Bare de som ikke har kjøpt bitcoin er bekymret for inflasjon

admin

Druckenmiller, grunnlegger av Duquesne Capital, har gitt intervjuer til ulike medier om en mulig aksjemarkedsboble oppblåst av sentralbankens pengepolitikk, og analytiker John Street Capital har samlet de viktige punktene i sin Twitter. Som sådan ser ikke bitcoin-situasjonen i mai ut som håpløs for investorer sammenlignet med fiat-valutamakroscenariet.

markedet denne uken

Investorer holder seg stramt denne måneden, siden mai 2021 ser ut som den verste mai noensinne for Bitcoin. Avhengig av hvem du spør, er nåværende prisnivå enten en kjøpsmulighet eller et mareritt. I følge nylige data fra overvåkingsfunksjonen Glassnode, øker veteranene på nåværende nivå BTC-stakken, mens nye aktører fortsetter å selge til dem.


Vil du tjene Bitcoins?
Vi hjelper deg med dette.
Åpne en gratis konto!


Denne klassiske "svake til sterke hender" -retningen er ikke noe nytt, men tempoet tar seg opp. Gruvearbeidere er også tilbake på kjøp, og reverserer en kort salgskaskade som fulgte det første fallet til $ 30 000. Men det siste fallet har ikke tvunget langsiktige investorer til å selge. Bitcoin-markedet har for tiden tre tilbudstrender på spill, som Glassnode understreker på sin twitter: – Kortsiktige holdere distribuerer. – Langtidsholdere holder på / samler seg. – Gruvearbeiderne hoper seg opp.Glassnode Bitcoin-rapportKilde: twitter.com/glassnode/ On-chain analytics ser en økende utstrømning av bitcoins fra meglere til kalde lommebøker, spesielt blant innehavere. Tiltaket antyder en bullish stemning blant noen langsiktige investorer, ettersom BTC som holdes i megling, blir sett på av bransjen som mer sannsynlig å selge. En periode med konsolidering forventes ettersom markedet godtar forrige ukes dramatiske utsalg. Men denne kampen mellom okser og bjørn er ennå ikke å fortsette. I mellomtiden benytter hvalene muligheten til å ta en bølge i dette blodhavet. I dokumentet som ble presentert av Philip Gradwell, sjeføkonom for Chainalysis, ble det rapportert at hvalene kjøpte 77 000 bitcoins i løpet av høsten, et beløp verdsatt til omtrent 16 milliarder dollar.

Aksjemarkedsboble

Ikke bare hvaler er interessert i å kjøpe bitcoin, men tradisjonelle investorer tar også hensyn til dette markedet på grunn av det katastrofale scenariet skapt av nasjonale banker. To legendariske investorer, Stan Druckenmiller, grunnlegger av Duquesne Capital, og Paul Tudor Jones, grunnlegger av Tudor Investment Corporation har studert Bitcoin-investeringsoppgaven siden 2018. Druckenmiller uttrykker bekymring for den nåværende politiske øvelsen fra sentralbanker over hele verden. Han mener disse institusjonene gjør fiat-penger “mer tvilsomme.” Bitcoin har tilleggsfunksjoner som den legendariske investoren brukte for å måle potensialet. Tudor Jones fortalte Druckenmiller at kryptovaluta har blitt et merke etter 13 år siden oppstarten. Det har skapt nyhetsoverskriftene uten et markedsføringsteam eller en administrerende direktør for å lede denne strategien, den er drevet av eierne, dens nettverkseffekt og forsikringen om den begrensede forsyningen. Druckenmiller la til at det er et generasjonsskifte ledet av "gutten fra the Coast West ”og av yngre investorer. De betrakter Bitcoin som Druckenmiller så gull, en butikk av verdi, trygt mot fiat-valutaer. I andre intervjuer med CNBC, USC og The Hustle har Drucknmiller allerede understreket at pengelempelser og svært lave renter ikke bare reduserer kraften til å kjøpe valutaen. , samt å skape bobler i aksjemarkedet. Det er derfor så mye vekt blir gitt på beskyttende eiendeler som gull, og nylig Bitcoin. I en debatt om Bitcoins energiforbruk tidligere denne måneden, sa Saifedean Ammous, forfatter av The Bitcoin Standard, at omtrent 10% av den globale formuen allerede blir utryddet av inflasjon hvert år., En bekymring for inflasjon. Det er bekymring blant den internasjonale utvinningen av koronavirus, drevet av den enorme likviditetsopprettelsen av sentralbanker. Den langsiktige virkningen av planlagte “restitusjoner” rundt hele verden er truende i horisonten. “Politiske beslutningstakere har lovet å akseptere et høyere nivå av inflasjon, større inflasjonsvolatilitet, og når det skjer, vil du se inflasjon hvis du går strukturelt opp, ”Sa Mixo Das, aksjestrateg i JPMorgan Asia, til Bloomberg.Inflasjon - FED Balanse - Store penger trykt i 2021 "bredde =" 760 "høyde =" 427Kilde: twitter.com/100trillionUSD/Inflasjon er i sin natur motsatsen til en Bitcoin-standard, gitt den faste tilgangen på kryptovaluta og den synkende utslippskurven, som ikke kan manipuleres. Med stor eksponering for kontanter, bør den fortsette å utvide seg i i tråd med inflasjonen, som i økende grad tolereres av sentralbankene. Prisene på Core Personal Consumption Expenditures (PCE) økte en månedlig økning på 0,7% i april og akkumulerte allerede 3,1% de siste 12 månedene. Sammen med KPI (Consumer Price Index) er PCE en av de mest refererte indikatorene for FED-analyser. Det høyere enn forventede rallyet gir frykt for amerikansk inflasjon og kan presse Fed til å fremme enda en monetær lettelse. Slutten på denne historien vet du allerede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin som penges TCP / IP-protokoll | Ukentlig Bits # 11

Denne uken vil vi snakke om fremskritt innen bitcoin som TCP / IP-protokoll eller en stor legos-plattform for å lage finansielle instrumenter. I ukens nyheter har vi fremskritt i atombytter og på den andre siden, en mulighet for å regulere kryptovalutaer i Brasil. Vil det fungere? Vi vil også snakke […]

Subscribe US Now