Anonym kjøper 104 CryptoPunks for 7 millioner dollar i en blokk av Ethereum

admin

I begynnelsen av august 2021 ble det rapportert at en anonym person kjøpte over 100 Ethereum-baserte Non-Fungible Tokens (NFT) fra den populære CryptoPunks-samlingen. Ifølge rapporter prøvde investoren å ikke tiltrekke seg for mye oppmerksomhet og brukte den desentraliserte blokkproduksjonsprotokollen, MiningDAO. Derfor bestekte han en gruvearbeider for å inkludere alle CryptoPunks -kjøp i en enkelt Ethereum -blokk. Handelen var godt planlagt og beregnet, som medlem av samfunnet forklart. Tidligere foretok den anonyme kjøperen et mindre kjøp på blokk 12924823, som Etherscan bemerket. Vanligvis utfører en bruker en "normal" Ethereum -transaksjon for å kjøpe en av disse NFT -ene. Den anonyme kjøperen prøvde å myke opp en NFT -markedsreaksjon. Som sådan opererte de av radaren.

7 millioner dollar i CryptoPunks

CryptoPunk digital statueCryptoPunks -feberen Totalt har noen av de billigste CryptoPunks i samlingen rammet svimlende 7 millioner dollar. Handlingene som er gjort av kjøperen, kan være en forhåndsvisning av et mønster som brukes av store aktører for å foreta transaksjoner av høy verdi uten å skremme markedet, slik samfunnsmedlemmet uttalte:

“(…) Kjøperen bestekte en gruvearbeider for å ta alle“ buy punk ”-transaksjoner og sette dem alle foran en sekvensiell blokk privat. Dette ga ingen sjansen til å heve prisen eller trekke seg fordi ingen så txene før blokken ble utvunnet. ”

Arrangementet var en av mange som drev Ethereum NFT Market inn i en vanvidd. Omtrent samtidig som det anonyme kjøpet, kjøpte Vaynermedia -sjef Gary Vaynerchuk en enkelt CryptoPunks for 3,76 millioner dollar. I løpet av de neste 24 timene av dette kjøpet hadde varer som omfattet CryptoPunks -samlingen 50 millioner dollar i salg.

Ethereum -nettverksaktivitet eksploderer i CryptoPunks -feber

En fersk rapport fra forskningsfirmaet Coinmetrics rapporterte massiv vekst i den Ethereum-baserte NFT-sektoren for 2021. Som det fremgår nedenfor, så sektoren betydelig vekst i september 2020 og en nedgang i november og desember samme år. Ethereum ETHUSDKilde: CoinMetrics Mengden ERC-721, Ethereum-standarden som ble brukt av CryptoPunks og andre NFT-er, og antallet overføringer eksploderte i løpet av mars 2021. Denne metrikken så en betydelig nedgang to måneder senere, men hoppet til en all-time high times med mer enn 50 000 transaksjoner i juli Siden NFT CryptoPunk -samlingen ble født, har eksponentiell vekst i Ethereum -salget vokst. 2018 og 2019 representerer deres laveste salgsår, men metrikken stiger i juli 2020, med “DeFi Summer”.Ethereum ETH ETHUSDKilde: CoinMetrics Dette har utviklet seg til andre NFT -baserte kunstplattformer som Art Block, uttalte Coinmetrics:

“Art Blocks, en plattform for å lage NFT -kunst, har også sett de største høye aktivitetene gjennom tidene de siste ukene etter at Three Arrows Capital gikk inn i en shoppingtur, hovedsakelig fokusert på Art Blocks og CryptoPunks. Med NFT -er som blir en hjørnestein i Ethereums voksende digitale økonomi, kan institusjonelle aktører være oppmerksom og bidra til den siste veksten i volum og aktivitet. ”

I skrivende stund er ETH -handler på $ 3,242 med en gevinst på 4,85% på det ukentlige diagrammet.Les også:Kjøp Bitcoin hos Coinext
Kjøp Bitcoin og andre kryptovalutaer hos den sikreste megleren i Brasil. Registrer deg og se hvor enkelt det er, gå til: https://coinext.com.br

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

[Podcast] Er Bitcoin frihetens trojanske hest?

I denne podcasten vil vi snakke om bitcoin som den sanne "trojanske frihetens hest". Gustavo Marinho vil bringe ukens hovednyheter og et veldig interessant kulturtips for alle BTC -elskere. Podcasten er også tilgjengelig på Anchor, Google Podcast og store distribusjonstjenester. Kjøp og selg Bitcoin og andre kryptovalutaer hos CoinextDen komplette […]

Subscribe US Now