5 kort å bruke med bitcoin og kryptovalutaer i Brasil

admin

debetkort ved siden av bitcoin-mynt Visa, Mastercard og Elo sliter med å integrere kryptovalutamarkedet med kortene sine ved å bruke bitcoin og andre…

Innhold 5 kort for bruk med bitcoin og kryptovalutaer i Brasil dukket først opp i Cointimes .

debetkort ved siden av bitcoin-mynt

Visa, Mastercard og Elo sliter med å integrere kryptovalutamarkedet med kortene sine ved å bruke bitcoin og andre nye digitale eiendeler.

Med en økning på mer enn 300 % per år, leter bitcoin-investorer etter måter å enkelt bruke sine digitale eiendeler med gamle kort. Med forslaget om å integrere den gamle og den nye økonomien, tilbyr mange selskaper allerede denne tjenesten i Brasil.

I tillegg til det enkle å bruke bitcoins, gir mange av løsningene cashback, kampanjer og rabatter til kundene deres.

Av denne grunn har vi laget en liste over de 5 beste kortene i det brasilianske kryptovalutamarkedet:

Endre kort

Alterbank

Alter er et av de raskest voksende selskapene i markedet de siste årene, hovedsakelig på grunn av det enkle å kjøpe og selge digitale eiendeler der.

Med det formål å være en bro mellom det tradisjonelle markedet og kryptovalutamarkedet har selskapet et kort integrert med Alter-kontoen, som gir brukerne flere fordeler, som cashback.

Å åpne en konto og de fleste av tjenestene som tilbys er gratis, drives under Visa-merket.

Vi snakker mer om Alter-kortet og dets fordeler i dette innlegget her .

Novadax-kort

novadax-kort integrert med kryptovalutaer

Novadax har også et kort som er fullt integrert i sin kryptovalutakonto hos meglerhuset.

Registrering, livrente, uttak via TED, TEF og flere andre funksjoner er gratis. Fordelene øker når brukeren allerede kjøper i meglerhuset og flytter mer enn R$5 000 per måned (sølvmedlem), noe som gir brukeren rett til tre gratis uttaksoperasjoner på 24-timers nettverket eller opprettelse av en bankseddel.

Det er også cashback-kampanjer som oppmuntrer til bruk av visse kryptoaktive midler og konstante og eksklusive kampanjer for de som har kortet.

Ettersom brukeren flytter mer penger på Novadax , desto flere fordeler vil han ha. For å bestille Novadax-kortet må du ha en meglerkonto og legge inn bestillingen ved å klikke her .

Crypto.com-kort

crypto.com-kort integrert med bitcoin

Kryptoen . com er en megler som fortsatt er lite kjent i det brasilianske markedet, men med stor suksess internasjonalt.

Nylig, i samarbeid med Visa, annonserte det et forhåndsbetalt kryptovalutakort for brasilianere.

Uten årsavgift tilbyr Crypto.com-kort opptil 8 % cashback, 100 % refusjon på tjenester som Netflix, Amazon Prime og Spotfy (i henhold til plattformreglene) og har ingen avgifter.

"Vi ønsker å fungere som en bro mellom kryptoøkosystemet og vårt globale nettverk av 80 millioner selgere. Vi er glade og glade for å jobbe med plattformer som Crypto.com, som ønsker å gjøre det enklere for brukere å bruke sine digitale valutasaldoer uansett hvor Visa aksepteres.» – sa Cuy Sheffield, leder for Visa for kryptovalutaer, og kommenterte integrasjonen med megleren.

UzzoPay-kort

Uzzo Betalkort med bitcoin

Uzzo er en brasiliansk oppstart som gir deg muligheten til å lage et oppladbart virtuelt eller fysisk kort og multi-valutaer ved å bruke poeng, bitcoins eller reals.

Under Elo-banneret gir Uzzo Pay deg opptil 1 % cashback. Det er ingen årsavgift eller vedlikeholdsgebyr. Den tillater også uttak fra det 24-timers banknettverket til en kurs på 7,90 per transaksjon.

Zro bankkort

Zro Bank kommer med forslaget om en digital konto som drives via chat (chatbank), og tilbyr et Visa-debetkort som kan lastes med bitcoins eller reais.

Selskapet tilbyr 0,5 % bitcoin cashback ved å bruke kortet, i tillegg til gratis uttak på 24-timers nettverket, utstedelse av banksedler og TED-er.

Det er fremtidige planer for integrering av internasjonale kontoer og mulighet for å sende og motta dollar via SWIFT-systemet.

Innhold 5 kort for bruk med bitcoin og kryptovalutaer i Brasil dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin stopper tap på grunn av kritikk ETF-avvisninger har kostet investorer '12 700 % gevinster'

Det har vært en kostbar virksomhet å nekte spot Bitcoin ETF-produkter et marked, hevder reaksjonene, mens Bitcoin-prisaksjonen stabiliserer seg.

Bitcoin ( BTC ) reduserte tapene 13. november da markedet viste liten interesse for amerikanske regulatorer som nektet å tillate et spotbørshandlet fond (ETF).

BTC/USD 1-times lysdiagram (bitstempel). Kilde: TradingView

ETF-avvisning forårsaker få markedshodepine

Data fra Cointelegraph Markets Pro og TradingView viste rolige forhold for BTC/USD inn i helgen, paret handlet innenfor en $1000-korridor.

Nyheter om at Securities and Exchange Commission (SEC) hadde avslått å godkjenne VanEcks spot ETF-produkt så en nedgang mot $60 000 støtte, men klarte ikke å utløse betydelig volatilitet.

VanEck-episoden, den første av flere avgjørelser angående spot-ETFer, kom ikke som en overraskelse for mange, men firmaet uttrykte "skuffelse" i resultatet.

"Vi er skuffet over dagens oppdatering fra SEC som avviser godkjenning av vår fysiske bitcoin ETF," svarte Jan Van Eck på Twitter.

"Vi mener at investorer bør kunne få BTC-eksponering gjennom et regulert fond og at en ikke-futures ETF-struktur er den overlegne tilnærmingen."

Andre kommentatorer var mer vokale, med Matias Dorta, visepresident for markedsføring hos kapitalforvalter Roundhill Investments, som bemerket ulempene for investorer fra åtte år med SEC-avvisninger.

"SEC avviste først en $BTC ETF i 2013. De beskyttet investorer med suksess mot +12 700% gevinster," hevdet han.

Bitcoin ETF tidslinje. Kilde: Arcane Research

Ukentlig avslutning får alle til å gjette

Ved å gå videre fra avslaget, fokuserte tradere i mellomtiden på den ukentlige avslutningen.

Relatert: Bitcoin kommer til å nå $90 000 i løpet av de kommende ukene til tross for tilbaketrekking - siste tekniske analyse

BTC/USD trengte å forbli over rekkeviddemotstanden i spill siden de første $64 900 fra april, sa den populære traderen Pentoshi, og dette utgjør nøkkelfunksjonen i de kommende dagene.

Medanalytiker Rekt Capital opprettholdt i mellomtiden et sterkt bullish perspektiv på langsiktig prispotensial.

"Alle datavitenskapelige modeller tyder på at BTC vil toppe seg mye høyere enn $100 000 i denne syklusen," sa han i en av en serie tweets fredag.

Andre pekte på mangelen på bevis som tyder på at oksemarkedet var avsluttet eller til og med var truet på det nåværende stadiet.

Subscribe US Now