"Bitcoin representerer eiendom og frihet for 8 milliarder mennesker"

"Bitcoin representerer eiendom og frihet for 8 milliarder mennesker" Michael Saylor i Fox Business. Avspilling / Twitter.Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block;Sensurbestandig og kryptografisk sikker, Bitcoin er i stand til å tilby fast eiendom til alle som ønsker å bruke teknologien. Det forklarte Michael Saylor, administrerende direktør i MicroStrategy intervju Ifølge ham drar folk generelt til USA på jakt etter to ting: eiendom og frihet. "Og Bitcoin representerer eiendom og frihet for 8 milliarder mennesker," sa medstifter av selskapet, som allerede eier mer enn 92 000 bitcoins.

Hva betyr det?

Et dataprogram utgitt i 2009 av Satoshi Nakamoto hadde en funksjon: å tillate internettransaksjoner uten behov for mellommenn. For dette trengte det at nettverket skulle være desentralisert og åpent for alle.

“Dette programmet skapte 21 millioner virtuelle valutaer i cyberspace. Slik fungerer det: Han skapte det perfekte digitale gullet i et åpent digitalvalutanettverk. Det vil si at hvis du ville beholde tusen dollar der det var utenfor rekkevidden til et selskap, en administrerende direktør, en regjering eller en bank, og du ønsket å ha personlig varetekt over dette beløpet, kan du ha det med bitcoin.

Med andre ord vil det fungere som en teknologisk løsning å gi alle mennesker på planeten eiendomsrettigheter. Uten behovet for et registerkontor er bitcoin-mynter bærere, de tilhører ganske enkelt den som eier de private nøklene som signerer lommeboktransaksjoner. Uansett hvor mye verdi du vil lagre i Bitcoin, er det enkelt å beholde en milliard dollar i BTC spare hundre dollar. "Vi har aldri hatt det i menneskehetens historie," sa Saylor. I El Salvador, et lite land som nylig vedtok BTC som sin offisielle valuta, har rundt 70% av befolkningen ingen bankkonto, enn si tilgang til Wall. Street for å samle eiendeler. Når folk betaler internasjonalt for å sende penger til familien, betaler de opptil 50% gebyr til betalingsleverandører. I tillegg forklarer Saylor at de mister ca 10% i år i kjøpekraft fordi de sparer penger, og ikke en eiendel. . "Bitcoin lar deg lagre verdi i en eiendel som verdsetter og lar deg flytte den med lysets hastighet over hele kloden (via Lightning Network)." På Twitter sa Michael Saylor: "Den globale valutaløsningen i det 21. århundre er en digital valuta (USD) som fungerer som et utvekslingsmiddel støttet av et digitalt aktivum (BTC) som fungerer som en butikk av verdi, med #Bitcoin som det endelige oppgjørsnettverket og #Lightning som transaksjonsnettverket. El Salvador er modellen. ”

Hvorfor Bitcoin og ikke Ethereum?

I Fox Business-intervjuet påpekte programlederen at Saylor alltid traff Bitcoin-nøkkelen og ba ham forklare hvorfor denne butikken med verdi ikke kunne komme fra et annet symbol som eter fra Ethereum-nettverket.

“Bitcoin er den dominerende kryptoaktive, den er den eldste, den er den sterkeste, den er den sikreste. Den var designet for å gjøre en ting bra, som er å holde rede på 21 millioner virtuelle valutaer i cyberspace. De andre kryptoene er applikasjoner, og applikasjonsnettverk er fokusert på funksjonalitet eller ytelse. Bitcoin er optimalisert for holdbarhet, integritet og sikkerhet. ”

Les også:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *