Bitcoin nær din ATH og Ethereum-skyting – Markedssammendrag

admin

Bitcoin og Ethereum valuta Denne mandagen (08) er Bitcoin (BTC) på 2 % av din ATH. Ethereum (ETH) og Avalanche (AVAX) er eksempler på…

Bitcoin-innhold nær din ATH- og Ethereum-skyting – Markedssammendrag dukket først opp i Cointimes .

Bitcoin og Ethereum valuta

Denne mandagen (08) er Bitcoin (BTC) på 2 % av din ATH. Ethereum (ETH) og Avalanche (AVAX) er eksempler på altcoins som satte nye prisrekorder tidligere denne uken.

Start dagen godt informert med nyheter fra det brasilianske markedet, som fortsatt er på defensiven i møte med stigende renter.

Bitcoin nær din ATH i henhold til CoinGOLives rangering av kryptovaluta
Kryptovalutarangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin nær din ATH

Med syv dager etter nettverksoppdateringen, bestemmer Bitcoin seg for å hoppe 5,89% på 24 timer, ifølge CoinGoLive .

Taproot er en foreslått oppdatering til Bitcoin med potensial til å gjøre overføringer mer effektive og private. Du kan grave dypere inn i emnet med vår artikkel: " Taproot kommer: Hva det er og hvordan det vil gagne Bitcoin ".

Som vi rapporterte, har kryptovalutalederen den siste uken gjennomgått en priskonsolidering, like under rekordprisen på $67 300. Det vi kaller Bitcoin ubesluttsomhet var bare en pause i spillet mellom okser og bjørner.

Akkurat nå banker oksene og har økt poengsummen til US$66.250 – R$366.012 hos de viktigste brasilianske meglerne.

Bitcoin høy historie og prishistorie – Kilde: CoinGoLive.com.br

Nær prisrekorden akkumulerer digital valuta en markedsverdi på 1,25 billioner dollar. Dens dominans over alternative valutaer er rundt 41,6 %.

Det brasilianske markedet er fortsatt på defensiven

De mest negative scenariene som er skissert i forhold til utsiktene for finanspolitikken har materialisert seg og konsolidert i markedet et mye mer pessimistisk syn på retningen til den brasilianske økonomien.

Den gode nyheten fra Brasília var presentasjonen av regningen av stedfortrederen fra Pará, Luizão Goulart, som etablerer muligheten for arbeidere til å motta lønnen sin i bitcoin .

Stedfortreder Luizão hevdet også at prosjektet kan bidra til å løse den føderale regjeringens kontantproblem. Til tross for at det er et godt alternativ for å redusere finansiell risiko her i Brasil, er markedet fortsatt forsiktig.

Ifølge Guilherme Paiva, aksjestrateg i Morgan Stanley, har institusjonen blitt mer forsiktig med aktivallokering på grunn av lokal risiko.

"Vi forblir på defensiven inntil videre og venter på et bedre inngangsnivå eller en reduksjon i risikoen for vekstutsikter."

, sa i en rapport .

Fra dette perspektivet viser øyeblikket at det brasilianske aksjemarkedet er dyrt. På valutamarkedet satte dollaren seg på 5546 R$.

markedsverdi på 3 billioner dollar

Mens BTC ikke registrerer en ny prisrekord, stiger Ethereum (ETH). Den nest største kryptovalutaen har også stagnert de siste dagene, men ble forsterket av flokken av okser og fikk en ny ATH til $4782.

Avalanche er den andre altcoinen som også overrasket. Med en økning på 11,5 % siden i går, fikk AVAX også en ny ATH til $93,54.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (+2,52%), Binance Coin (-4,71%), Solana (-3,66%), Cardano (+1,68%), Ripple (+6,87%) , Polkadot (-0,97%), Dogecoin (+7,97%), Shiba Inu (-0,01%) og Avalanche (+11,42%).

Den kumulative markedsverdien for alle kryptovalutaer nådde 3 billioner dollar på mandag.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen, besøk .

Bitcoin-innhold nær din ATH- og Ethereum-skyting – Markedssammendrag dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Detaljhandelfokuserte singaporeanske CBDC for å sikre seg mot privat utstedte stablecoins

Detaljhandelen CBDC vil bli utviklet i samarbeid med private enheter, som "ville være den digitale ekvivalenten til dagens sedler og mynter."

Monetary Authority of Singapore (MAS) har økt innsatsen for å forske og utvikle en sentralbanks digital valuta (CBDC) for detaljbruk under Project Orchid-initiativet.

Ifølge MAS administrerende direktør Ravi Menon, vil Singapores detaljhandel CBDC utvikles i et partnerskap med private enheter, som "ville være den digitale ekvivalenten til dagens sedler og mynter."

Mens han snakket på Singapore FinTech-festivalen, fremhevet Menon fordelene med detaljhandels-CBDC-er for å hjelpe raskere og sikre online-transaksjoner og bygge et inkluderende betalingsøkosystem.

Han mener også at det å bygge et internt detaljhandels-CBDC kan redusere den iboende investeringsrisikoen når man håndterer privat utstedte stablecoins eller utenlandske CBDC-er innenfor Singapores betalingslandskap:

"En digital Singapore-dollar utstedt av MAS som er kongruent med behovene til en digitalisert økonomi kan bidra til å redusere denne risikoen. Men å utstede en detaljhandels-CBDC er ikke en enkel beslutning."

Med henvisning til at det ikke haster med behovet for en detaljhandels-CBDC, advarte Menon at hvis folk skulle ha et flertall av eiendelene sine i form av digitale Singapore-dollar, ville sentralbanker ikke være i stand til å gi tilstrekkelige lån:

"Men vi kan sannsynligvis håndtere disse risikoene ved å designe detaljhandels-CBDC med fornuftige sikkerhetstiltak, for eksempel aksje- og flyttak på mengden digitale Singapore-dollar som alle har lov til å plassere med MAS."

MAS eksperimenterte tidligere med engros-CBDC-er under navnet Project Ubin, som var rettet mot å identifisere ulike brukstilfeller i grenseoverskridende betalinger. Initiativet så lanseringen av Partior, et blokkjedebasert interbanknettverk for clearing og oppgjør etablert i fellesskap av DBS Bank, JP Morgan og Temasek.

Ifølge Menon vil Singapore legge til rette for regulatoriske sandkasser basert på eksisterende rammeverk for markedstesting av lavrisikoaktiviteter i et forhåndsdefinert miljø.

"Med kryptobaserte aktiviteter er det i utgangspunktet en investering i en fremtidig fremtid, hvis form ikke er klar på dette tidspunktet."

Relatert: Singapore skal posisjonere seg som globalt kryptosenter, sier regulator

Bare forrige uke den 2. november fremhevet Menon MAS sin proaktive innsats for å implementere «veldig sterk regulering» på plass for å redusere forutsigbare trusler ledsaget av kryptoadopsjon:

Tilbake i august ble Singapore-baserte DBS Bank tildelt regulatorisk godkjenning for å lansere en kryptobørs, DBS Digital Exchange. Som Cointelegraph rapporterte, garanterer den nye lisensen institusjonell handel med store kryptovalutaer , inkludert Bitcoin ( BTC ), Ether ( ETH ), XRP og Bitcoin Cash ( BCH ).

Subscribe US Now