5 meglerbrikker å holde øye med i 2022

admin

Bitcoin Brokers Tokens De fleste kryptovalutaentusiaster avslutter året og ser på metaverse kryptovalutaer og blokkjedespill….

De 5 meglersymbolene å holde øye med i 2022-innhold dukket først opp i Cointimes .

Bitcoin Brokers Tokens

De fleste kryptovalutaentusiaster avslutter året og ser på metaverse kryptovalutaer og blokkjedespill . Men det er andre kategorier i kryptomarkedet som kan se stor vekst det neste året, megler-tokens.

Tokens basert på sentraliserte meglerhus viste massive gevinster i 2021, selv uten så mye hype som meme-valutaene, for eksempel. Så la oss ta en titt på hva som er de største digitale eiendelene til voksende meglerhus å holde øye med i 2022.

I følge Jameson Lopp, en av Bitcoin- utviklerne og programvareingeniørene som har brukt år på å administrere infrastrukturen som brukes av noen av bransjens største børser, er bitcoin-meglere en av de mest velprøvde forretningsmodellene i kryptovaluta-området.

Det er imidlertid verdt å huske at børs-tokens ikke er regulerte aksjer eller obligasjoner som deler ut utbytte eller representerer deler av selskapet, de er generelt verktøy-tokens som gir fordeler til plattformbrukere.

Men uansett, de har en tendens til å vise vekst eller nedgang ettersom meglere får eller taper plass i bransjen.

Jeg bør også påpeke at du ikke bør ta følgende liste som en investeringsanbefaling, gjør din egen undersøkelse før du kjøper en eiendel som forventer en økonomisk avkastning.

5 meglerbrikker å holde øye med i 2022

5) Binance Coin (BNB)

Binance Coin var den første kryptoaktive meglervirksomheten som virkelig eksploderte og holdt seg i de 3 beste kryptovalutaene med høyest markedsverdi. Den globale børsen tok podiet til den største volummegleren i verden, og dens token er fortsatt høy.

De eldste i markedet husker at før Binance, som mange nå nevner som en av hovedbørsene deres, var Poloniex en global leder. Binance har imidlertid diversifisert produktene sine og tilbudt en enorm mengde fordeler til kryptoinvestorer: Passiv inntekt, rabatterte handelsgebyrer, NFT-plattform, betalingsløsning og til og med et alternativt nettverk for billigere uttak og en lokal valuta til BNB.

Binance er for tiden ledende på det nasjonale markedet, med 34,7 % av bitcoinvolumet i Brasil i november måned . Av de mer enn 26 tusen bitcoinene som ble handlet av brasilianere, var Binance den foretrukne mellommannen for 9256,74 BTC.

Selv om tokenet ikke er en aksje i megleren og innehaverne ikke er aksjonærer, etablerer BNB en brennregel i henhold til byttevolumet, noe som kommer kryptoinnehavere direkte til gode.

I tillegg kunngjorde Binance nylig en ny token-brenningsmekanisme , noe som ytterligere forsterker knappheten og deflasjonsarten til Binance Coin. I likhet med Ethereums EIP-1559, brenner BNB nå en fast andel av gebyrene som belastes av validatorer på hver blokk.

Som et resultat av veksten gikk Binance Coin på bare ett år fra $28,2 til over $565. Se nedenfor for BNBs prishistorikk, ifølge CoinGoLive- data.

BNBs prishistorikk

Når dette skrives, er Binance Coins markedsverdi $95,7 milliarder med et daglig volum på $2,1 milliarder.

Men siden kryptovalutamarkedet er veldig dynamisk, er det fortsatt fullt mulig at andre børser vil ta plassen til Binance og deres tokens vil vokse mye mer.

4) Crypto.com (CRO)

For tiden det nest største sentraliserte meglertokenet, CRO er Crypto.coms kryptoaktive og, i likhet med BNB, startet det også på Ethereum-nettverket som et ERC-20-token og migrerte deretter til en egen blokkjede.

Selskapet er kjent for å satse på aggressiv markedsføring, sponse Formel 1, Libertadores, NBA Philadelphia 76ers basketballlag, og smi andre gigantiske avtaler. Crypto.coms siste store medieopptreden var kjøpet av navnerettighetene til det berømte Staples Center-stadionet i Los Angeles, som ble omdøpt til CryptoCom Arena.

Markedsføringsbevegelsene deres stemmer overens med store ekspansjonsplaner, inkludert kjøp av andre meglere , noe som økte CRO med nesten 250 % tidligere i måneden.

Crypto.com ankom også nylig Brasil, og lanserte et kryptovalutakort i samarbeid med Visa, med den hensikt å akselerere adopsjonen av krypto i landet. Tjenesten har en cashback på opptil 8 %, som til og med kan akkumuleres hvis den brukes på Coingoback-plattformen.

På ett år gikk CRO-tokenet fra 9 cent til over 56 cent, og viste en gevinst på 837 %. Se nedenfor for Crypto.coms prishistorikk i henhold til CoinGoLive- data.

CRO-prishistorikk

Når dette skrives er markedsverdien til Crypto.com (CRO) 14,3 milliarder dollar med et daglig volum på 295 millioner dollar.

3) UNUS SED LEO, også kjent som LEO Token

Til tross for det rare navnet, er tokenet skapt av en av de mest tradisjonelle børsene i kryptovalutamarkedet, Bitfinex. Det er et verktøystoken som gir brukere rabatt på handelsavgifter innenfor plattformen.

LEO har imidlertid noen viktige forskjeller sammenlignet med andre meglersymboler. For det første vil det ikke sirkulere for alltid, siden intensjonen fra starten var at meglerhuset selv til slutt skulle kjøpe tilbake alle tilgjengelige tilbud.

Dette forklares av skapelseshistorien til UNUS SED LEO: i 2019 fikk selskapet Bitfinex brukt til å behandle sine betalinger, Crypto Capital, midler konfiskert av regjeringen, så iFinex (Bitfinex sitt morselskap) utstedte tokenet for å dekke finansunderskuddet.

Investorer har hjulpet Bitfinex gjennom dette problemet, og på grunn av det lover det å "betale det tilbake" ved å love å kjøpe alle LEO-tokens gradvis.

Beløpet som kjøpes månedlig av meglerhuset forbrennes og tilsvarer minst 27 % av inntektene generert av iFinex. Det vil si at ettersom selskapet tjener penger, "returnerer det" til markedet hjelpen som investorer ga det når de kjøpte tokenet tidligere.

Nå, med iFinex i spissen for El Salvadors Bitcoin Bonds, har entusiaster endt opp med å spekulere i børsens tokens vekst, som kan ende opp med å samarbeide med flere land i de kommende årene.

På ett år gikk LEO Token fra $1,35 til $3,69, noe som representerer en avkastning på 173%. Nedenfor er prishistorikken til UNUS SED LEO i henhold til CoinGoLive- data.

LEO prishistorikk

Når dette skrives, er LEOs markedsverdi $3,4 milliarder med et daglig volum på $455 000.

2) Huobi-token (HT)

Huobi er en annen gigant på det internasjonale markedet som ankommer Brasil med svært nøyaktig markedsføring, og tilbyr gratis kryptovalutaer og til og med PlayStation 5 for brukere i landet.

Utvekslingen vokser raskt og har et veldig sterkt fellesskap rundt seg. På Telegram er Huobi Brasil nær ved å nå 5000 personer (og det er der de annonserer kampanjer og fordeler, tilgang ).

I tillegg er den store mengden aktive tjenester tilgjengelig for handel en annen differensial for megleren. Når megleren utvider seg, drar tokenen din fordel av prisbevegelser.

HT er basert på Ethereum-blokkjeden som et ERC-20-token og ble utgitt i januar 2018. Huobi-tokenet tilbyr mer enn rabatterte handelsavgifter: tokeninnehavere har rett til å stemme på børsbeslutninger, kan motta kryptobelønninger for sesongbaserte tilbakekjøp og også få tidlig tilgang til spesielle arrangementer.

I fjor gikk Huobi-tokenet fra USD 4,09 til USD 10,06, opp mer enn 148 %. Se nedenfor for HT-prishistorikk i henhold til CoinGoLive- data.

HT prishistorikk

Når dette skrives er markedsverdien til Huobi-tokenet 1,6 milliarder dollar med et daglig volum på 128,7 millioner dollar.

1) OKEx-token (OKB)

Selv om OKB ikke har en markedsverdi så høy som de fleste konkurrerende tokens på denne listen, er OKEx-børsen bare nest etter Binance i volum over hele verden. Dette er aktuelt da OKB også har et vanlig brennsystem basert på meglers handelsgebyrinntekter.

"Vi brukte 30 % av OKExs inntekter fra kontanthandelsgebyrer til å gjenkjøpe OKB av det utestående varelageret på 300 millioner. Hver tredje måned brenner vi tokens, og sender dem til en brennende adresse som ingen har tilgang til.» står det på tokens offisielle nettsted.

I likhet med Huobi Token gir OKB også innehavere stemmerett i et desentralisert styringssystem, i tillegg til å oppmuntre til å beholde eiendelen.

I tillegg har OKEx også sine forskjeller: mens andre ender opp med å konkurrere om flere tilgjengelige valutaer, fokuserer denne megleren på å tilby opsjonshandel. Dens globale vekst ender opp med å påvirke ytelsen til kryptoaktive.

Som alle de andre tokens på denne listen, steg OKB mer enn bitcoin i 2021, noe som viser potensialet til dette utvekslingsmarkedet og hvor lønnsomme de kan være.

I fjor gikk OKB fra $5,25 til $23,95, opp 357%. Nedenfor er prishistorikken til OKB i henhold til CoinGoLive- data.

OKB prishistorikk

Når dette skrives, er OKBs markedsverdi USD 6,3 milliarder med et daglig volum på USD 709 millioner.

Så du investerer i et meglertoken. Del denne artikkelen for å spre kunnskap og følg Cointimes på Telegram for å motta hovednyhetene og diskutere med oss.

De 5 meglersymbolene å holde øye med i 2022-innhold dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Kryptovalutaer blør og politikere holder øye med dem – Ukentlig sammendrag

markedssammendrag Denne uken kan den onkelen din som kan litt om "creptocoins" og følger de politiske nyhetene få et anfall...

Innhold Kryptovalutaer blør og politikere holder øye med dem – Denne ukens oppsummering dukket først opp i Cointimes.

Subscribe US Now