5 plattformer for å kjøpe kryptovalutaer med et kredittkort og hvordan du bruker dette formatet for å utnytte

Bitcoin + kredittkort

Siden begynnelsen av kryptovalutaer, med lanseringen av Bitcoin i 2009, har flere vanskeligheter og teknologiske barrierer gjort kjøpsoperasjoner med bitcoin mer komplekse. Foreløpig er det allerede mulig å kjøpe kryptovalutaer på ulike måter, som PIX, bankseddel og til og med kredittkort.

Men hvorfor kjøpe bitcoin med kredittkort?

I tillegg til å være enkelt, lar det å kjøpe bitcoin med et kredittkort deg utnytte posisjonen din uten å nødvendigvis ha ressursen for hånden.

Utnytting var en mer eksklusiv aktivitet enn den er i dag, og den ble vanligvis brukt av mer erfarne investorer, som allerede visste hvilken vei de skulle gå og hva konsekvensene kunne bli.

For tiden, med den lettheten som digitale banker og ulike finansielle plattformer har brakt til markedet, er det mye mer normalt å se en vanlig investor som bruker innflytelsesstrategier.

Hva er innflytelse?

Enkelt sagt er innflytelse strategien for å låne penger for å øke avkastningen på en investering.

Hvis avkastningen på det totale beløpet som er investert i obligasjonen (dine egne penger pluss de lånte midlene) er større enn renten du betaler på de lånte midlene, kan du få en betydelig fortjeneste.

Belåning påvirker ikke avkastningen i prosent, men hvor mye penger du får tilbake.

Praktisk eksempel:

La oss si at du har $100 og kan låne $1500 fra banken til en rente på 6%.

Dine R$100 + bankens R$1500 summerer seg til 1600, og du investerer det totale beløpet. Forutsatt at dette beløpet ga 15 % i perioden, har du nå R$1 840 på slutten av året.

Du skylder banken totalt R$1590 (R$1500 lånt + R$90 av 6 % rente).

Hvis du trekker fra R$1 840 du har nå med R$1 590 du skylder banken, har du totalt R$250. Trekker du fra de opprinnelige R$100 investert, får du en avkastning på 150 % !

I tilfelle handelen fungerer, er det flott. Men hva om den 15 % avkastningen hadde vært bare 3 %, for eksempel?

Etter å ha tilbakebetalt lånet i banken, vil du sitte igjen med totalt – 38 BRL og et netto tap på 138 BRL.

Med andre ord, du ville lide et tap på 138 % i stedet for det som kunne vært bare et tap på 3 % hvis du ikke hadde brukt noen innflytelse.

Alle typer investeringer (fra aksjekjøp, selskapsutvidelser, gired buyouts til hedgefond) kan bruke innflytelse. Og alle disse investeringene fungerer etter de samme prinsippene i eksemplene ovenfor, som er ment å øke gevinst (eller tap) effekten.

Jo mer innflytelse, jo større avkastning, men også tap.

To måter du kan øke formuen på på en enkel måte er kryptobacks (hvor du passivt mottar en prosentandel av kjøpet ditt i kryptovalutaer) og bruk av kredittkort for å gjennomføre transaksjoner.

Når det gjelder kortet, er logikken som følger: du ønsker å foreta et kjøp nå, men du har ikke nok penger til å gjøre det. Med dette foretar du et kjøp på kredittkortet ditt, og venter dager/uker til du skal betale ned kortregningen. Det høres rart ut, men dette er også en måte å utnytte deg selv på.

Når det er sagt, er det flere alternativer i kredittkortmarkedet i dag som tilbyr fordeler som muliggjør avkastning i krypto, enten du bruker innflytelse eller ikke. Noen av plattformene for kjøp av kryptovalutaer med kredittkort er:

hoobi

Du kan bruke Visa eller MasterCard debet-/kredittkort til å kjøpe kryptovalutaer.

Tokens som BTC, ETH, XRP, LTC, USDT, EOS, BCH, ETC og BSV er tilgjengelige for direkte kjøp.

For å foreta et kjøp, velg bare "Betaling med kort" i kjøpsområdet for kryptovaluta.

Huobis største fordel er det store brasilianske fellesskapet på Telegram , hvor du kan be om hjelp med alle spørsmål, motta kampanjer og til og med snakke med eksperter.

Binance Visa

-Gratis (Binance oppgir at de ikke vil belaste noen administrasjons- eller behandlingsgebyrer, men tredjepartsgebyrer kan påløpe).

-Lar deg "holde" kryptovalutaene dine i Binance-lommeboken og bare bruke dem når du foretar betalinger.

-Refusjon på opptil 8 % på kjøpene dine

Coingoback-løkke

Denne er veldig interessant og praktisk. Investoren velger hvor mye han vil investere per måned (R$100, R$200, R$500 eller et tilpasset beløp), og denne investeringen debiteres fra kortet hans månedlig, uten å måtte holde styr på kjøpene hans.

Det er med andre ord et format som lar deg, passivt og uten å måtte bruke energi på å utføre operasjoner, akkumulere bitcoins på lang sikt.

-Tillater betaling med kreditt eller debet.

– Overvåking av eksperter.

Endre cryptoback

Cashback som returnerer opptil 1 % av verdien av kjøpene dine på kortet i bitcoins.

-Når du foretar et kjøp på AlterCard (fysisk eller virtuelt) over R$ 10,00, returneres automatisk mellom 0,5 % og 1 % av beløpet i bitcoins til lommeboken din på Alter.

-Cryptoback regnskapsføres ved kjøp og saldoen din frigjøres innen 15 dager.

Konklusjon

Å utnytte investeringen din gjør i hovedsak avkastningen mer volatil. Hvis du har mindre risikable investeringer enn bare enkeltaksjer (og vi håper du har), gir det ikke alltid mening å utnytte investeringer, siden det avhenger mye av investorens profil og strategien han følger. Men hvis du ønsker å øke risikoen i porteføljen din og «ha magen» til å akseptere konsekvensene, kan innflytelse være en del av investeringsstrategien din.

Les mer:

  • Tyrkisk megleroppføring øker Shiba Inu til ATH
  • Disney kunngjør eksklusive NFT-er på Disney+-dagen, se hvordan du forbereder deg
  • Dogfights, Selic-stigning og Bitcoin-gjenoppretting – Markedssammendrag

Innhold 5 plattformer for å kjøpe kryptovalutaer med et kredittkort og hvordan du bruker det formatet for å utnytte, dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *