Bitcoin overgår PayPal i overført verdi

admin

PayPal x BTC Bitcoin-nettverket håndterer allerede mer volum for dollarverdi enn PayPal, og det største nettverket av…

Bitcoin-innhold overgår PayPal i overført verdi, dukket først opp i Cointimes .

PayPal x BTC

Bitcoin-nettverket håndterer allerede mer volum for dollarverdi enn PayPal, og verdens største desentraliserte kryptovalutanettverk etter markedsverdi kan overgå Mastercard allerede i 2026.

En rapport i går (25) fra markedsetterretningsplattformen Blockdata med tittelen "Når kan Bitcoin-nettverket behandle volumer som Mastercard og Visa?" påpeker at Bitcoin-nettverket behandlet rundt 489 milliarder dollar per kvartal i 2021, som er mer enn PayPals 302 milliarder dollar.

Blockdatas rapport antyder at Bitcoin-nettverket potensielt kan matche dollarbeløpet som er overført på Mastercards nettverk så tidlig som i 2026 eller bare 2060.

Etter bare 12 års eksistens, behandler Bitcoin omtrent 27 % av Mastercards 1,8 billioner dollar per kvartal og 15 % av Visas 3,2 billioner dollar.

Til syvende og sist sier Blockdata at Bitcoins pris neppe vil stige til det passende nivået for å matche Mastercard. Hvis vi tar i betraktning den gjennomsnittlige årlige prisen på Bitcoin, kan det ta opp til 2060. På den annen side, "tar vi den nåværende vekstraten i 2021 som en beregning, kan dette skje så tidlig som i 2026".

Tre faktorer kan få Bitcoin-nettverket til å stige til nivået til de to kredittkortgigantene når det gjelder totalt behandlet volum: totalt antall transaksjoner, gjennomsnittlig mengde Bitcoin sendt per transaksjon og økningen i prisen på Bitcoin (BTC).

Totalt antall transaksjoner: Teoretisk sett, hvis Bitcoin økte sin overførte verdi per transaksjon i dag med omtrent 260 %, ville den behandlet et tilsvarende volum av Mastercard daglig. Rapporten fant imidlertid ikke nåværende data som indikerer at gjennomsnittlig mengde Bitcoins sendt per transaksjon øker.

Trenden kan endre seg i fremtiden, men en prisøkning til $245 000 på dagens volum vil også få Bitcoin til å matche Mastercard. Denne prishandlingen er potensielt mer sannsynlig enn en økning i volum, ifølge noen analytikere.

"Det er imponerende hvordan Bitcoin, som et 12-årig desentralisert nettverk, er 27% av veien ned når det gjelder behandlet volum sammenlignet med Mastercard, et selskap grunnlagt i 1966."

Rapporten bemerket at selv om det var relativt ungt, klarte det desentraliserte Bitcoin-nettverket å oppnå store volumer sammenlignet med de to sentraliserte kredittkortgigantene.

Les mer:

  • Bitcoin lider av tilkoblingsproblemene til de største gruvearbeiderne. Kina kan være i slekt.
  • Mer desentralisering av… Sentralbank? Om uttaksoperasjoner med pix
  • Bitcoin lider av tilkoblingsproblemer og Kinas største gruvearbeidere kan være relatert.

Bitcoin-innhold overgår PayPal i overført verdi, dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Topp 5 Metaverse-spill for deg å vite

De siste ukene har det blitt ganske fremtredende ikke bare i kryptomiljøet, men også i tradisjonelle markeder, ordet...

De 5 beste Metaverse-spillene for deg å vite innhold dukket først opp i Cointimes.

Subscribe US Now