Bitcoin-banker og meglere vil tilby de samme produktene, sier Revolut

admin

Bitcoin med grafikk og dollarsedler På den største blokkjede- og kryptovalutakonferansen i Europa uttalte startup unicorn Revolut, gjennom en av sine…

Innholdsbanker og bitcoin-meglere vil tilby de samme produktene, hevder Revolut først dukket opp i Cointimes .

Bitcoin med grafikk og dollarsedler

På Europas største blokkjede- og kryptovalutakonferanse hevdet startup unicorn Revolut, gjennom en av sine ansatte, at banker og bitcoin-meglerhus konvergerer.

På panelet " The Future of Exchange " til European Blockchain Convention uttalte Rod Lonardo (Global Development Manager hos Revolut) at han tror på en fremtid med konvergens mellom bank- og kryptovalutasektorene

Bitcoin og banker, vil det fungere?

Født som et svar på statlig bistand til banker, vokste bitcoin blant folk som var misfornøyd med bank og statsmakt. Bitcoin er fortsatt ikke kontrollert av banker, men kryptovalutabørser – som tillater handel med kryptoaktive midler for reais – er stadig nærmere sektoren.

Men for både banker og startups vil dette ikke være en lett oppgave, ifølge Rod Lonardo:

"Vi har banker som nå har andre utfordringer, på den ene siden er det store banker med gammel teknologi som sliter med å tilpasse seg digitale eiendeler og små har problemer med den gamle reguleringen…"…

For ham, til tross for utfordringene, vil banen til børser være å tilby produkter som ligner eller like banker, som inntekts- og kreditt- eller debetkort.

" Jeg tror at børser og banker i fremtiden vil tilby de samme produktene til slutt. Hvis adopsjonen vokser og de digitale eiendelene øker mer enn de tradisjonelle, vil bankene måtte tilpasse seg eller mislykkes » – bekreftet Lonardo.

Demokratisering av investeringer og konvergens

Jeff Mei, Global Strategy Director i Huobi , mener at kryptovalutamarkedet skaper det bankene ikke har vært i stand til, spesielt i markeder i utviklingsland som en del av Asia.

"Med krypto kan du investere i ethvert prosjekt rundt om i verden, i det tradisjonelle markedet er det vanskelig å investere i noen prosjekter hvis du ikke har de rette kontaktene."

I store deler av det tradisjonelle finansmarkedet er tilgang på gode investeringsprodukter knyttet til folks inntekt. I kryptovalutamarkedet er denne barrieren ikke-eksisterende og alle har generelt tilgang til et stort utvalg av gode prosjekter.

Hos Huobi kan du for eksempel kjøpe USDT, Bitcoin, Eth og 348 kryptoaktive med bare et kredittkort eller via PIX med noen få klikk. En annen fordel med kryptovalutamarkedet er dens globale dynamikk, hvor det er mulig å handle 24 timer, 7 dager i uken og med folk fra hele verden.

Mens det er på børsen (B3), er det åpningstider, den stenger i helgene og det er flere anklager om markedsmanipulasjon .

Vil du bruke en børs som en bank? Vi snakker mer om denne trenden i podcasten "Banker kjøper bitcoin", lytt for å forstå mer:

Innholdsbanker og bitcoin-meglere vil tilby de samme produktene, hevder Revolut først dukket opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin sliter med å holde $47K da Fed-møtet legger til 'ekstrem' BTC-markedspanikk

Kommentatorer forbereder seg på omveltninger mens Fed-tjenestemenn forbereder seg på å avsløre fremtidige finanspolitiske grep.

Bitcoin ( BTC ) søkte signaler fra USAs sentralbank den 14. desember mens markedene ventet spent på nyheter om politikk.

BTC/USD 1-times lysdiagram (bitstempel). Kilde: TradingView

BTC høyere lavverdier forblir trygge

Data fra Cointelegraph Markets Pro og TradingView viste at BTC/USD fortsatte i et område rundt $47 000 da Wall St. åpnet 15. desember.

Paret hadde nådd lokale topper på $48 785 på Bitstamp over natten, men var ned 3 % i skrivende stund i forkant av et sentralt Fed-møte.

Federal Open Market Committee (FOMC) vil begynne diskusjonene klokken 14.00 Eastern Time, med forventninger som fokuserer på renter, inflasjon og nedtrapping av aktivakjøp.

En haukisk holdning er først og fremst i analytikernes sinn, dette kan potensielt forårsake smerte for eiere av risikoaktiva på kort sikt dersom Feds tilnærming blir mindre liberal.

"Markedene er fremtidsrettede. Krypto er enda mer fordi det ikke er under noens kontroll. Det er det eneste frie markedet igjen i verden," oppsummerte den populære kryptohandleren Pentoshi i en Twitter-diskusjon om problemet.

"Fed legger fortsatt til sin balanse, men med en redusert hastighet. Smarte penger forberedt forrige måned. Trege penger denne uken."

Tradisjonelle markeder var på samme måte retningsløse, med S&P 500 ned 0,22 % på dagen.

Som Cointelegraph rapporterte, med Bitcoin underresultater sammenlignet med hva mange antok Q4 2021 ville se ut, bygger det seg en konsensus om at 2022 vil utgjøre markedssyklustoppen for både BTC og altcoins.

"Panikken og bearish sentimentet mot BTC er ekstremt akkurat nå. Men det er ingenting ekstremt med denne -38% tilbakegangen," gjentok andre trader og analytiker Rekt Capital.

"I løpet av årene har BTC gått tilbake 30–40 % mange ganger i Bull Markets. Faktisk er $BTC tilbake -53 % siste mai -38 % er ikke ekstremt."

Rekt Capital har tidligere bemerket at en lukking over $42 300 fortsatt representerer en høyere lavformasjon for BTC/USD.

Frykt er rundt omkring

På altcoin-markedene var stemningen mer uttalt i sin skjevhet til nedsiden.

Relatert: Bitcoin kaster "dumme penger" ettersom detaljhandel kjøper mest BTC siden krasj i mars 2020

Av de ti beste kryptovalutaene etter markedsverdi, var alle unntatt Solana ( SOL ) mildt sagt i rødt på daglige tidsrammer.

Dogecoin ( DOGE ), fersk fra Tesla-publisiteten, klarte å sikre rundt halvparten av sine 25% gevinster.

"Akkurat nå, folk er lett å selge sine poser som de er overbevist om et stort fall vil skje i kveld," Cointelegraph bidragsyter Michaël van de Poppe hevdet .

Crypto Fear & Greed Index stod på 28/100, opp fra 21/100 på tirsdag, og markerte en overgang fra "ekstrem frykt" til "frykt" innenfor sin egen rekkevidde som reflekterer Bitcoins nylige trekk .

Krypto-frykt og grådighet-indeks. Kilde: Alternative.me

Subscribe US Now