Bitcoin Consolidation, Metaverse Up og Memecoin Down – Markedssammendrag

Bitcoin-konsolidering og metavers stigende pris

Denne torsdagen (25) fortsetter Dogecoin, Shiba Inu og Floki å miste verdi, mens valutaer fra metaverse-prosjekter som Decentraland og The Sandbox er på vei oppover.

Denne gangen forårsaket markedsvolatiliteten en økning på 2,8 % i prisen på Bitcoin de siste 24 timene, ifølge CoinGolive .

I dagens markedssammendrag kan du også lære om oppfatningen av det brasilianske markedet om PEC dos Precatório som behandles av senatet.

Bitcoin konsoliderer og Metaverse stiger
Rangering av kryptovaluta – Kilde: CoinGoLive.com

Bitcoin fortsetter sin konsolidering

For noen dager siden, i helgen, var prisen på bitcoin uavgjort under $60 000. Det påfølgende avslaget førte ham sørover.

Etter flere svært volatile trekk prøvde okser å presse bitcoin opp, noe som kulminerte i en daglig topp på nesten 58 400 dollar kartlagt i går.

Selv med all volatiliteten, har ikke diamanthender likvidert posisjonene sine. I følge Glassnodes siste ukentlige On-chain-rapport har bitcoin-innehavere ikke mettet markedet med sine gevinstrealiseringer.

For Glassnode reduserer innehavere (langsiktige BTC-innehavere) sine utgifter («spending») med bitcoin, noe som indikerer at det er mer sannsynlig at de opprettholder eller øker posisjonene sine i stedet for å forlate dem.»

Forstå beregningene som brukes av analyseselskapet: Hvordan oppfører Bitcoin HODLERs seg?

diamanthender som konsoliderer Bitcoin-prisen

For øyeblikket handler BTC under nivået på 60 tusen dollar. Hos de viktigste brasilianske meglerne steg aktivaen 3,47 % på 24 timer og er notert til nesten R$326 000. Markedsverdien har returnert til nivået på 1,1 billioner dollar.

PEC fra Precatório som behandles av senatet

På grunn av forventningen om et positivt utfall rundt PEC til Precatório i Senatet, avsluttet de viktigste brasilianske markedsindeksene handelsøkten på det positive i går.

Med beslutningen om å veilede uttalelsen til ordfører Fernando Bezerra Coelho (MDB-PE) for neste tirsdag i komiteen for konstitusjon og rettferdighet (CCJ) i Senatet, vant regjeringen det som ble sett på som tid til å holde møter med benker og ledere for å prøve å redusere motstanden mot fremdriften til PEC i Precatório.

"Oppfatningen jeg har er at den lokale dynamikken har returnert til å dominere, med perspektivet til PEC forbedret og med kommentarer fra Campos Neto for å forsterke at de allerede opplever et akselerert tempo med høye Selic-rater, og at på grunn av lav sikt, akselerasjon kan være risikabelt, og øke tempoet med 1,50 prosentpoeng. Dette førte ned de kortere renteløpene, sa en markedsekspert til Valor Econômico .

I valutakursen ga frykten for en påvente av tilbaketrekking av stimuli i USA til og med dollaren igjen. Men her i det brasilianske markedet tapte den amerikanske valutaen verdi etter en mer volatil start på dagen, noe som gjenspeiler en og annen forbedring i det innenlandske scenarioet. På slutten av dagen endte dollaren dagen med å handle ned 0,24 %, til R$ 5,59.

Metavers stigende og Memecoins synkende

Memecoins, som Dogecoin og Shiba Inu, var de mest fremtredende tokenene i markedssammendraget de siste månedene. Nå går de imidlertid ned når det gjelder pris og brukeretterspørsel.

I løpet av de siste 24 timene har DOGE tapt 4 % i verdi og er nær ved å bryte under $0,2, mens SHIB er under $0,00004.

Derimot ser det ut til at en ny mani dukker opp – metaversmynter. Prosjekter som Decentraland og Sandbox har skutt i været i det siste, med nye rekorder som ofte settes.

SAND har steget 14 % og MANA-tokenet har steget 25 % de siste 24 timene. Som rapportert av Cointimes i går, har Tokens.com, et kanadisk-basert offentlig selskap som bruker balansen sin til å investere i digitale eiendeler (kryptovalutaer og DeFi), kjøpt nesten 2,5 millioner dollar i virtuelt land på plattformen. Decentraland.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (+2,35%), Binance Coin (+6,99%), Solana (-3,39%), Cardano (-0,26%), Ripple (+0,88%) , Polkadot (-0,79%), Dogecoin (-4,1%), Avalanche (+9,28%), Crypto.com (+22,09%) og Shiba Inu (+0,58%).

I følge CoinGoLive er markedsverdien for alle kryptoaktiva rundt 2,75 billioner dollar fra og med denne onsdagen.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen ( logg inn ) og ha en flott dag med handel.

Bitcoin Consolidation, Metaverse Ascending og Memecoins Descending – Market Summary-innholdet dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *