Bitcoin-banker og meglere vil tilby de samme produktene, sier Revolut

Bitcoin med grafikk og dollarsedler

På Europas største blokkjede- og kryptovalutakonferanse hevdet startup unicorn Revolut, gjennom en av sine ansatte, at banker og bitcoin-meglerhus konvergerer.

På panelet " The Future of Exchange " til European Blockchain Convention uttalte Rod Lonardo (Global Development Manager hos Revolut) at han tror på en fremtid med konvergens mellom bank- og kryptovalutasektorene

Bitcoin og banker, vil det fungere?

Født som et svar på statlig bistand til banker, vokste bitcoin blant folk som var misfornøyd med bank og statsmakt. Bitcoin er fortsatt ikke kontrollert av banker, men kryptovalutabørser – som tillater handel med kryptoaktive midler for reais – er stadig nærmere sektoren.

Men for både banker og startups vil dette ikke være en lett oppgave, ifølge Rod Lonardo:

"Vi har banker som nå har andre utfordringer, på den ene siden er det store banker med gammel teknologi som sliter med å tilpasse seg digitale eiendeler og små har problemer med den gamle reguleringen…"…

For ham, til tross for utfordringene, vil banen til børser være å tilby produkter som ligner eller like banker, som inntekts- og kreditt- eller debetkort.

" Jeg tror at børser og banker i fremtiden vil tilby de samme produktene til slutt. Hvis adopsjonen vokser og de digitale eiendelene øker mer enn de tradisjonelle, vil bankene måtte tilpasse seg eller mislykkes » – bekreftet Lonardo.

Demokratisering av investeringer og konvergens

Jeff Mei, Global Strategy Director i Huobi , mener at kryptovalutamarkedet skaper det bankene ikke har vært i stand til, spesielt i markeder i utviklingsland som en del av Asia.

"Med krypto kan du investere i ethvert prosjekt rundt om i verden, i det tradisjonelle markedet er det vanskelig å investere i noen prosjekter hvis du ikke har de rette kontaktene."

I store deler av det tradisjonelle finansmarkedet er tilgang på gode investeringsprodukter knyttet til folks inntekt. I kryptovalutamarkedet er denne barrieren ikke-eksisterende og alle har generelt tilgang til et stort utvalg av gode prosjekter.

Hos Huobi kan du for eksempel kjøpe USDT, Bitcoin, Eth og 348 kryptoaktive med bare et kredittkort eller via PIX med noen få klikk. En annen fordel med kryptovalutamarkedet er dens globale dynamikk, hvor det er mulig å handle 24 timer, 7 dager i uken og med folk fra hele verden.

Mens det er på børsen (B3), er det åpningstider, den stenger i helgene og det er flere anklager om markedsmanipulasjon .

Vil du bruke en børs som en bank? Vi snakker mer om denne trenden i podcasten "Banker kjøper bitcoin", lytt for å forstå mer:

Innholdsbanker og bitcoin-meglere vil tilby de samme produktene, hevder Revolut først dukket opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *