Bitcoin-berg-og-dal-banen roet seg ned til $65 000 – Markedssammendrag

admin

Bitcoin opprettholder Bitcoin ETF-prisen Det var ingen fotball på onsdag, men det ser ut til at følelsene er nedfelt i kryptovalutamarkedet. Bare i løpet av de siste 24 timene har…

Innhold Bitcoin-berg-og-dal-banen roet seg ned med $65 000 – Market Summary dukket først opp i Cointimes.

Bitcoin opprettholder Bitcoin ETF-prisen

Det var ingen fotball på onsdag, men det ser ut til at følelsene er nedfelt i kryptovalutamarkedet. Bare i løpet av de siste 24 timene slo Bitcoin (BTC) en ny prisrekord og la seg deretter under $66 000.

Denne torsdagen (11) vil markedssammendraget gi deg et veldig konstruktivt perspektiv for Bitcoin i de kommende ukene. I mellomtiden forstår det brasilianske markedet at Brasils finanspolitiske situasjon kan bli verre.

Kryptovalutamarkedet er Bitcoin-emosjon
Rangering av kryptovaluta – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin er følelser

Scenarioet for prissvingninger i bitcoin så ganske rolig ut for noen dager siden, da kryptovalutaen svingte rundt $60 000. Imidlertid husket markedet sin flyktige natur de påfølgende dagene.

Bare i går kom kryptovaluta-berg-og-dal-banen tilbake på sporet og traff en ny ATH til $69 045, ifølge CoinGoLive . Da samfunnet forberedte seg på et okseløp på opptil $70 000, endret situasjonen seg igjen.

Kryptovalutaen dumpet mer enn 6 000 dollar og falt under 63 000 dollar, noe som resulterte i tap på flere millioner dollar i oppgjør for handlende med belåning.

Per nå har eiendelen gjenvunnet noe land og handles for tiden for US$65,437 – R$360,087 i de viktigste brasilianske meglerne.

Ettersom prisen på Bitcoin stiger, selger langsiktige eiere en svært liten brøkdel av innsatsen, gruvehashrate og dollarinntekter nærmer seg nye høyder.

Denne kombinasjonen av sterk forsyningsdynamikk, gjenoppretting av gruvenettverk og relativt lav nettverksaktivitet peker på et veldig konstruktivt utsikter for Bitcoin i de kommende ukene .

Markedsverdien er 1,23 billioner dollar, mens dominansen over altcoins er 41,14%.

Den finanspolitiske situasjonen kan bli verre

Overraskelsen med den saltere enn forventet inflasjon i både USA og Brasil endte opp med å svekke økningen i nasjonale eiendeler som ble sett i går, som reaksjon på godkjenningen, i andre runde, av PEC dos Precatório i Kammer.

Markedet er fornøyd med fremgangen til PEC da dette er den andre dagen av den brasilianske børsindeksen. Forståelsen er at den finanspolitiske situasjonen kan bli verre.

Les mer: Med hjelp fra myndighetene når Bitcoin 5 billioner R$ i markedsverdi

I valutamarkedet endte lettelsen som ble brakt av fremgangen til PEC opp med å bli kansellert, gjennom dagen, av fremgangen til den globale dollaren. Etter å ha rørt R$5,436 på minimum, lukket fiat-valutaen opp 0,05% på R$5,4996.

Altcoins følger med berg-og-dal-banen

De fleste altcoins følger Bitcoin-berg-og-dal-banen denne morgenen.

Les mer: Rapport peker på potensial i to smarte kontraktsplattformer

Ethereum (ETH) så også en ny rekord på nesten $4.900 i går, før den falt mer enn $500 i timer til et lavpunkt på $4.450. Imidlertid reagerte den nest største kryptovalutaen i markedet godt etter dette fallet og er nå over 4700 dollar.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (-0,86%), Binance Coin (-3,39%), Solana (-0,05%), Cardano (-4,95%), Ripple (-0,88%) , Polkadot (-5,48%), Dogecoin (-5,13%), Shiba Inu (-6,09%), Earth (+0,57%) og Avalanche (-4,34%).

Den kumulative markedsverdien for alle kryptovalutaer er fortsatt nær 3 billioner dollar på onsdag.
Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen ( logg inn ) og ha en flott dag med handel.

Innhold Bitcoin-berg-og-dal-banen roet seg ned med $65 000 – Market Summary dukket først opp i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Her er grunnen til at Bitcoin tapte $6K i timer var bra for BTC-prisaksjon

Derivatbørser var vert for en "shake out" av posisjoner som raskt tilbakestilte finansieringsrentene til sunne nivåer.

Bitcoin ( BTC ) handlet like under $65 000 den 11. november etter at en korreksjon over natten kansellerte tidligere snap-gevinster.

BTC/USD 1-times lysdiagram (bitstempel). Kilde: TradingView

"Ingen gratis lunsj" for spekulanter

Data fra Cointelegraph Markets Pro og TradingView viste at BTC/USD kom seg etter en kort nedgang til under $63 000 i ny volatilitet.

Paret hadde steget kraftig opp på bakgrunn av at amerikansk inflasjon nådde den høyeste på 30 år, dette kombinert med reaksjoner fra derivatmarkedet for å produsere usikker prishandling.

Med $69 000 nå det høyeste rekordet var noen redde, mens erfarne markedsdeltakere benyttet anledningen til å tulle med de svake hendene.

"Hvorfor BTC-tilbaketrekkingen fra 68k? Det var en massiv økning i BTC-marginerte futures open-renter denne ettermiddagen (traders som går lang BTC med BTC som sikkerhet)," forklarte analytiker Dylan LeClair sammen med et diagram fra Glassnode.

"Ingen gratis lunsj - disse handelsmennene er i ferd med å bli ristet ut."
Bitcoin futures åpen rente annotert diagram. Kilde: Dylan LeClair/ Twitter

Medanalytiker William Clemente pekte på den kommende Taproot myke gaffelen som en klar grunn til å være bullish og forkaste kortsiktige kursbevegelser.

Taproot vil bringe en rekke protokollforbedringer til Bitcoin, disse har ingen sammenligning med noen endringer siden introduksjonen av Segregated Witness (SegWit) transaksjonsteknologi.

Derivatfinansieringsrentene tjente i mellomtiden til å bevise at en shake-out faktisk hadde funnet sted, og returnerte til et solid nøytralt territorium på 0,01 % på tvers av børser.

Ethereum unngår dypere altcoin-retracement

I klassisk stil følte altcoins varmen da Bitcoin snudde, og slettet det som tidligere var avkastning som hadde overgått BTC/USD.

Relatert: '#DropGold fungerte' — Gråtoner 'flipper' verdens største gullfond når AUM når $60 milliarder

Ether ( ETH ) var den mest uskadde på dagen, ned 0,6 % og fortsatt et steinkast fra all-time highs.

ETH/USD 1-times lysdiagram (bitstempel). Kilde: TradingView

Andre gikk litt dårligere, med 4 % daglige tap som ikke er uvanlig blant de ti beste kryptovalutaene etter markedsverdi.

"Avgjørende for øyeblikket: Bitcoin," konkluderte Cointelegraph-bidragsyter Michaël van de Poppe i sin siste YouTube-oppdatering .

"Hvor skal vi slå gjennom? Hvis vi bryter gjennom det området rundt $67 000, tror jeg vi kommer til å fortsette oksesyklusen og vi er klare for nye all-time highs å bli truffet."

Subscribe US Now