200 Bitcoin -minibanker er installert i Walmart -butikker, ifølge rapport

admin

Walmart Bitcoin minibank Det er nå mulig for kunder i Walmart -butikker å ta ut Bitcoins i minibanker som er installert i deres amerikanske butikker. DE…

Innholdet i 200 Bitcoin -minibanker er installert i Walmart -butikker, den andre rapporten dukket først opp i Cointimes .

Walmart Bitcoin minibank

Det er nå mulig for kunder i Walmart -butikker å ta ut Bitcoins i minibanker som er installert i deres amerikanske butikker.

Den amerikanske detaljhandelen multinasjonal vil tillate sine kunder å kjøpe bitcoin ved hjelp av minibanker installert i noen av sine butikker i USA. Initiativet ble gjort mulig etter et samarbeid mellom detaljhandelsgiganten Coinstar og Coinme.

Walmart vil faktisk installere Bitcoin minibanker

I forrige måned ble navnet på Walmart involvert i en historie, ifølge hvilken selskapet hadde inngått et samarbeid med Litecoin (LTC) for å tillate sine kunder å foreta betalinger med kryptovalutaen. Selv om ryktene forårsaket stor spenning i hele markedet, korrigerte han dem så snart fakta ble avslørt.

Nå sier imidlertid en mer pålitelig rapport at selskapet slo seg sammen med Coinstar – kjent for sine fysiske maskiner som kan veksle valutaer mot digitale penger.

Resultatet av dette nye partnerskapet var installasjonen av 200 Bitcoin -minibanker i Walmart -butikker. Det er nå mulig for kunder å kjøpe og ta ut Bitcoins i minibanker som er installert i noen amerikanske butikker.

Sam Doctor – strategidirektør for kryptovaluta -megler BitOoda – sa at installasjon av bitcoin -minibanker i supermarkeder er en økende trend i USA. Imidlertid bemerket han at Walmart er forskjellig fra konkurrentene ved at kundenisjen kan nå en større andel av samfunnet:

"Walmart utvider tilgangen til Bitcoin til flere mennesker, så lenge det fortsetter å gi legitimitet blant de mest skeptiske"

Coinstar -avtalen ble tidligere rapportert av Coindesk, som testet tjenesten. Kunder som kjøper Bitcoin må sette inn papirregninger i maskinen for å motta en kupong.

De må også opprette en Coinme -konto og gjennomgå en bakgrunnssjekk før kupongen kan innløses. Maskinene krever et gebyr på 4% for Bitcoin -alternativet og en 7% kontant valutakurs.

"Det er en dyr måte å kjøpe Bitcoin på, men det reduserer adgangsbarrierer for førstegangskjøpere av kryptovaluta," konkluderte Sam Doctor.

Antall Bitcoin -minibanker vokser over hele verden

Dette er ikke bare en trend i USA. Antallet Bitcoin -minibanker vokser over hele verden.

Ifølge data fra Coin ATM Radar hadde de bare 7 756 i mai 2020, og har nå hoppet til 29 852 i oktober 2021.

Bitcoin minibanker rundt om i verden
Minibankvekst rundt om i verden – Kilde: coinatmradar

Det som sannsynligvis påvirket økningen i etterspørselen etter Bitcoin -minibanker (minibanker) mellom 2020 og 2021 var den økende populariteten til digitale betalinger.

En rapport fra Global Trade Magazine antyder at digitale betalinger økte i popularitet under COVID-19-pandemien, med forhandlere som rapporterte en økning i bruk på 69% siden januar, og dette tyngde sannsynligvis den økte etterspørselen etter bitcoin over hele verden.

For en måned siden ble Bitcoin for eksempel El Salvadors offisielle valuta, og regjeringen lanserte sin egen BTC -lommebok, men spesielt på grunn av identitetstyveri går adopsjonen ikke så bra som du tror.

Da det ble delt ut 30 dollar i bitcoin for hver innbygger i landet, gikk kriminelle etter andres bonuser, på samme måte som det som skjedde i Brasil med coronavoucher.

Andre problemer ble også rapportert av to brasilianere som var i landet.

"For eksempel er en av tingene som skjedde at de kunngjorde at de 200 minibankene skulle være [resultatet av] et offentlig-privat partnerskap, men til slutt vet jeg ikke om det var noen problemer i budgivning eller noen kommersielle problemer i dette prosjektet, [men] det endte opp med å bli gjort med offentlige ressurser ”, sa de til Cointimes.

Les mer:

  • Mer enn 1000 Bitcoin -minibanker er installert i november rundt om i verden
  • Bitcoin -utvikler etter 8 år og advarer: "juridisk risiko øker"
  • Prosjekt til en milliard dollar ønsker å skanne netthinnen din i bytte mot kryptokurver

Innholdet i 200 Bitcoin -minibanker er installert i Walmart -butikker, den andre rapporten dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin Future: Mulig BTC Creator avduker lovende nye teknologier for kryptovaluta

Adam tilbake Denne torsdagen (10/22) indikerte en av de 3 personene som er nevnt i Bitcoin White Paper ny teknologi som kan brukes ...

Fremtidig Bitcoin -innhold : Mulig skaperen av BTC avslører lovende nye teknologier for kryptovaluta først dukket opp i Cointimes.

Subscribe US Now