Bitcoin-nettverksvolumet øker og jorden "går til månen" – Markedssammendrag

admin

Jorden Bitcoin Moon Denne torsdagen (22) mens bitcoin fortsetter å slite under US$57 000, la altcoin Terra til mer enn 60 % av…

Innholdsvolumet til Bitcoin-nettverket øker og jorden "går til månen" – Markedssammendrag dukket først opp i Cointimes .

Jorden Bitcoin Moon

Denne torsdagen (22) mens bitcoin fortsetter å slite under US$57 000, la altcoin Terra til mer enn 60 % av verdien på én uke, noe som resulterte i en ny ATH. Solana er den eneste i topp 5 som klatrer på 24 timer, ifølge CoinGoLive .

Selv om november måned var preget av høy volatilitet, har ikke etterspørselen etter satoshis blitt mindre og volumet av Bitcoin-nettverket øker. Sjekk også markedssammendraget for å se effekten av utviklingen av omicron-varianten på tradisjonelle finansielle børser.

Rangering av kryptovaluta – Kilde: CoinGoLive.com

Bitcoin-nettverksvolumet øker

November var måneden der ingen slo inflasjonen på 1,08 % målt av IPC-S. Blant eiendelene som er best kjent av brasilianere, klarte ikke CDI (+0,52%), BM&F gull (+0,04%), Ibovespa-aksjer (-1,53%) og til og med Bitcoin, som akkumuleres på 30 dager, et fall på 6% å ha reelle gevinster.

Når det gjelder Bitcoin spesielt, var november måned preget av høy volatilitet. Etterspørselen etter satoshis har imidlertid ikke blitt mindre, snarere tvert imot: Mempool postet i går den høyeste verdien siden juli, da Kinas FUD førte til markedssalg.

Mempool Vekt – Kilde: @_Bitcoin_Brasil

Uten mye innflytelse fra økningen i etterspørselen, handler kryptovalutalederen for øyeblikket for USD 56 552 – R$ 320 420 i de viktigste brasilianske meglerne – og markedsverdien er fortsatt godt under USD 1,1 billioner.

Herredømmet over hele markedet er under 41 %. Imidlertid er nettodominansen til BTC rundt 72,80%.

Første tilfelle av omicron-varianten i USA

I løpet av denne uken, mens de ventet på en mulig godkjenning av PEC dos Precatório i Senatet, vendte brasilianske investorer tilbake for å bekymre seg for fremgangen til omicron-varianten av det nye koronaviruset og med et nytt signal fra FED-presidenten, Jerome Powell, mot tilbaketrekking av pengestimuli .

På grunn av denne frykten ble Ibovespa trukket til 100 000 poeng. Dollaren på sin side slettet fallet og avsluttet dagen med en topp på 0,59 %, på 5,67 R$.

Les også: THE END OF THE REAL er nær, forstå hvorfor

For brasilianere vil det være interessant å fokusere litt på den politiske agendaen, å ta hensyn til de kvartalsvise BNP-dataene som vil bli utgitt i dag av IBGE. Vi rapporterte i går dataene fra Continuous Pnad som indikerer en tilbakegang i arbeidsledigheten i tredje kvartal.

New Yorks finansmarkeder handlet mesteparten av gårsdagens sesjon i positivt territorium, men slettet gevinster etter å ha bekreftet det første tilfellet av den nye covid-19-varianten, omicron, i USA og avsluttet sesjonen på nedsiden.

Dow Jones-indeksen stengte i går ned 1,34 %, S&P 500 trakk seg tilbake 0,18 % og Nasdaq falt 1,83 %. De tre indeksene registrerte til og med gevinster på mer enn 1 % ved begynnelsen av økten.

jorden går til månen

Siden i går har de fleste altcoins vært i minus. Den nest største kryptovalutaen, for eksempel, var en tomme unna å slå en ny prisrekord i går , men klarte ikke å nå det nivået, og falt 3,19 % på 24 timer. Derimot ser Solana og Dogecoin små gevinster.

Terra på sin side har best prestasjon etter et tosifret hopp. I tillegg nådde det opprinnelige LUNA-tokenet ditt et nytt all-time-high for bare noen timer siden, til rundt $65, med en økning på 60 % på én uke. Kan det sies at jorden gikk til månen, da?

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (-3,19%), Binance Coin (-3,37%), Solana (+1,99%), Cardano (-0,07%), Ripple (-2,80%) , Polkadot (-4,18%), Dogecoin (+1,22%), Avalanche (-5,94%), Terra (+5,50%) og Shiba Inu (-4,44%).

I følge CoinGoLive er markedsverdien til alle kryptoaktiva rundt 2,74 billioner dollar fra og med denne torsdagen.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen ( logg inn ) og ha en flott dag med handel.

Innholdsvolumet til Bitcoin-nettverket øker og jorden "går til månen" – Markedssammendrag dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Kinesisk kryptoforbud utgjør ingen trussel mot lokale industrimedier, sier kilder

Kinesiske kryptomedier holder angivelig en lav profil på nettsidene sine og fokuserer på voksende samfunn på Twitter og Telegram.

Mens noen store kinesiske kryptovaluta-relaterte publikasjoner ser ut til å legge ned, fortsetter en rekke lokale nyhetsbyråer å kjøre ved å gå over til sosiale medier som Twitter.

Kinas siste kryptoforbud vil ikke påvirke lokale kryptomediekilder nevneverdig ettersom det er en rekke måter å spre industriinformasjon på, ifølge en leder ved en av de største kryptopublikasjonene i Kina.

Exec, som ba om å være anonym, fortalte Cointelegraph 1. desember at flere lokale kryptosider har flyttet fellesskapet sitt til andre mediekanaler som Twitter og Telegram etter at regjeringen håndhevet et nytt kryptoforbud i september .

"De prøver å dele mer informasjon der og holde lav nøkkel på nettsidene deres," sa personen og la til, "Vi kan få all informasjonen vi ønsker fra Twitter."

"Flere kinesere kom til Twitter og Telegram, noen av dem har også høy kvalitet," sa en annen kryptomedieinnsider, som også ønsket å være anonym, til Cointelegraph.

De bemerket at People's Bank of China erklærte all "virtuell valutarelatert forretningsvirksomhet" ulovlig, noe som fikk noen skytjenesteleverandører til å kutte tjenester til nettsteder som BlockBeats og Odaily. Men dette hindret dem ikke i å legge ut bransjenyheter da de fortsatte å operere gjennom nye domener og flyttet fokus til å legge ut på Twitter og Telegram.

I følge medieinnsideren ble disse nettstedene blokkert fordi de er basert i Beijing. "Media utenfor Beijing er ikke blokkert," sa personen. Noen kryptopublikasjoner som Jinse, Panews og 8btc ble tilsynelatende ikke påvirket av det siste kryptoforbudet.

Den kinesiske kryptomediesjefen understreket at kryptoverdenen er skjebnebestemt til å bli desentralisert, og uttalte:

"Det er alltid håp for den kinesiske kryptoindustrien. Vi har fortsatt informasjonskilder og vi får stadig flere brukere, evangelister, utviklere og andre. Det er ingenting å bekymre seg for. Alt skjer til det beste."

Relatert: Kinas sentralbank foreslår å overvåke metaverse og NFT

En kinesisk kryptoside, den største industrikilden ChainNews, gikk offline i november.

I følge Cointelegraphs kilder bestemte ChainNews seg for å stenge tjenester sent den måneden. Publikasjonens siste innlegg på Telegram-kanalen er datert 25. november. Nettstedet hadde mer enn 1,5 millioner besøk forrige måned, ifølge data fra SimilarWeb.

Subscribe US Now