5 minneverdige bitcoingaver til fars dag

admin

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "data-sizes =" (maks-bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block;Farsdagen kommer 8. august, og det er nå en god tid å kjøpe en minneverdig gave som fremdeles hjelper faren din økonomisk. Derfor har teamet vårt utarbeidet en liste med 5 minneverdige gaver som du kan gi på denne spesielle dagen.

5. Personlig bitcoin lommebok

En god idé for faren din å komme i gang i kryptokurrencymarkedet er gjennom en fysisk papirlommebok, de såkalte bitcoin-papirlommebøkene. De er laget i flere modeller og kan tilpasses. Alt som trengs er en skriver, datamaskin og kreativiteten din for å gi faren din en gave og fortsatt hjelpe ham å forstå bitcoin med noe håndfast.Eksempel på en Bitcoin Paper Wallet En billig papirlommebok er billig, tilpassbar og lærerik, en gave som passer til alle foreldre. Trinn i artikkelen "Beskytt bitcoins mot tyveri".

4. Gjør faren din til en bitcoin "Samurai"

Hvis du har en pappa som elsker teknologi og er praktisk, så er denne gaven perfekt for ham. Hva med å forvandle “din gamle mann” til en digital Samourai og suveren i et rike på samme tid?En Bitcoin -far har familien sin beskyttet i generasjoner Med Nodl Dojo vil faren ha en bitcoin -knute som ikke bare vil gi ham økonomisk suverenitet, men også gjøre ham til en Samourai. Nøyaktig er Nodl Dojo direkte knyttet til Samourai Wallet, den mest 'badass' bitcoin -porteføljen i hele markedet. Det gir mulighet for raske, sikre og mer private transaksjoner enn noen annen lommebok. Og hvis faren din er en av dem som virkelig liker å bygge, kan Get Umbrel også være et godt alternativ. På dette nettstedet finner du en "gjør det selv" -opplæring for å sette opp din egen fulle node og kjøre programvaren på en enkel måte, som du kan gjøre med din far. Dette er kvalitetstid tilbrakt med familien.Nettstedet anbefaler alle nødvendige deler og lærer deg hvordan du monterer en kraftig bitcoinknute Ekstremt nerdete, helt tilpasningsdyktig og fantastisk. Gi faren din muligheten til å bli en bitcoin -ninja.

3. T-skjorte eller bitcoiner-ramme

Kjolen din snakker mye om deg og også om faren din. Så sørg for at han har gode t-skjorter som Refugio Bitcoins “Who is John Galt.” Refugio Bitcoin har også malerier, inkludert en med overskriften trykt på den første bitcoinblokken. Kult, ikke sant? Hva med å kle din far eller frihetshuset hans?

2. For artistforeldre

Hvis faren din liker kunst og er fan av nye ting, så har vi den perfekte gaven til ham. Hva med en NFT? En NFT er et ikke-soppbart token som kan representere et unikt blockchain-kunstverk. NFT-er, ikke-soppbare tokensDigitale kunstverk representerer en ny trend Opensea og Rarible -nettstedet har et stort antall kunstverk for enhver smak og budsjett. I tillegg til å lære om blockchain og kryptokurver, vil faren bli introdusert for det digitale kunstmarkedet på flere millioner dollar.

1. For foreldre som ikke er bitcoiner

Hvis du har en pappa som egentlig ikke er interessert i bitcoin og ikke vil like noe av det ovennevnte, har vi dekket deg. Elektronikk, klær, tilbehør og alt annet du kan forestille deg har potensial til å gi deg litt bitcoin payback. Som? Som bitcoin cashback fra Coingoback.com kan du handle i tusenvis av butikker og få penger tilbake. Hva med å garantere denne cashbacken mens du gir den til faren din? Du kan lagre disse kryptokurvene for å samle seg til neste farsdag, tross alt har bitcoinerne en tendens til å tenke langsiktig.Har du noen forslag til gaver? Legg igjen kommentarene nedenfor.Kjøp og selg Bitcoin og andre kryptokurver på Coinext
Den komplette megleren for å investere trygt og praktisk i de mest handlede kryptokurvene i verden.
Registrer deg og se hvor enkelt det er, gå til: https://coinext.com.br

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Vil God Temple være den neste Axie Infinity?

Subscribe US Now