Alexandre Frota skaper falske nyheter om Bitcoin og flau

admin

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block; "/> Federal Deputy Alexandre Frota (PSDB / SP) er flau ved å lage falske nyheter i et lovforslag (PL) om bitcoin og verre, i tillegg til å angripe kryptovalutamarkedet, etterlyser han presserende regulering. Flåten, som allerede er dømt til å betale R $ 50 000 for å spre falske nyheter om politiske motstandere, har nå funnet et mål som sannsynligvis ikke vil saksøke ham, da det ikke er noe katalog eller sentral organisasjon i Bitcoin. I PL som vises denne uken, hevder Fleet feil at det ikke er noen “skatt av noe slag” for kjøpere av kryptovalutaer.

<blockquote class="I tillegg til å vurdere urettferdig konkurranse, er det ingen garanti i oppfyllelsen av forpliktelsene som kjøpere og selgere av disse virtuelle valutaene påtar seg. Det er ingen skatt, gebyr eller annen form for beskatning for disse transaksjonene." – sier prosjektet.

I følge Fernando Ulrich, en av de største ekspertene i kryptoaktiver i verden, er det enorme mengder regler og til og med beskatning relatert til bitcoin i Brasil.


Vil du tjene Bitcoins?
Vi hjelper deg med dette.
Åpne en gratis konto!


Lovforslaget etterlyser også presserende regulering, som gir en periode på 180 dager for diskusjon og opprettelse av en lov:

"Kunst. 1. Det etableres en periode på 180 (hundre og åtti) dager for
regulering av finansielle transaksjoner som involverer bitcoins, kryptovaluta og
andre virtuelle eller ikke-fysiske verdier. ”

En stedfortreder som ikke vet hvordan man skal Google?

Det ville være nok for stedfortreder å Google beskatningen av kryptovalutaer for å oppdage at det er skatter pålagt handel med kryptoaktiver i landet. Faktisk ble IRSs drakoniske regelverk på markedet laget uten noen undersøkelse og kan ha vært ansvarlig for tapet av tusenvis av jobber i sektoren. Manglende evne til å gjøre et Google-søk etter en person som tjener $ 33.763,00 er fryktelig. Men det stopper ikke der, Frota har 15 aktive personer på kontoret, og ingen av dem klarte å komme i kontakt med noen i det kryptoaktive området eller til og med søke på internett. Det var ikke for mangel på penger til telefoni, da i mai brukte stedfortreder R $ 1421,10 på denne tjenesten alene:I 2021 brukte Frota mer enn R $ 500.000 av pengene sine som et kabinettbudsjett, tydeligvis et beløp som ble brukt godt av offentlig kasse.

Flåten kunne forstå bedre om bitcoin

I stedet for å angripe kryptovalutamarkedet, kunne nestlederen kontakte eksperter for å forstå viktigheten av bitcoin for å beskytte menneskerettigheter, ytringsfrihet og for de tusenvis av brasilianske familier som er avhengige av god regulering i bitcoinmarkedet for å beholde jobber i denne sektoren i Brasil . Tilsynelatende har nestlederen allerede forstått at bitcoin er gjennomsiktig og at det ville være vanskelig å gjøre en "splittelse" med kryptovalutaen, i det minste er det det han antyder av tweetet som ble laget den 07/06: Imidlertid siterer Frota et kupp i midt i tweeten. "@Btc_banco" forsvant med kryptovalutaene til tusenvis av kunder med løftet om "uendelig voldgift", noe som viser mangelen på oppmerksomhet fra den innflytelsesrike stedfortreder. Så hvordan kan jeg løse problemet med svindelartister i markedet? Mer tillatelig i Brasil , vil nisjeaviser ha rom for å åpne mer kritisert disse svindelene uten å bekymre seg for vilkårlige avgjørelser fra dommere. Les også: Ytringsfrihet – Léo Lins utfordrer systemet og brenner "penger", en annen forbrytelse begått? Det regulerer ikke at vi skal utdanne befolkningen, varamedlemmer bør forstå at deres penn ikke løser alle menneskets problemer. Hvis reguleringen løste noe, ville vi ikke ha så mange slag i finansmarkedet. Se saken om Madoff som lurte den amerikanske CVM i flere tiår:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin topper seg over 41.000 dollar, men returnerer - markedssammendrag

Subscribe US Now