Bitcoin grønt lys, brasiliansk marked rødt lys – Markedssammendrag

bitcoin-tegn

Denne onsdagen (3.) mens Bitcoin (BTC) er parkert til $63 000, treffer markedsverdien til alle kryptovalutaer rekordhøye $2.880 billioner med SOL, ETH og DOT som jager nye ATH-er.

I det brasilianske markedet ble det røde signalet for høye renter tent, noe som oppmuntret investorenes følelse av å forlate finanspolitikken.

Høyt signal for Bitcoin. Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (+2,86%), Binance Coin (+1,37%), Solana (+12,5%), Cardano (+7,73%), Ripple (+7,68%) , Polkadot (-1,70%), Dogecoin (+0,25%), Shiba Inu (-7,27%), Earth (+8,67%) og Avalanche (+9,50%).
Rangering av kryptovaluta – Kilde: CoinGoLive.com.br

Starter november måned

Bitcoin falt under $60 000 for noen dager siden, men var raske med å gjenvinne det prisnivået, som rapportert tidligere denne uken.

For øyeblikket påfører oksene ikke et frenetisk tempo og er parkert i prisklassen US$63.077 – R$358.356 hos de viktigste brasilianske meglerne.

Stillheten vil imidlertid ikke vare lenge. Etter tre måneder med å treffe bitcoins månedlige sluttkurs, forventer pseudonymanalytiker PlanB nå at BTC nærmer seg 100 000 dollar innen utgangen av november.

Bitcoin-prisen kan se en 60% økning i løpet av de neste 30 dagene hvis traderen bak den populære stock-to-flow (S2F) modellen, PlanB, har rett igjen.

Les mer: Bitcoin vil nå $98 000 denne måneden, ifølge PlanB

For i dag har stigende altcoins ytterligere redusert Bitcoins dominans av markedet. Domenet ligger nå på rundt 41,29 % og markedsverdien er under 1,20 billioner dollar.

Tenner det røde lyset

For kort tid siden så den største bekymringen til aksjeinvestorer ut til å være den økende attraktiviteten til obligasjoner, nå er advarselsskiltene mer utbredt.

Det nye rentenivået, nådd med agentenes oppfatning om at landet har forlatt det finanspolitiske regimet som har vært i kraft siden 2016 og med vedvarende inflasjon, får ledere og analytikere til å vise forsiktighet med belånte selskaper, som har en høy mengde gjeld sikt og som kan lide av tap av trekkraft i den brasilianske økonomien.

Scenariet, sterkt påvirket av den mulige godkjenningen av PEC dos Precatórios, ble beskrevet av senator Renan Calheiros som et "angrep mot nåtiden og fremtiden til landet". I mellomtiden sliter Arthur Lira i Deputertkammeret med å overbevise sine andre varamedlemmer om å godkjenne "Calote PEC".

«Regjeringen gjorde en feil ved å blande Auxílio Brasil med PEC do Calote, og ingen ønsker å sette fingeravtrykket sitt der lenger. Lira kan mye, men hun kan ikke gjøre alt. Ingen kommer til å drepe økonomien for det”, sa en av varamedlemmene til O Antagonista, og viste at minister Paulo Guedes vil trenge hjelp til å lukke budsjettgapet.

I dette miljøet fortsatte Ibovespa den negative spiralen som har vist seg siden maksimum på 130 tusen poeng, sett i juni, og endte oktober med et fall på 6,74%. Fra toppen i året til slutten av siste handelsøkt er fallet rundt 20 %.

Solana på 5. plass

Ethereum (ETH) satte nok en ny historisk rekord. Denne gangen har ETH gått opp til $4600, og til tross for at den har gått tilbake til et nivå like under det nivået i dag, er ETH fortsatt 2,86 % over på 24 timer.

Nok en rekord ble erobret av Solana (SOL) . SOL steg med 12 % og nådde sin siste ATH på $232, ifølge CoinGoLive. I tillegg passerte eiendelen Cardano (ADA) som den 5. største digitale ressursen i rangeringen.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (+2,86%), Binance Coin (+1,37%), Solana (+12,5%), Cardano (+7,73%), Ripple (+7,68%) , Polkadot (-1,70%), Dogecoin (+0,25%), Shiba Inu (-7,27%), Earth (+8,67%) og Avalanche (+9,50%).

Markedsverdien treffer også en ny rekord på 2,88 billioner dollar siden i går.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen, besøk .

Innholdet Green Light for Bitcoin, Red Light for the Brazilian Market – Market Summary dukket først opp i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *