Bitcoin Future: Mulig BTC Creator avduker lovende nye teknologier for kryptovaluta

admin

Adam tilbake Denne torsdagen (10/22) indikerte en av de 3 personene som er nevnt i Bitcoin White Paper ny teknologi som kan brukes …

Fremtidig Bitcoin -innhold : Mulig skaperen av BTC avslører lovende nye teknologier for kryptovaluta først dukket opp i Cointimes.

Adam tilbake

Denne torsdagen (10/22) indikerte en av de 3 personene som er nevnt i Bitcoin White Paper ny teknologi som kan brukes til å forbedre BTC.

Adam Back er en av de sterke kandidatene til tittelen "Bitcoin -skaperen", han ble til og med sitert i kryptovaluta -hvitboken. Men uavhengig av dets deltakelse i opprinnelsen til bitcoin, er dens innflytelse på markedet og kunnskap om emnet ubestridelig.

I samtale med Bitcoin Magazine avslørte utvikleren og mesterkryptografen i desentraliserte systemer den mulige veien for de neste store oppdateringene til bitcoin -protokollen.

Bitcoin -oppdateringer, hvordan fungerer de? En forklaring på barn

Bitcoin er et system uten eier, uten administrerende direktør og hvis kontroll er i hendene på brukerne, det er folkets penger. Mangelen på sentral kontroll forhindrer imidlertid ikke forbedringer i kryptokurver.

Siden det heller ikke er noen forpliktelse til å delta i nettverket, trenger enhver oppdatering konsensus fra gruvearbeidere, programmerere og brukere, ellers kan hver av partene lage en gaffel – sin egen kryptovaluta, siden koden er åpen kildekode.

Denne skjøre balansen har flyttet kryptokurrency til å ha bakoverkompatible oppdateringer, slik at den som er på nettverket kan fortsette selv med trinnvise forbedringer.

Tenk på bitcoin som en bygning laget av Lego, du kan utvide den veldig enkelt. Imidlertid krever det å endre grunnlaget mye innsats, og du kan ende opp med at bygningen deles i to.

legobygging

Siden ingen ønsker en ødelagt bygning, må alt som gjøres på BTC passe til det grunnleggende. Jeg forklarer denne analogien ytterligere i podcasten nedenfor:

Enkelhet: Et nytt språk for Bitcoin

I denne forstand er en av de store teknologiske stjernene enkelhetsspråket . BTC har alltid hatt smarte kontrakter, men med svært begrenset omfang.

Enkelhet er et språk på lavt nivå designet for å utvide funksjonaliteten til smarte bitcoin-kontrakter på en modulær måte, opprettholde lavt båndbreddeforbruk, sikre transaksjoner og enkel semantikk.

Ideen ble skapt av Blockstream -utvikleren Ressel O'Connor.

"Vi håper å ha dette i Liquid neste år … Det er en veldig interessant idé, ettersom det gjør det mulig å lage en utvidelse for bitcoin … et annet poeng er at den bruker et lavnivåspråk," sa Adam.

Monero Bulletproofs

Utviklet av en gruppe kjente kryptografer, ble Bulletproofs sitert av Back som en måte å forbedre bitcoin personvern.

Protokollen gjør det mulig å kontrollere gyldigheten av verdier som blir handlet på blockchain uten å avsløre den. Teknologien brukes for tiden av Monero -kryptokurrency, og jeg forklarer mer detaljert hvordan det fungerer i videoen nedenfor:

Innovasjonen kan til og med brukes i forbindelse med Simplicity til privat og raskt å utføre noen transaksjoner.

Når får vi se disse oppdateringene?

Forbedringene vil være betydelige, men de er fortsatt veldig nye og må gjennomgå en lang gjennomgangsprosess; Det samme skjedde med schnors signaturer, som beskrevet av Adam:

"I bitcoin er det en tid mellom teknologien som skapes til den blir revidert og går inn i bitcoin, for eksempel ble schnorr -signaturer først diskutert i 2013, og vi implementerer det her i 2021".

Fremtidig Bitcoin -innhold : Mulig skaperen av BTC avslører lovende nye teknologier for kryptovaluta først dukket opp i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Hvis bitcoin ikke trenger banker, bør jeg kjøpe bitcoin -ETFer?

NYSE -fasade ved lanseringen av ETF BITO Lanseringen av den første amerikanske Bitcoin ETF, ProShares Bitcoin Strategy ETF (ticker: BITO) bidro til å drive ...

Innholdet Hvis bitcoin ikke trenger banker, bør jeg kjøpe bitcoin -ETFer? dukket først opp i Cointimes .

Subscribe US Now