Bitcoin-berg-og-dal-banen roet seg ned til $65 000 – Markedssammendrag

Bitcoin opprettholder Bitcoin ETF-prisen

Det var ingen fotball på onsdag, men det ser ut til at følelsene er nedfelt i kryptovalutamarkedet. Bare i løpet av de siste 24 timene slo Bitcoin (BTC) en ny prisrekord og la seg deretter under $66 000.

Denne torsdagen (11) vil markedssammendraget gi deg et veldig konstruktivt perspektiv for Bitcoin i de kommende ukene. I mellomtiden forstår det brasilianske markedet at Brasils finanspolitiske situasjon kan bli verre.

Kryptovalutamarkedet er Bitcoin-emosjon
Rangering av kryptovaluta – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin er følelser

Scenarioet for prissvingninger i bitcoin så ganske rolig ut for noen dager siden, da kryptovalutaen svingte rundt $60 000. Imidlertid husket markedet sin flyktige natur de påfølgende dagene.

Bare i går kom kryptovaluta-berg-og-dal-banen tilbake på sporet og traff en ny ATH til $69 045, ifølge CoinGoLive . Da samfunnet forberedte seg på et okseløp på opptil $70 000, endret situasjonen seg igjen.

Kryptovalutaen dumpet mer enn 6 000 dollar og falt under 63 000 dollar, noe som resulterte i tap på flere millioner dollar i oppgjør for handlende med belåning.

Per nå har eiendelen gjenvunnet noe land og handles for tiden for US$65,437 – R$360,087 i de viktigste brasilianske meglerne.

Ettersom prisen på Bitcoin stiger, selger langsiktige eiere en svært liten brøkdel av innsatsen, gruvehashrate og dollarinntekter nærmer seg nye høyder.

Denne kombinasjonen av sterk forsyningsdynamikk, gjenoppretting av gruvenettverk og relativt lav nettverksaktivitet peker på et veldig konstruktivt utsikter for Bitcoin i de kommende ukene .

Markedsverdien er 1,23 billioner dollar, mens dominansen over altcoins er 41,14%.

Den finanspolitiske situasjonen kan bli verre

Overraskelsen med den saltere enn forventet inflasjon i både USA og Brasil endte opp med å svekke økningen i nasjonale eiendeler som ble sett i går, som reaksjon på godkjenningen, i andre runde, av PEC dos Precatório i Kammer.

Markedet er fornøyd med fremgangen til PEC da dette er den andre dagen av den brasilianske børsindeksen. Forståelsen er at den finanspolitiske situasjonen kan bli verre.

Les mer: Med hjelp fra myndighetene når Bitcoin 5 billioner R$ i markedsverdi

I valutamarkedet endte lettelsen som ble brakt av fremgangen til PEC opp med å bli kansellert, gjennom dagen, av fremgangen til den globale dollaren. Etter å ha rørt R$5,436 på minimum, lukket fiat-valutaen opp 0,05% på R$5,4996.

Altcoins følger med berg-og-dal-banen

De fleste altcoins følger Bitcoin-berg-og-dal-banen denne morgenen.

Les mer: Rapport peker på potensial i to smarte kontraktsplattformer

Ethereum (ETH) så også en ny rekord på nesten $4.900 i går, før den falt mer enn $500 i timer til et lavpunkt på $4.450. Imidlertid reagerte den nest største kryptovalutaen i markedet godt etter dette fallet og er nå over 4700 dollar.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (-0,86%), Binance Coin (-3,39%), Solana (-0,05%), Cardano (-4,95%), Ripple (-0,88%) , Polkadot (-5,48%), Dogecoin (-5,13%), Shiba Inu (-6,09%), Earth (+0,57%) og Avalanche (-4,34%).

Den kumulative markedsverdien for alle kryptovalutaer er fortsatt nær 3 billioner dollar på onsdag.
Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen ( logg inn ) og ha en flott dag med handel.

Innhold Bitcoin-berg-og-dal-banen roet seg ned med $65 000 – Market Summary dukket først opp i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *