Bitcoin, Ethereum og inflasjon er på vei oppover

Denne uken fikk oksene fart for å øke prisene på Bitcoin og Ethereum. Uten plutselig fall i prisen på eiendelen, og med det kunne vi rolig se olympiske idrettsutøvere fra hele verden opptre i Tokyo. Vi kan imidlertid ikke bli for distrahert, fordi inflasjonen er på vei. Med det i bakhodet har Cointimes utarbeidet en nyhetsbulletin for denne uken, slik at du ikke går glipp av noe viktig:

Kort tur rundt om i verden: Nigeria, sørafrikansk svindel og Uruguay:

Som vi forklarte i forrige ukes Bits Weekly -podcast, er den nigerianske regjeringen i panikk over Bitcoin. Brukt på kontroll og makt med sensur, ble politikerne tvunget til å se volumet av P2P-bitcoin-handler nå skyhøye nivåer, mens Paxful hevder at det afrikanske landet bare er bak USA i volum på plattformen. Med bitcoin, gründeren Moses Awa var i stand til å gjenopprette sin virksomhet etter at regjeringen forbød valuta for tekstilbedrifter, rapporterte en historie i The Guardian. Fortsatt i Afrika, skal en sørafrikansk ponzi-ordning kalt Mirror Trading International (MTI) ha skadet 260.000 ofre på om lag 23.000 bitcoins og blir etterforsket av lokale myndigheter og FBI. Ifølge Bloomberg er det bevis på at MTI-leder Johann Steynberg har flyktet til Brasil. I fjor kalte Chainalysis ordningen "det største kupp av kryptovaluta i 2020." For oss representerer det et annet eksempel på hvordan vi bør passe oss for falske løfter om overdrevne gevinster i kryptovalutamarkedet og viktigheten av selvoppbevaring av eiendeler. Etter dette og andre skandaler sa nestleder i sentralbanken i Sør-Afrika at et regelverk er presserende for landet. Kryptovalutaer bør reguleres som et finansielt produkt, foreslo han. Å gå rett til Uruguay, i Sør -Amerika, har politikere et lignende sinn og har allerede beveget seg i den retningen. En ny regning regulerer kryptovalutatransaksjoner i landet. Nå er kryptoaktiver anerkjent og akseptert av loven og gjeldende i enhver juridisk virksomhet. Lovforslaget vil ifølge lovgivere gi juridisk, finansiell og skattemessig sikkerhet for virksomheter som stammer fra produksjon og salg av kryptokurver. Se flere detaljer om nyhetene:

Oppdatering av Ethereum -nettverk:

Denne uken skilte Ethereum seg ut ved å gå gjennom en mega-viktig oppdatering på torsdag som til og med endret hele fortellingen om ETH, nettverkets opprinnelige token. Hard fork London inkluderte den foreslåtte forbedringen til Ethereum 1559, som endrer dynamikken i gebyrer. Nå, i hver transaksjon, blir en basisavgift brent, og bare hvis brukeren velger, vil den inneholde et tips betalt til gruvearbeiderne. Ødelagt for alltid. Mye på grunn av denne oppgraderingen, er ETHs nye fortelling en "ultra sound money", men dette bør fortsatt diskuteres mye i kryptosamfunnet. Forstå mer om emnet. For mer informasjon om dette nye trinnet mot Ethereum 2.0, se historiene nedenfor: Ethereum 2.0 overgår 200 000 validatorer og 15 milliarder dollar

Vil BTC -pris hente nye topper?

Bitcoin har på sin side ikke sluttet å stige og søker 44 000 dollar denne lørdagen. Ifølge en analyse av Peter Brandt, delt på Cointimes, er det "parabolske fremskrittet" til BTC ikke over ennå. Inkludert av noen bitcoin -okser. Fredag ​​nådde BTC $ 43 000 -nivået for første gang siden mai.

Inflasjonstrykk: BC øker selikk, ønsker å betale rettskjennelser ved å trykke penger og inflasjon i Venezuela:

Forlater kryptoverdenen litt og ser på det økonomiske scenariet, eksploderer bekymringen for inflasjonen. Sentralbanken i Brasil økte grunnrenten for å prøve å dempe prisstigningen, og ifølge økonomens prognose burde den stige enda mer. Bare av nysgjerrighet var det den største Selic -økningen på 18 år, og viste hastverk. for å løse situasjonen i landet. Og det ser virkelig ikke ut til å være noen annen utvei, uten en betaling som tilsvarer risikoen for Brasil, fortsatte investeringene å finne andre bedre destinasjoner.I mellomtiden flørte regjeringen med ideen om å skrive ut enda flere penger for å betale sine regninger. Bolsa Família og precatório, gjeld knyttet til søksmål, er avhengig av ny valuta.For å løse inflasjonsproblemet tok Venezuela en "radikal" holdning og kuttet nuller fra valutaen. Alle pengeverdier vil bli delt med 1 million, et tiltak som kan ta tittelen milliardær fra noen fattige mennesker.Husk å ta hensyn til Cointimes Telegram -kanalen, slik at du ikke går glipp av noen viktige nyheter!Kjøp og selg Bitcoin og andre kryptokurver på Coinext
Den komplette megleren for å investere trygt og praktisk i de mest handlede kryptokurvene i verden.
Registrer deg og se hvor enkelt det er, gå til: https://coinext.com.br

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *