Apple-aksjen stiger 5 % ettersom administrerende direktør bekrefter at selskapet vil utforske metaversen

admin

Tim Cook, administrerende direktør i Apple Sammen med et rekordstort kvartalsresultat på 35 milliarder dollar og en 11,2 % økning i salget til 124 dollar…

Apple øker med 5 % ettersom administrerende direktør bekrefter at selskapet vil utforske metaverset dukket opp først på Cointimes.

Tim Cook, administrerende direktør i Apple

Sammen med et rekordstort kvartalsresultat på 35 milliarder dollar og en økning på 11,2 % i salget til 124 milliarder dollar, skisserte Apple sine metaverse ambisjoner på torsdag.

På en samtale med investorer snakket administrerende direktør Tim Cook om selskapets planer og forberedelser for å utvide sin tilstedeværelse i augmented reality-bransjen.

Apples planer i metaversen

På spørsmål fra Morgan Stanleys Katy Huberty om "metaverse muligheter og Apples rolle i dette markedet," sa Cook, "Vi ser mye potensial i dette området og vi investerer deretter."

Apple har mer enn 14 000 apper for utvidet virkelighet på App Store, og Cook antydet at antallet kan øke i fremtiden, i tråd med økende interesse for metaversen.

Tidlig i 2022 spådde Apple-analytiker Ming-Chi Kuo at selskapet kunne lansere sitt første VR-headset, etterfulgt av smarte briller. Det ryktes at Apple-hodetelefoner har vært klare til bruk siden 2020, men selskapet har aldri offentlig anerkjent dem.

Apple er imidlertid den siste blant de store teknologiselskapene som avslører sine ambisjoner i denne nye trenden. I fjor kunngjorde Mark Zuckerberg sin beslutning om å omdøpe Facebook til Meta for å tilpasse sin sosiale medievirksomhet med de nye teknologiske grensene.

Google og Microsoft jobber også med sine augmented reality-hodesett og -briller.

Analytikere mener at Apples metaverse-tjenester, som apper for utvidet virkelighet, kan øke selskapets inntekter betydelig. Sannsynligvis på grunn av denne forståelsen at Apple-aksjen (AAPL34) steg 5% fra i går til i dag.

"Den sterke kunderesponsen på vår nylige lansering av nye produkter og tjenester har drevet tosifret vekst i inntekter og inntjening og bidratt til å sette en rekord for vår installerte base av aktive enheter," sa Luca Maestri, Apples finansdirektør.

Apple-sjef skal eie Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH)

Som vi tidligere rapporterte på Cointimes, tidlig i november i fjor, avslørte Cook at han hadde investert i bitcoin og eter som individ.

På spørsmål om han har posisjoner i de to største kryptovalutaene på et arrangement, sa Cook: «Ja. Jeg synes det er rimelig å eie krypto som en del av en diversifisert portefølje. […] Forresten, jeg gir ingen investeringsråd.»

Dessverre for noen uttalte han også at han ikke trodde Apple burde kjøpe bitcoin eller andre kryptovalutaer for å gjøre opp selskapets kontanter.

"Jeg ville ikke investert i krypto for Apple, ikke fordi jeg ikke ville investert mine egne penger i krypto, men fordi jeg ikke tror folk kjøper Apple-aksjer for å utsette seg for krypto."

Les mer:

  • CCAR-spill med 30 tusen brasilianske spillere og en sannsynlig Rug Pull
  • CNJ og DataPrev avslutter en avtale om bruk av et blokkjedesystem
  • Russisk statsmaskin har som mål å fange kryptovalutaer i stedet for å forby dem

Apple øker med 5 % ettersom administrerende direktør bekrefter at selskapet vil utforske metaverset dukket opp først på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Terra (LUNA) risikerer 50 % fall hvis bearish hode-og-skulder-mønster utspiller seg

LUNA-prisen er i fare for ytterligere nedside, men analytikere peker på et mulig oppsving ettersom altcoinen tester et pålitelig, flermåneders glidende gjennomsnitt som støtte.

Terra (LUNA) kan falle til nesten $25 per token i løpet av de kommende ukene ettersom et hode-og-skuldre-oppsett (H&S) utvikler seg, noe som indikerer et prisfall på 50 %, ifølge teknisk analyse delt av CRYPTOPIKK.

H&S-mønstre vises når prisen danner tre topper på rad, med den midterste toppen (kalt "hodet") høyere enn de to andre (venstre og høyre skuldre). Alle tre toppene kommer til en topp til et felles prisgulv kalt "neckline".

Traders ser vanligvis ut til å åpne en shortposisjon når prisen bryter under H&S-utringningen. Noen bruker imidlertid en "to-dagers"-regel der de venter på den andre utbruddsbekreftelsen når prisen tester halslinjen på nytt fra nedsiden som motstand, før de går inn i en shortposisjon.

I mellomtiden viser det seg at det ideelle korte målet for tradere har en lengde lik maksimal avstand mellom hodet og halsen. I LUNAs tilfelle har prisen nå vært på vei mot det samme H&S-kortmålet, for øyeblikket nær $25, som vist i diagrammet nedenfor.

LUNA/USD daglig prisdiagram. Kilde: TradingView

I mellomtiden virker volumet som ble registrert under H&S-utbruddet konsistent, noe som understreker at den pågående nedtrenden har nok bearish sentiment. Dette øker risikoen for ytterligere nedgang i Terra-markedet.

LUNAs daglige momentumindikatorer, primært den relative styrkeindeksen (RSI) og pengestrømindeksen (MFI), har begge gått inn i sine respektive oversolgte regioner, noe som noen kanskje anser som et kjøpssignal. CRYPTOPIKK erkjente at de kunne få LUNA-prisen til å gå tilbake, men sa at "trenden fortsatt ser ut til å være på vei ned."

Hvor er bunnen?

De bearish utsiktene ser ut til at LUNA handler under press fra sterke makroøkonomiske katalysatorer, hovedsakelig den amerikanske sentralbankens beslutning om å avvikle sitt kjøpsprogram for 120 milliarder dollar i måneden helt innen mars, etterfulgt av den første renteøkningen fra nåværende nær nullnivåer.

Innstramming av pengepolitikken hadde begynt å skade eiendeler som hadde vært bullish da denne politikken var løs. Det inkluderer noen deler av det amerikanske aksjemarkedet og Bitcoin (BTC). Så, LUNA ser ut til å ha tatt tak i Bitcoins tap mot den pågående markedsusikkerheten, spesielt ettersom den ligger på toppen av et overskudd fra år til år på 3 200 % mot BTCs 11,50 % gevinst.

Relatert: Denne automatiserte strategien trosser bjørnemarkedet, og er opp 15 % så langt i 2022

LUNA/USD ukentlig prisdiagram. Kilde: TradingView

I sin korte historie som en finansiell eiendel, har LUNAs nedtrender vanligvis blitt utmattet ettersom den tester sitt 50-ukers enkle glidende gjennomsnitt (50-ukers SMA; den blå bølgen i diagrammet nedenfor) som støtte. Det prisgulvet var nær $30 på pressetidspunktet.

LUNA/USD daglig prisdiagram. Kilde: TradingView

I mellomtiden, på det daglige tidsrammediagrammet, har LUNA testet sitt 200-dagers eksponentielle glidende gjennomsnitt (200-dagers EMA) for en potensiell tilbakegang. Skulle det skje, ser LUNAs neste oppsidemål ut til å være nær $75, som vist i diagrammet ovenfor.

Omvendt kan et avgjørende trekk under 200-dagers EMA-bølgen utløse H&S-oppsettet mot $25.

Synspunktene og meningene som uttrykkes her er utelukkende forfatterens og reflekterer ikke nødvendigvis synspunktene til Cointelegraph.com. Hver investering og handel innebærer risiko, du bør utføre din egen forskning når du tar en beslutning.

Subscribe US Now