Administrerende direktør i verdens største investeringsbank gir en fantastisk Bitcoin -erklæring

admin

James Gorman Den historiske feiden mellom banker og kryptokurver ser ut til å ta slutt, hovedsakelig med anerkjennelse av de viktigste institusjonene …

Konsernsjefinnholdet i verdens største investeringsbank gir en utrolig uttalelse om bitcoin som først dukket opp i Cointimes .

James Gorman

Den historiske feiden mellom banker og kryptokurver ser ut til å ta slutt, spesielt med anerkjennelse av store bankinstitusjoner om viktigheten av bitcoin.

Itaú , Banco do Brasil og flere banker rundt om i verden har kryptovaluta -midler eller ETFer. Men denne gangen kom anerkjennelse fra verdens største investeringsbank, Morgan Stanley.

Den største investeringsbanken i verden ved siden av Bitcoin?

James Gorman, administrerende direktør i Morgan Stanley, sa at han respekterer kryptokurver og roser blockchain -teknologien:

"Jeg tror ikke kryptokurver er en kjepphest. Jeg tror ikke det går over, sa han på bankens inntektskonferanse i tredje kvartal med analytikere i går formiddag. “ Jeg vet ikke hva verdien av Bitcoin burde eller ikke burde være. Men det går ikke bort , og blockchain -teknologien som støtter det er åpenbart veldig ekte og kraftfull. ”

Så enkelt som det er, er denne uttalelsen allerede noe helt utrolig fra en av de største bankfolkene i verden, noe utenkelig for 4 år siden.

Dette setter ham opp som et kontrapunkt til Jamie Dimon, som driver JPMorgan Chase & Co. "Personlig synes jeg Bitcoin er verdiløst," sa Dimon denne uken på Institute of International Finance sitt årlige medlemsmøte. Han la til at kundene derimot er "voksne" og at selskapet kan gi dem den " reneste og mest direkte tilgang ".

Citigroup Inc. -sjef Jane Fraser ga ut en lignende notat denne uken: “Vi er veldig forsiktige med kryptokurver som bank. Vi går med stor forsiktighet når det gjelder hvor verdien er og ikke er, sier hun. "Jeg er ærlig talt mye mer begeistret for teknologiene bak kryptokurver enn noen av produktene selv."

I september sa Morgan Stanley at Sheena Shah vil lede et nytt Cryptoactive Research -team.

På inntektskonferansen la Gorman til at selskapet ikke handler kryptokurver direkte til personkunder, i stedet gir dem tilgang til å kjøpe krypto gjennom forskjellige midler.

For oss er det ærlig talt ikke bare en stor del av etterspørselen fra våre kunder. Det kan utvikle seg, og vi kommer til å utvikle oss med det , ”sa han. "Vi er klar over dette, vi respekterer, og vi vil vente og se hvordan regulatorer håndterer saken."

I podcasten “ Banker som investerer i bitcoin og kryptoaktiver? ”Kommenterte vi årsakene til endringen i bankenes oppførsel til kryptokurver, lytt nå og forstå denne merkelige trenden:

Les mer:

  • Bitcoin 8 blir høyere hos meg i verden
  • Bitcoin svever med rykter om amerikansk ETF -godkjenning, men Bolsonaro gråter
  • Brasil og USA diskuterer tiltak mot hackere av kryptovaluta

Konsernsjefinnholdet i verdens største investeringsbank gir en utrolig uttalelse om bitcoin som først dukket opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

BTC -prisen svever over $ 61K blant nye bekymringer over skjebnen til fysisk Bitcoin ETF

Mistanke oppstår om amerikanske regulators aksept av fysiske Bitcoin ETF -produkter senere i år, blant rapporter enn investorer stemmer med føttene.

Bitcoin ( BTC ) så en sjelden ro den 16. oktober da markedet fortsatte å fordøye godkjenningen av USAs første børshandlede fond (ETFer).

BTC/USD 1-timers stearinlysdiagram (Bitstamp). Kilde: TradingView

Mangel på tro på ikke-futures ETF-godkjenninger

Data fra Cointelegraph Markets Pro og TradingView viste at BTC/USD sirkulerte $ 61 500 dollar på lørdag, fortsatt opp med 4% på 24 timer.

Paret hadde nådd $ 62 940 timer etter at Wall Street åpnet fredag da nyhetene slo til at regulatorer hadde to ETF-søknader med grønt lys etter mange års mislykkede applikasjoner.

Disse ETFene vil ha CME Bitcoin futures som den underliggende eiendelen, snarere enn Bitcoin selv, med Securities and Exchange Commission (SEC) som skal begynne å bestemme skjebnen til "fysiske" ETFer neste måned.

Fremtidsbaserte ETFer har hatt en blandet mottakelse, med meninger som varierer betydelig om deres markedseffekt og generelle effekt på Bitcoin-prishandlinger.

"Vi er ikke sikre på om disse futuresbaserte ETFene vil kunne trekke nok nye penger til å utløse et eksponentielt trekk høyere som det vi så i 4. kvartal 2020," sa kryptohandelsfirmaet QCP Capital i sin siste markedsoppdatering.

"Vi forventer innstrømning fra investorer som bytter ut gull -ETFer til BTC. Imidlertid, med BTC over 60k, er markedsverdien over $ 1,1 billioner. Det kommer til å ta mye for å flytte nålen."

QCP påpekte at arten av futures -ETFer betydde at produktene sannsynligvis ville appellere mer til detaljhandel fremfor institusjonelle investorer, med brorparten av potensiell kapitalinnstrømning til Bitcoin dermed forbeholdt fysiske produkter.

Disse kan imidlertid komme til å komme lenge, ettersom investorene hoper seg inn i eksisterende kanadiske og europeiske fysiske Bitcoin -ETFer i stedet for å vente på en potensiell endring i spillet fra SEC og den nye styrelederen, Gary Gensler.

"Vi mistenker at etter at SEC -leder Gensler indirekte utelukket en fysisk BTC -ETF i USA i overskuelig fremtid, har investorer som har tilgang til disse utenlandske markedene besluttet å delta der i stedet for å investere i de kommende futures -ETFene i USA," la QCP til .

Bitcoin futures åpner rentediagram. Kilde: Bybt

Bulls i kraft til tross for "priset inn" ETF

Som Cointelegraph rapporterte , er utsiktene for resten av 2021 fortsatt rosenrøde i analytikernes øyne, og Bitcoin tipper for å nå hvor som helst opp til $ 300 000.

Relatert: Bitcoin får grønt lys for prisoppdagelse med 'nesten ingen forsyning' på børser over $ 59K

En påfølgende bearish fase, selv på makroskala, vil sannsynligvis ha et gulv på ikke mindre enn $ 47 000 , antyder data.

I mellomtiden skal institusjonelt handelsfirma Bakkt begynne å handle på New York Stock Exchange neste uke.

Subscribe US Now