Bitcoin.org for å ta hvitt papir fra luften, bestemmer Justice of London

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block; "/> Selvutnevnt Bitcoin-oppfinner Craig Wright vant en standarddom i High Court i London i sin sak om brudd på copyright mot operatøren alias bitcoin.org I følge rapporten skal nettstedet og den nåværende eieren, CobraBitcoin, fjerne papirboken fra portalen og betale $ 48 000 i rettsgebyr til Craig Wright, skaperen av BSV. Betaling av saksomkostningene, sa den anonyme Cobra at han betaler gjerne. nt i BTC til adressen tilknyttet blokk # 9 høres det ut? ”, <a href=twitret han lekte med det faktum at Craig aldri har vist seg å ha noen av Satoshis lommebøker. Tvert imot har Wright blitt avslørt offentlig flere ganger. Ved en anledning hevdet Craig at han hadde en bitcoin-adresse som den private nøkkelen knyttet til ham senere signerte en melding som kalte det svindel. Kryptografisk bevis for at Craig Wright løy, men London Court forstår ikke saken. Som Cobra forklarte tidligere, har Satoshi Nakamoto en kjent offentlig nøkkel for PGP, og det er derfor kryptografisk mulig for noen å bekrefte seg selv som Satoshi Nakamoto. Imidlertid har Craig ikke vært i stand til å gjøre dette og fortsetter bare å praktisere lovlig mobbing som faktisk skader Bitcoin-samfunnet.

Opphavsrett til hvitt papir

Faketoshi, som han er kjent for kryptovaluta-samfunnet, har gjort et sprut igjen nå som han vant en britisk standarddommer mot Bitcoin.org-eieren Cobra. Cointimes rapporterte i januar at Craigs påstander ikke ga mening, men Bitcoin Core-utviklere tok fremdeles ned papirboken for å unngå juridiske problemer. I slutten av januar inngav Wright en søksmål mot bitcoin.org allerede om at Cobra ikke senket hodet. Den virkelige Satoshi Nakamoto forlot hvitboken på lisens fra MIT, som tillater ubegrenset bruk. Saksbehandlingen startet imidlertid 24. februar gjennom listen over immaterielle rettigheter over forretnings- og eiendomsdomstolene i England og Wales.Etter innleveringen av saken om opphavsrettsbrudd mot bitcoin.org og operatøren av Cobra-nettstedet, Crypto Open Patent Alliance (COPA) har inngitt sivile søksmål i Storbritannia mot Wrights påstander om den berømte hvitboken. Eier opphavsretten til Bitcoin-papiret, ”sa arbeidsgruppen den gangen. Etter COPA-søksmålet, skrev en representant for Craig Wright, Nchains sjefforsker til Bitcoin.com News og sa: "Dette er akkurat det vi har ønsket å skje i noen tid, og jeg er glad for at dette byrået gikk med på å stå i retten da jeg nå kan få legitimasjonen min juridisk dømt. ”28. juni og også oppdatert dagen etter, forklarer en publikasjon fra ontier.digital at Wright vant en standarddom i London High Court mot Cobra. Kanselledivisjonens høyesterettsdommer innfridde Wrights anmodning, som inkluderer: "Et påbud som forbyr tiltalte å krenke Dr. Wrights opphavsrett i Storbritannia, enten ved å gjøre stortingsmeldingen tilgjengelig for nedlasting på bitcoin-nettstedet. Org eller på annen måte." "En pålegg om at tiltalte skal publisere en kopi av domstolens kjennelse på bitcoin.org i 6 måneder. ”På Twitter ble Cobra advart om at han kunne tape for tekniske forhold og derfor burde ha en viss representasjon som juridisk, men han sa at han kunne ha sin personlige informasjon lekket på grunn av det. De ontier.digital nettside annonse detaljer som Cobra foretrakk å “være anonym”. Etter nederlaget i retten, pseudonymet av bitcoin.org operatøren snakket om beslutningen og sa det var et perfekt eksempel på hvorfor ikke-støtende nettverk og uten tillatelse som Bitcoin kreves. "Alle tillitsverdiene dine er til slutt beskyttet av det samme rettssystemet som i dag gjorde det ulovlig for meg å være vertskap for Bitcoin-papiret fordi en beryktet løgner sverget til en dommer som er Satoshi", twitret Cobra. "Et system der" rettferdighet "avhenger av hvem som har den største porteføljen." Bitcoiner la til:

“Jeg tror ikke du kan få en bedre annonse om * hvorfor * Bitcoin er nødvendig enn det som skjedde i dag. Reglene håndhevet gjennom kryptering er langt bedre enn regler basert på hvem som kan bruke hundretusenvis av dollar i retten. ”

Dette er et veldig alvorlig angrep på Bitcoin-samfunnet. Husk å lese følgende artikler: Kjøp og selg Bitcoin og andre kryptovalutaer hos Coinext
Komplett megling for å investere trygt og praktisk i de mest handlede kryptovalutaene i verden.
Registrer deg og se hvor enkelt det er, gå til: https://coinext.com.br

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *