6 spørsmål til Lyn Alden Schwartzer fra Lyn Alden Investment Strategy

admin

Vi spør byggherrene i blokkjede- og kryptovalutasektoren om deres tanker om industrien … og vi kaster inn noen tilfeldige pingere for å holde dem på tærne!


Denne uken går våre 6 spørsmål til Lyn Alden Schwartzer, grunnlegger av Lyn Alden Investment Strategy, som tilbyr en investeringsanalysetjeneste for både private og institusjonelle investorer.

Lyn Alden begynte sin karriere innen ingeniørfag. Etter å ha jobbet i automasjonsindustrien som praktikant, ble hun uteksaminert fra college og begynte som junior elektronikkingeniør for et luftfartssimuleringsanlegg. I løpet av et tiår jobbet Lyn Alden seg opp til å bli sjefingeniør for anlegget, og hadde tilsyn med prosjektteamene, kontraktsansatte og teknisk økonomi.

På siden hadde Lyn Alden også en liten investeringsanalysevirksomhet som hun likte. Selv om hun elsket ingeniørfag og ledelse, da forskningsvirksomheten hennes vokste seg veldig stor, begynte den å overskygge hennes tidligere arbeid, og hun dro for å drive forskningsvirksomhet på heltid. Lyn Alden dekker makroøkonomiske trender, og siden 2020 har hun forsket mye på spesielt Bitcoin.


1 Hva er den mest innovative brukssaken for blockchain du noen gang har sett? Det er kanskje ikke den som mest sannsynlig vil lykkes!

Penger.

Den umiskjennelig innovative brukssaken for blockchain løser problemet med dobbeltforbruk , og lar dermed folk handle og lagre verdier uten en sentralisert tredjepart.

Alle ser etter det neste som blokkjeder vil bli brukt på, men jeg tror folk undervurderer hvor stort det totale adresserbare markedet er fra den første virkelige bruken av blokkjeder: et peer-to-peer elektronisk kontantsystem.

Hele verden har et verdilagerproblem. Rentene i alle utviklede land er under inflasjonsraten. I mangel på gode penger har vi tjent penger på alt annet, som aksjer, hus, luksus og andre ting. Med andre ord lagrer vi en pengepremie i ellers ikke-monetære eiendeler utover bruksverdien, da vi ønsker å holde på alt annet enn kontanter. Dette er et problem som fører til flere titalls billioner, eller til og med over hundre billioner dollar i pengepremie lagret i ikke-monetære eiendeler.

Og utover det har en betydelig del av verden et betalingsproblem. Internasjonale betalinger er kostbare og ineffektive, de står overfor kapitalkontroll, de har ikke god tilgang til billige mikrobetalinger, de kan bli sanksjonert, de kan overvåkes, de kan konfiskeres fra og så videre. Muligheten til å sende sensurresistente betalinger er enorm, og det er noe mange mennesker i utviklede markeder ikke tenker på for ofte, men de er en stor avtale for fremvoksende markeder spesielt.

2 Hva er de fem beste Crypto Twitter-feedene du ikke klarer deg uten, og hvorfor?

Det er et vanskelig spørsmål fordi jeg liker dusinvis av dem. Det er mange ressurser jeg liker fra forskjellige plattformer (f.eks. podcaster, intervjuer, bøker, artikler og så videre), men spesielt for Twitter, antar jeg at jeg må gå med @PrestonPysh, @Gladstein, @Adam3us, @Skwp og @Lyn.

Jeg liker også å følge folk jeg er uenig med, eller brede kryptonyhetsfeeds, slik at feeden min alltid er fylt med flere synspunkter.

3 Hvis verden får en ny valuta, vil den ledes av CBDCs, en tillatelsesløs blokkjede som Bitcoin eller en tillatelseskjede som Diem?

Jeg tror vi i en periode kommer til å ha alt det ovennevnte.

Noen land som Kina følger sterkt CBDC-ruten, som gir dem mer overvåking og kontroll over økonomien og befolkningen. De vil ha en større evne til å overvåke transaksjoner, blokkere transaksjoner, automatisk belaste folks kontoer basert på overtredelser eller deres sosiale kredittscore, og programmere penger slik at de bare kan brukes på bestemte steder eller bestemte tider. Det vil også gi dem muligheten til å gå rundt SWIFT-systemet, for å gi dem mer kontroll over deres internasjonale handel med noen av deres handelspartnere.

De fleste andre sentralbanker har ikke gjort så mange år med forskning på CBDC som Kina har og er ikke i stand til å flytte så raskt inn i et nytt valutasystem. Jeg tror det vi sannsynligvis vil se i USA er en økende bruk av regulerte og tillatte stablecoins, inkludert enheter som USD Coin, Diem og andre. Dette kan på noen måter betraktes som et offentlig/privat partnerskap ettersom disse teknologiene blir mer integrert i banksystemet.

I mellomtiden har Bitcoin vært i drift i nesten 13 år med økende adopsjon og er den digitale ressursen som kan betraktes som tilstrekkelig desentralisert, med kamparr som beviser det. Min forventning er at det vil fortsette å vokse over tid og bli en stadig mer attraktiv form for global sikkerhet og globale penger. Jeg tror verden vil opprettholde ulike valutaer på ulike måter, men jeg forventer at Bitcoin vil øke markedsandelen ganske mye fra de nåværende lave nivåene. Jeg ville absolutt ikke satset mot det, og i motsetning til CBDC-er og stablecoins som degraderes i verdi over tid, representerer Bitcoin en måte for alle å ha inflasjonsbestandige, konfiskasjonsbestandige sparepenger som de kan forvare hvis de velger det.

Jeg har sammenlignet dette med Game of Thrones . Alle de politiske lederne og deres riker kjemper for makt og status, mens en eksponentielt voksende hær av White Walkers bygger seg fra hinsides murene, med liten respekt for de menneskelige politikernes planer og planer. Politikere har planer for valutaene deres, men for mange mennesker representerer Bitcoin en bedre form for sparing og i noen tilfeller også en bedre betalingsform, og disse fordelene kan godt forstyrre politikernes planer.

4 Hvilket talent mangler du, men skulle ønske du hadde? Hvordan ville du brukt den hvis du hadde den?

Jeg mangler talent innen musikk. Det er noen ting jeg lærte at jeg hadde sans for dem, som matematikk og naturfag. Jeg er også grei på noen kreative områder som skriving og historiefortelling. Men musikk er en stor svakhet for meg. Hver gang jeg prøvde å lære instrumenter, var det en langsom prosess og klikket aldri for meg. Da jeg var liten, hadde jeg en drøm om å spille i et rockeband, men jeg visste ikke det første om hvordan jeg skulle gjøre det. Andre drømmer var de jeg hadde konkrete måter å oppnå.

Mannen min kan høre en sang og deretter reversere den i hodet og spille den på piano. Han ble ikke lært opp til det, det kommer bare naturlig for ham som et talent. Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne med at det er som hieroglyfer for meg.

5 Hva sier foreldrene dine/betydningsfulle andre/venner/barn deg for?

At jeg er arbeidsnarkoman.

Jeg er ikke så sosial som jeg burde være, og jeg har en tendens til å prioritere arbeid fremfor relasjoner. Jeg har en tendens til å bli selvopptatt i arbeidet mitt og viser ikke nok takknemlighet for de fantastiske prestasjonene, interessene og aktivitetene til mine kjære i livet mitt. Det er noe jeg bevisst prøver å forbedre, og jeg tror jeg har blitt bedre på det over tid, men det er en utfordring for meg.

Mange mennesker har problemer med å komme i gang med et prosjekt eller tenke på ting å gjøre. De har ideer, men de mangler initiativ eller gjennomføring. Jeg har det motsatte problemet der det er massevis av ting jeg vil gjøre, og så starter jeg dem faktisk og jobber mot å fullføre dem, noe som på overflaten er en god ting, men det har en pris. Jeg føler meg vanligvis på kanten hvis jeg ikke forfølger et mål og ikke er flink til å bare være.

Det er en sunn balanse, og jeg har ikke oppnådd den helt ennå.

6 Hva er fremtiden for sosiale medier?

Mitt håp er at det blir mer desentralisert over tid. Når sosiale nettverk kjøper andre sosiale nettverk for å bli nettverk av nettverk, tror jeg ikke det er sunt for samfunnet.

Pendler har en tendens til å svinge for langt i den ene retningen og til slutt presses hardt tilbake i den andre. På den ene siden har det å gi alle en plattform laget for en periode med utrolig innovasjon og tilkobling, og har svekket portvaktene. På den annen side har algoritmer og velg-din-egen-nyhetskilder en tendens til å trekke folk inn i ekkokamre og bidra til polarisering i samfunnet.

En stor del av fremveksten av mega-selskaper det siste tiåret er et resultat av å dra nytte av brukerdata og gjøre brukerne til produktet i stedet for kunden. Google og Facebook gjorde dette rikelig ved å tilby gratis programvare i bytte mot å samle inn mye informasjon fra dem. Amazon samler også inn massevis av data fra detaljhandelsselskaper på sin plattform og utvikler deretter sine egne interne produkter basert på disse dataene.

Det ser ut til at folk vil våkne og vil ta tilbake dataene sine. Det kommer forhåpentligvis bedre nettlesere, bedre søkefunksjonalitet og bedre nettverk, der folk blir mer aktivt oppmerksomme på dataene som blir tatt fra dem og begynner å ta den tilbake.

Et ønske til blockchain-fellesskapet:

Jeg ønsker at blockchain-fellesskapet skal forlenge sin tidspreferanse og fokusere mer på det som kan bygges over 12 år og mindre på det som kan hypes på 12 måneder. Det er en enorm mulighet her til å fokusere på å bygge løsninger som gjør verden mer sammenkoblet og samtidig mer privat, ved å gi enkeltpersoner mer kontroll over pengene og dataene sine. Jo mer vellykket dette er, desto mer vil det redusere grenser som folk ikke kan kontrollere, samtidig som det lar dem sette grenser som de vil.

Vi spør byggherrene i blokkjede- og kryptovalutasektoren om deres tanker om industrien … og vi kaster inn noen tilfeldige pingere for å holde dem på tærne!


Denne uken går våre 6 spørsmål til Lyn Alden Schwartzer, grunnlegger av Lyn Alden Investment Strategy, som tilbyr en investeringsanalysetjeneste for både private og institusjonelle investorer.

Lyn Alden begynte sin karriere innen ingeniørfag. Etter å ha jobbet i automasjonsindustrien som praktikant, ble hun uteksaminert fra college og begynte som junior elektronikkingeniør for et luftfartssimuleringsanlegg. I løpet av et tiår jobbet Lyn Alden seg opp til å bli sjefingeniør for anlegget, og hadde tilsyn med prosjektteamene, kontraktsansatte og teknisk økonomi.

På siden hadde Lyn Alden også en liten investeringsanalysevirksomhet som hun likte. Selv om hun elsket ingeniørfag og ledelse, da forskningsvirksomheten hennes vokste seg veldig stor, begynte den å overskygge hennes tidligere arbeid, og hun dro for å drive forskningsvirksomhet på heltid. Lyn Alden dekker makroøkonomiske trender, og siden 2020 har hun forsket mye på spesielt Bitcoin.


1 Hva er den mest innovative brukssaken for blockchain du noen gang har sett? Det er kanskje ikke den som mest sannsynlig vil lykkes!

Penger.

Den umiskjennelig innovative brukssaken for blockchain løser problemet med dobbeltforbruk , og lar dermed folk handle og lagre verdier uten en sentralisert tredjepart.

Alle ser etter det neste som blokkjeder vil bli brukt på, men jeg tror folk undervurderer hvor stort det totale adresserbare markedet er fra den første virkelige bruken av blokkjeder: et peer-to-peer elektronisk kontantsystem.

Hele verden har et verdilagerproblem. Rentene i alle utviklede land er under inflasjonsraten. I mangel på gode penger har vi tjent penger på alt annet, som aksjer, hus, luksus og andre ting. Med andre ord lagrer vi en pengepremie i ellers ikke-monetære eiendeler utover bruksverdien, da vi ønsker å holde på alt annet enn kontanter. Dette er et problem som fører til flere titalls billioner, eller til og med over hundre billioner dollar i pengepremie lagret i ikke-monetære eiendeler.

Og utover det har en betydelig del av verden et betalingsproblem. Internasjonale betalinger er kostbare og ineffektive, de står overfor kapitalkontroll, de har ikke god tilgang til billige mikrobetalinger, de kan bli sanksjonert, de kan overvåkes, de kan konfiskeres fra og så videre. Muligheten til å sende sensurresistente betalinger er enorm, og det er noe mange mennesker i utviklede markeder ikke tenker på for ofte, men de er en stor avtale for fremvoksende markeder spesielt.

2 Hva er de fem beste Crypto Twitter-feedene du ikke klarer deg uten, og hvorfor?

Det er et vanskelig spørsmål fordi jeg liker dusinvis av dem. Det er mange ressurser jeg liker fra forskjellige plattformer (f.eks. podcaster, intervjuer, bøker, artikler og så videre), men spesielt for Twitter, antar jeg at jeg må gå med @PrestonPysh, @Gladstein, @Adam3us, @Skwp og @Lyn.

Jeg liker også å følge folk jeg er uenig med, eller brede kryptonyhetsfeeds, slik at feeden min alltid er fylt med flere synspunkter.

3 Hvis verden får en ny valuta, vil den ledes av CBDCs, en tillatelsesløs blokkjede som Bitcoin eller en tillatelseskjede som Diem?

Jeg tror vi i en periode kommer til å ha alt det ovennevnte.

Noen land som Kina følger sterkt CBDC-ruten, som gir dem mer overvåking og kontroll over økonomien og befolkningen. De vil ha en større evne til å overvåke transaksjoner, blokkere transaksjoner, automatisk belaste folks kontoer basert på overtredelser eller deres sosiale kredittscore, og programmere penger slik at de bare kan brukes på bestemte steder eller bestemte tider. Det vil også gi dem muligheten til å gå rundt SWIFT-systemet, for å gi dem mer kontroll over deres internasjonale handel med noen av deres handelspartnere.

De fleste andre sentralbanker har ikke gjort så mange år med forskning på CBDC som Kina har og er ikke i stand til å flytte så raskt inn i et nytt valutasystem. Jeg tror det vi sannsynligvis vil se i USA er en økende bruk av regulerte og tillatte stablecoins, inkludert enheter som USD Coin, Diem og andre. Dette kan på noen måter betraktes som et offentlig/privat partnerskap ettersom disse teknologiene blir mer integrert i banksystemet.

I mellomtiden har Bitcoin vært i drift i nesten 13 år med økende adopsjon og er den digitale ressursen som kan betraktes som tilstrekkelig desentralisert, med kamparr som beviser det. Min forventning er at det vil fortsette å vokse over tid og bli en stadig mer attraktiv form for global sikkerhet og globale penger. Jeg tror verden vil opprettholde ulike valutaer på ulike måter, men jeg forventer at Bitcoin vil øke markedsandelen ganske mye fra de nåværende lave nivåene. Jeg ville absolutt ikke satset mot det, og i motsetning til CBDC-er og stablecoins som degraderes i verdi over tid, representerer Bitcoin en måte for alle å ha inflasjonsbestandige, konfiskasjonsbestandige sparepenger som de kan forvare hvis de velger det.

Jeg har sammenlignet dette med Game of Thrones . Alle de politiske lederne og deres riker kjemper for makt og status, mens en eksponentielt voksende hær av White Walkers bygger seg fra hinsides murene, med liten respekt for de menneskelige politikernes planer og planer. Politikere har planer for valutaene deres, men for mange mennesker representerer Bitcoin en bedre form for sparing og i noen tilfeller også en bedre betalingsform, og disse fordelene kan godt forstyrre politikernes planer.

4 Hvilket talent mangler du, men skulle ønske du hadde? Hvordan ville du brukt den hvis du hadde den?

Jeg mangler talent innen musikk. Det er noen ting jeg lærte at jeg hadde sans for dem, som matematikk og naturfag. Jeg er også grei på noen kreative områder som skriving og historiefortelling. Men musikk er en stor svakhet for meg. Hver gang jeg prøvde å lære instrumenter, var det en langsom prosess og klikket aldri for meg. Da jeg var liten, hadde jeg en drøm om å spille i et rockeband, men jeg visste ikke det første om hvordan jeg skulle gjøre det. Andre drømmer var de jeg hadde konkrete måter å oppnå.

Mannen min kan høre en sang og deretter reversere den i hodet og spille den på piano. Han ble ikke lært opp til det, det kommer bare naturlig for ham som et talent. Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne med at det er som hieroglyfer for meg.

5 Hva sier foreldrene dine/betydningsfulle andre/venner/barn deg for?

At jeg er arbeidsnarkoman.

Jeg er ikke så sosial som jeg burde være, og jeg har en tendens til å prioritere arbeid fremfor relasjoner. Jeg har en tendens til å bli selvopptatt i arbeidet mitt og viser ikke nok takknemlighet for de fantastiske prestasjonene, interessene og aktivitetene til mine kjære i livet mitt. Det er noe jeg bevisst prøver å forbedre, og jeg tror jeg har blitt bedre på det over tid, men det er en utfordring for meg.

Mange mennesker har problemer med å komme i gang med et prosjekt eller tenke på ting å gjøre. De har ideer, men de mangler initiativ eller gjennomføring. Jeg har det motsatte problemet der det er massevis av ting jeg vil gjøre, og så starter jeg dem faktisk og jobber mot å fullføre dem, noe som på overflaten er en god ting, men det har en pris. Jeg føler meg vanligvis på kanten hvis jeg ikke forfølger et mål og ikke er flink til å bare være.

Det er en sunn balanse, og jeg har ikke oppnådd den helt ennå.

6 Hva er fremtiden for sosiale medier?

Mitt håp er at det blir mer desentralisert over tid. Når sosiale nettverk kjøper andre sosiale nettverk for å bli nettverk av nettverk, tror jeg ikke det er sunt for samfunnet.

Pendler har en tendens til å svinge for langt i den ene retningen og til slutt presses hardt tilbake i den andre. På den ene siden har det å gi alle en plattform laget for en periode med utrolig innovasjon og tilkobling, og har svekket portvaktene. På den annen side har algoritmer og velg-din-egen-nyhetskilder en tendens til å trekke folk inn i ekkokamre og bidra til polarisering i samfunnet.

En stor del av fremveksten av mega-selskaper det siste tiåret er et resultat av å dra nytte av brukerdata og gjøre brukerne til produktet i stedet for kunden. Google og Facebook gjorde dette rikelig ved å tilby gratis programvare i bytte mot å samle inn mye informasjon fra dem. Amazon samler også inn massevis av data fra detaljhandelsselskaper på sin plattform og utvikler deretter sine egne interne produkter basert på disse dataene.

Det ser ut til at folk vil våkne og vil ta tilbake dataene sine. Det kommer forhåpentligvis bedre nettlesere, bedre søkefunksjonalitet og bedre nettverk, der folk blir mer aktivt oppmerksomme på dataene som blir tatt fra dem og begynner å ta den tilbake.

Et ønske til blockchain-fellesskapet:

Jeg ønsker at blockchain-fellesskapet skal forlenge sin tidspreferanse og fokusere mer på det som kan bygges over 12 år og mindre på det som kan hypes på 12 måneder. Det er en enorm mulighet her til å fokusere på å bygge løsninger som gjør verden mer sammenkoblet og samtidig mer privat, ved å gi enkeltpersoner mer kontroll over pengene og dataene sine. Jo mer vellykket dette er, desto mer vil det redusere grenser som folk ikke kan kontrollere, samtidig som det lar dem sette grenser som de vil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

5 milliarder dollar i kryptovalutaer omsettes av mer aktive investorer hvert år, ifølge rapport

Russiske Bitcoin-investorer Omtrent 5 milliarder dollar (350 milliarder russiske rubler) i kryptovalutaer bytter hender i Russland hvert år,...

Innholdet på 5 milliarder dollar i kryptovalutaer omsettes av flere aktive investorer hvert år, ifølge en rapport som først dukket opp i Cointimes .

Subscribe US Now