Axie Infinity erobrer 1 million aktive brukere med 5 milliarder dollar i handel

admin

Axie Infinity -spillet fortsetter å vokse, ifølge data som ble avslørt fredag ​​av utvikleren Sky Mavis, nådde spillet 1 million aktive brukere, og AXS -token ble en av de beste eiendelene i 2021. Med mer enn 687 000 spillere i versjonen alene av Android spillet, som fortsatt er i beta, feiret Axies offisielle Twitter -konto prestasjonen til 1 million spillere. ”Det er offisielt. Mer enn 1 million aktive spillere! La oss fortsette fremover sammen "Aktive brukere på Axie Merket imponerer, men det er fortsatt langt fra kjente titler som Roblox, Clash of Clans og Candy Crush, som i USA alene for Android hadde mer enn 1 million aktive brukere i april 2021.Daglige aktive brukere i USA i Google Play Butikk, diagramDaglige aktive brukere i USA på Google Play Store etter det mest populære spillet

AXS og SLP, to valutaer og samme økonomi

AXS, governance og reproduksjonstoken (avl), verdsatt mer enn 5000% i henhold til Coingolive -data og handler til 214,25 dollarAXSAs høye AXS -prishistorie er fornuftig ettersom det er økende etterspørsel etter eiendelen. Den brukes til å lage nye karakterer kalt Axies. Token vil også bli brukt til styring, slik at spillerne kan foreslå forbedringer av spillet. AXS har en grense på 270 millioner tokens utstedt. I henhold til Etherscan-nettstedet er det totalt 11 782 AXS-holdere i Ethereum-blokkeringen. Mens Smooth Love Potion (SLP), token oppnådd ved å beseire NPC-er og fullføre oppdrag i spillet, har hatt en 'bare' 1099% økning i forhold til de siste 200 dagene. SLP brukes også til å bygge nye karakterer, men det er iboende inflasjonært og har et uendelig tilbud.

AXS -prisen kan vokse mer?

Spillutviklerne jobber med å levere flere oppdateringer og øke brukerbasen, samt etterspørselen etter AXS hvis oppdateringene lykkes. Et nytt kampsystem blir under utvikling, det vil inkludere en eventyrmodus i PVE (spiller mot miljøet) og Axies -kortoppgraderinger med fall i spillene. Navnet Battles V2, det vil introdusere Axie for et nytt publikum, og vil sannsynligvis tillate nye spillere å gå inn i en gratis-å-spille-modell.Spillet vil også introdusere et landsystem som skaper nye måter å bruke aksene på. "Land er en etterlengtet opplevelse sentrert om å høste ressurser, bygge et oppgjør og kjempe om kontroll over territorium." sa produsent Sky Mavis. Salget av Axies nådde 5 milliarder dollar, og ble den første NFT -generasjonsplattformen som nådde dette merket.Topp 5 mest handlede NFT -erHusk at spillet fortsatt er i beta, med begrenset deltakelse for ios og ustabilitet på grunn av stor etterspørsel. Hvis utviklere får de samme tallene fra spill som Candy Crush, Roblox og Clash of Clans, kan vi se en enda større økning. Alt vil avhenge av spillets utvikling, plattformforbedringer for å bringe stabilitet og vedlikehold av en sunn økonomi. Les også:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Petrobras (PETR3 og PETR4) er nær ved å aktivere en trigger som tillater utbytte på opptil 15%; se hvordan det virker

Subscribe US Now