Bitcoin-konsolidering i møte med finanspolitisk usikkerhet i Brasil – Markedssammendrag

admin

Bitcoin volum i Brasil pris Denne fredagen (5.) mens Bitcoin konsoliderer seg under USD 62 000, overrasker Binance Coin (BNB) med et forskudd…

Innholdet Konsoliderer Bitcoin i møte med finanspolitisk usikkerhet i Brasil – Markedssammendrag dukket først opp i Cointimes .

Bitcoin volum i Brasil pris

Denne fredagen (05) mens Bitcoin konsoliderer seg under USD 62 000, overrasker Binance Coin (BNB) med en økning på 8,38 % på 24 timer, ifølge CoinGoLive.

Sjekk også i dagens markedssammendrag hvordan investoren i kryptovalutamarkedet oppfører seg i møte med et inflasjonsscenario og finanspolitisk usikkerhet i det brasilianske markedet.

Binance Coin og Bitcoin og Brasil skatterisiko
Kryptovalutarangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin fortsetter priskonsolidering

Den 2. november nådde den største valutaen et to ukers høydepunkt på ca. $64.500, men klarte ikke å fortsette å klatre mot sin all-time high på $67.000.

I de påfølgende dagene forverret situasjonen seg etter at Fed signaliserte en reduksjon i pengestimulansen i USA, og bitcoin plutselig falt til 60 000 dollar.

Utvinningen hans var imidlertid skarp. Som en måte å beskytte seg mot dette inflasjonsscenarioet i utlandet og mot den skattemessige risikoen i det lokale markedet, har investorer i kryptomarkedet en større appetitt på risiko, ifølge Fear&Greed- indeksen.

Viser mye grådighet fra investorers side i kryptovalutamarkedet - 73 av 100
Multisektoranalyse av sentiment i kryptovalutamarkedet – Kilde: Alternative.me

I løpet av de siste 24 timene har bjørnene falt kryptovalutaen til under 61 000 dollar. Per nå har den imidlertid returnert til nivået $61.633 – R$348.148 i store brasilianske meglerhus.

Bitcoins markedsverdi er fortsatt over 1,16 billioner dollar, mens dominansen over altcoins er ned 41%.

Finanspolitisk usikkerhet setter press på igjen

Dollar og renter går opp med et syn på at veien fortsatt er grov for budsjettløsningen som allerede er vedtatt av salen.

Selv om det var motvillig og fryktet noe verre, endte det tradisjonelle brasilianske markedet med lettelse å motta godkjenningen i første runde av PEC dos Precatórios, som endrer takregelen og åpner for større utgifter i 2022.

Gitt den tette avstemningen – 312 stemmer for, bare 4 flere enn det nødvendige minimum – endte lettelsen opp med å gi opphav til bekymringer for resten av saken, som fortsatt må stemmes i andre runde i salen og sendes gjennom Senatet, der regjeringsbasen er mindre.

Fra et markedsperspektiv har usikkerhet om hva som kan skje dersom prosjektet ikke blir godkjent, krevd en høyere risikopremie for rentekurven.

Les også: New Yorks ordfører vil motta 3 måneders lønn i Bitcoin

I valutamarkedet åpnet dollaren til og med lavere, men etablerte seg på fast grunn for å stenge på R$ 5,6046, opp 0,28%.

Binance Coin hopper 8 % på 24 timer

De fleste alternative valutaer har holdt seg ganske stille siden i går. Ethereum, Solana, Dogecoin, Cardano og Polkadot registrerte negative gevinster.

Shiba Inu fortsetter å miste verdi med ytterligere 10,86 % fall siden i går. Per nå har SHIB nesten 40 % rabatt på sin nylige ATH og er litt over $0,00005.

Binance Coin er imidlertid altcoinen med den største gevinsten. BNB steg 8,38 % og handles til 602 dollar, som er det høyeste prisnivået for eiendelen siden midten av mai. I tillegg er BNBs markedsverdi nær ved å nå 100 milliarder dollar igjen.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (-0,48%), Binance Coin (+8,38%), Solana (-1,30%), Cardano (-2,27%), Ripple (-1,79%) , Polkadot (-1,90%), Dogecoin (-0,40%), Shiba Inu (-10,86%), Terra (+5,72%) og Avalanche (-0,63%).

Den kumulative markedsverdien for alle kryptovalutaer forblir på 2,84 billioner dollar per i går.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen, besøk .

Innholdet Konsoliderer Bitcoin i møte med finanspolitisk usikkerhet i Brasil – Markedssammendrag dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Varamedlem foreslår at arbeidere kan motta lønn i Bitcoin

Stedfortreder Luizão Nestlederen fra Paraná, Luizão Goulart, tilknyttet republikanernes parti, presenterte i dag (11/05) et lovforslag som fastslår hvilken del...

Innholdet Deputy foreslår at arbeidere kan motta lønn i Bitcoin dukket først opp i Cointimes .

Subscribe US Now