årsaken til så mange angrep:

“Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg blir målrettet slik? Er det fordi jeg er tenåring? eller en brunhudet gutt fra India? ”

Les også:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

John McAfee hevder at han mistet kryptovalutaene sine; regjeringen anklager ham for å skjule dem

John McAfee. Avspilling / Twitter.Berømt for McAfee antivirus, programmerer og kryptovalutaentusiast John McAfee sa på Twitter at han er blakk, og at hele kryptoformuen hans er borte. McAfee har vært bak lås og slå i Spania siden oktober 2020, under et påbud fra USA mot hvitvasking og skatteunndragelse. USA mener […]

Subscribe US Now