Bitcoin retter seg mot 60 000 dollar, altcoins smelter og risikerer Brasil eksploderer – Markedsoppsummering

Bitcoin king oppsummering

Bitcoin målretter mot $ 60 000 med økt institusjonell investoraktivitet og positive tekniske analysedata. I mellomtiden glir valutaer som ADA, BNB og XRP og klarer ikke å holde tritt med veksten av den viktigste krypto-eiendelen.

Denne tirsdagen stiger bitcoin 1,79%, mange altcoins følger ikke i henhold til Coingolive -data:

Markedsverdi ifølge Coingolive

Institusjonelle investorer tar et standpunkt

Ifølge data publisert av blockchain -analytiker Glassnode, vokste gjennomsnittlig transaksjonsstørrelse for bitcoin over 1,3 BTC.

"En økning i den typiske transaksjonsstørrelsen er ikke synonymt med prisstigning, men indikerer større og jevne institusjonelle kapitalstrømmer i kjeden," sa Glassnode

Enheter justert av bitcoin -transaksjoner, diagram

Investorer posisjonerer seg sannsynligvis for lanseringen av Bitcoin ETF i USA. Konsernsjefen i et av de største investeringsselskapene i kryptokurrencymarkedet kommenterte emnet og snakket om muligheten for et massivt salg før lanseringsdagen, se mer i artikkelen “ Pantera Capital CEO indikerer eksakt dag for salg av Bitcoin .

I dette siste kvartalet kommer også den største bitcoin -oppdateringen de siste 4 årene, Taproot.

Les også: Taproot kommer: hva det er og hvordan vil det komme bitcoin til gode

"De tekniske utsiktene ser ut til å være synkroniserte med de bullish dataene i kjeden, med 100- og 200-dagers (MA) glidende gjennomsnitt på skinner for å skrive ut en bullish crossover i de kommende dagene-den første på 16 måneder." – Coindesk teknisk analytiker Omkar Godbole uttalte.

Risikoen i Brasil stiger

I det nasjonale scenariet avsluttet dollaren dagen med det høyeste notatet siden april, noe som hjalp prisen på bitcoin til å stige enda mer på de nasjonale kryptoaktive børsene. Turisme -dollaren stengte til 5,74 dollar og reklamen til 5,53 dollar:

grafisk amerikansk dollar

I følge Credit Default Swap (CDS), et finansielt instrument som fungerer som forsikring mot mislighold og vurderer risikoen ved visse operasjoner, viser det en økning på 24% i det akkumulerte i 2021, en økning på 13% sammenlignet med det historiske gjennomsnittet på 183,4 plasser.

Dette scenariet gir også mer volatilitet og konsekvenser for reduksjon av investeringsprosjekter. Antall selskaper som etterlater mer viktige beslutninger om investeringer og oppkjøp etter 2022 fortsetter å vokse. ” – sa den tidligere sekretæren for økonomisk politikk i finansdepartementet José Roberto Mendonça.

Bitcoin -innhold er rettet mot 60 000 dollar, altcoins smelter og risiko for Brasil eksploderer – Markedsoppsummering dukket opp først i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *