96 % av Bitcoin Network har sakte opplastingshastigheter, hevder tidligere BTC-utvikler

admin

bitcoin onchain-data En tidligere Bitcoin Core-utvikler la merke til at kryptovalutaens nettverk ble tregere og mens han prøvde å forstå…

Innhold 96% av Bitcoin-nettverket har lave opplastingshastigheter, hevder tidligere BTC-utvikler først dukket opp på Cointimes.

bitcoin onchain-data

En tidligere Bitcoin Core-utvikler la merke til at kryptovalutanettverket ble tregere, og da han prøvde å forstå hvorfor han kom over en uvanlig og uventet situasjon for de fleste bitcoinere.

De siste 4 årene har den tidligere Bitcoin Core-utvikleren James Lopp ritualistisk utført synkroniseringstester på flere Bitcoin-klienter – som er programvare som kan verifisere transaksjoner, sende dem og oppdage nye datamaskiner på nettverket.

Vi snakker om det grunnleggende grunnlaget for funksjonen til bitcoin.

I 2021 fant James ut at synkronisering av de første 655 000 blokkene på blokkjeden tok 85 % lengre tid enn året før. Ved å utføre en lokal synkronisering (mellom maskiner på selve nettverket), så vi en nedgang på 12 % i tiden for å nå samme antall blokker.

Hva skjedde?

Ved å undersøke mulige årsaker fant Lopp at 96 % av bitcoin-nodene som kan nås ved hjelp av IPV4-protokollen har tilkoblinger under 4 Mbps.

Når dette skjer, venter klienten som gjør forespørselen i 2 sekunder på en komplett blokk som kan ha 8 megabit informasjon, da noden ikke klarer å sende all informasjonen, programvaren prøver å kontakte en annen node og så videre.

"Og avhengig av hastighetene til de andre jevnaldrende noden din synkroniserer fra, kan denne prosessen gjentas mange ganger i løpet av den første blokknedlastingen, og forårsake betydelige samlede forsinkelser."

Bitcoin Core Sync Tid i minutter-diagram
Synkroniseringstid i kjerneminutter

Han fant også at bare 50 % av bitcoin-nodene har tilgjengelige tilkoblinger:

nettverk tilgjengelig

Og deler av de tilgjengelige nodene i eksperimentet inneholdt ikke hele blokkjeden eller svarte ikke, noe som førte til enda flere forsinkelser i nedlastingstiden for blokkjeden.

Hvorfor er det viktig å eie en bitcoin-node?

Å ha en full node med bitcoin blockchain er ekstremt viktig for nettverket og også for alle som ønsker å være økonomisk suverene. Med den kan du verifisere og validere transaksjoner uten å stole på en tredjepart og sende transaksjoner mer pålitelig.

Bitcoin er et offentlig nettverk av noder, tjenesten med å sende data fra blokkjeden gjøres vanligvis av frivillige og helt gratis og ofte fra hjemmeservere.

Som et resultat kan noder variere nedlastings- og opplastingshastigheter avhengig av internettbruken til disse frivilliges hjem. I følge Lopp bør Bitcoin Core-klienten endre logikken for å måle gjennomsnittshastigheten til noder, bare koble fra de som er substandard.

«Er dette en eksistensiell trussel mot nettverket? Jeg tror ikke det, det er bare et lite irritasjonsmoment for folk som meg som er ute etter maksimal nedlastingsytelse for første blokk."

«Det er komplisert å klage på dette problemet fordi det vi egentlig snakker om er en offentlig tilgjengelig ressurs som tilbys gratis av en gruppe frivillige. Dette er imidlertid noe Bitcoin-nodeimplementeringer bør tenke på i forhold til deres "stuck peer"-logikk. – avsluttet Lopp.

Sjekk ut hele anmeldelsen på Lopp.net.

Les også:

Møt Bitcoin-utvikleren som forsvant fra kartet og levde anonymt

Innhold 96% av Bitcoin-nettverket har lave opplastingshastigheter, hevder tidligere BTC-utvikler først dukket opp på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Analytikere sier at Bitcoins sprett på $36K betyr "det er på tide å begynne å tenke på en bunn"

Topphandlere begynner å søke etter optimale lange oppføringer for BTC, selv når bekymringer om Federal Reserves nye policy-direktiv tynger aksjer og kryptomarkeder.

Bjørner har fortsatt full kontroll over kryptovalutamarkedet den 24. januar, og til manges sjokk klarte de å banke prisen på Bitcoin (BTC) til et lavpunkt i flere måneder på $32 967 i løpet av tidlige åpningstider. Dette nedsidegrepet fylte et CME-futuregap som var igjen fra juli 2021.

Data fra Cointelegraph Markets Pro og TradingView viser at $36.000-nivået ble overveldet i de tidlige handelstidene på mandag, noe som førte til et salg som falt under $33.000 før dip-kjøpere ankom for å by prisen tilbake over $35.500.

BTC/USDT 1-dagers diagram. Kilde: TradingView

Her er en titt på hva flere analytikere sier om makrofaktorene som spiller inn i de globale finansmarkedene og hva du bør være på utkikk etter i månedene fremover.

"Renteøkninger dreper ikke risikoaktiva"

I flere uker har den dominerende samtalen i amerikanske finansmarkeder vært utsiktene til opptil fire renteøkninger fra Federal Reserve i løpet av 2022, som mange har hevdet vil sette en stopper for det nåværende oksemarkedet.

Men ifølge finansanalytiker og pseudonyme Twitter-bruker 'Tascha' er dette en vanlig misforståelse fordi "renteøkninger ikke dreper risikoaktiva."

Tascha sa,

"Reversering av kvantitative lettelser gjør det. Sjekk hva som skjedde med aksjene 2015 og 2018 da Fed skrudde av kranen.»

Ytterligere innsikt i Taschas tweet ble gitt i følgende svar fra den pseudonyme Twitter-brukeren RK Maruvada.

Er det på tide å tenke på en bunn?

Litt håp for kryptotrofaste ble gitt av teknisk analytiker og Bollinger Bands-skaper John Bollinger, som la ut følgende tweet som antydet at "det er på tide å begynne å tenke på en bunn i krypto."

Mens den velkjente analytikeren tror at markedet kan være i det generelle området av en bunn, er det fortsatt nødvendig med forsiktighet, og en sprett etterfulgt av en retest er nødvendig før man ønsker å gå inn i en lang posisjon i BTC.

Relatert: Bitcoin 'går inn i verdisonen' når BTC-prisgulvberegningen blir grønn igjen

Å åpne en Bitcoin lenge "ser attraktivt ut her"

En siste bit av analyse ble levert av makrostrateg og Delphi Digital-medgründer Kevin Kelly, som indikerte at "det store spørsmålet nå er hvor vil den neste etterspørselsbølgen komme fra og hvilket nivå må vi treffe for at den skal utløse slike bud?

BTC/USD 1-dagers diagram. Kilde: TradingView

Ifølge Kelly er "midt-til-høye $30 000 for BTC et trygt bud," spesielt på grunn av den utbredte troen av mange på at Bitcoin kan se en "oppgang til $70 000."

Dette vil markere en gevinst på 75 % fra de nåværende nivåene, som "store kapitalallokatorer ville salivere ved muligheten til å fange" fra Kellys syn, "selv om det tar et år eller lengre tid å realisere slike gevinster."

Kelly sa,

"Det er grunnen til at vi er overbevist om at BTC ser attraktivt ut her for de med lang nok tidshorisont, spesielt sammenlignet med tradisjonelle alternativer for å parkere kapitalen din."

Denne følelsen om at BTC er på et godt nivå lenge ble også gjentatt i følgende tweet av kryptovalutaanalytiker og Twitter-bruker Will Clemente.

Den totale markedsverdien for kryptovaluta er nå 1,594 billioner dollar og Bitcoins dominansrate er 41,9%.

Synspunktene og meningene som uttrykkes her er utelukkende forfatterens og reflekterer ikke nødvendigvis synspunktene til Cointelegraph.com. Hver investering og handel innebærer risiko, du bør utføre din egen forskning når du tar en beslutning.

Subscribe US Now