Analyse på kjeden: blodbad tapte nesten 3 milliarder dollar

Bitcoin prisanalyse blodbad

Denne uken strømmet blod inn i kryptovalutamarkedet. Da Bitcoin-investorer opplevde en ny likvidasjonskaskade, som tvang stengning av mer enn 5,4 milliarder dollar i futureskontrakter, tok ekstrem frykt over avgjørelsene deres.

Kryptovaluta-lederen åpnet uken på $55.000 og steg til $59.000 før den sank til $45.000. På laveste nivå, setter det den 35,5 % under all-time high 9. november, ifølge CoinGoLive .

CoinGoLive live Bitcoin-pris
Bitcoin Price Live – Kilde: CoinGoLive.com

Drivstoffet for en svært volatil begivenhet var det store volumet av åpen interesse i Bitcoin-futuresmarkedene. En kaskade av oppgjør reduserte den totale verdien av futureskontrakter med 24,5 %, ifølge on-chain analytiker Glassnode.

Bitcoins fremtid er synderen ifølge analyse
Utestående kontrakter på terminmarkedet – Kilde: Glassnode

Kaskaden av oppgjør ved kontraktsavslutning på lørdag utgjorde en verdi nær 58 000 BTC. Denne likvidasjonen var den nest største brå prisendringen i 2021 på en enkelt dag, kun overgått av den historiske likvidasjonen 19. mai, som totalt var på 79 000 BTC.

På disse dagene når oppgjørene er på et høyt volum, har opsjonsaktiviteten en tendens til å ta seg opp ettersom sikringsinvestorer søker å fange volatilitetspremier – etter kaskaden av oppgjør har den evigvarende finansieringsrenten falt til -0,035 %, ifølge Glassnode.

Midt i blodbadet er myntbrukere med tap, og det er tydelig at på grunn av forrige ukes hendelse, ble en nylig økning i nettverkstap vitne til av analyseselskapet. I følge dem var " summen av mynter brukt med tap 4. desember totalt 3 milliarder dollar ."

tap gjort i blodbadet
Nettverkstap – Kilde: Glassnode

Imidlertid forble "mer enn 97% av forsyningen over 3 måneder ubrukt". Det vil si at HODLere (langsiktige investorer) av eldre valutaer ikke bruker dem.

Til tross for den ekstreme volatiliteten, har den et diagram som viser langsiktige investorers høye overbevisning. Dette er dvalediagrammet, som viser gamle myntforbruk. Foreløpig kan vi se nedgangen i hvilen som indikerer en reduksjon i volumet av utgifter på gamle mynter.

langsiktige investorer holder stanga
Dvale – Kilde: Glassnode

Så hvis eldre mynter holdes veldig tett av " diamanthendene " og hvis strømmen av bitcoins ut av meglere har fortsatt å legge press på myntforsyningene, blir myntene kastet bort av nye aktører, hvorav mange kaster bort myntene dine med tap.

Den fullstendige analysen av alle Glassnode-indikatorer ble levert av skaperen av Jaraguá-kanalen. Sjekk ut videoen nedenfor:

Innholdsanalysen på kjeden: Bloodbath tapte nesten 3 milliarder dollar dukket først opp i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *