Bitcoin sliter med å holde seg på $50 000, Tezos opp 30 % etter Ubisoft-nyheter – Markedssammendrag

admin

kjempe mot tezos bitcoin Mens bitcoin og de fleste altcoins forble relativt stillestående på en dag, hoppet noen unntak, som Tezos, nesten …

Bitcoin-innhold sliter med å holde tritt med $50 000, Tezos opp 30% etter at nyheter fra Ubisoft – Market Summary først dukket opp i Cointimes .

kjempe mot tezos bitcoin

Mens bitcoin og de fleste altcoins forble relativt stillestående på én dag, hoppet noen unntak, som Tezos, nesten 30 % på én dag, ifølge CoinGoLive .

Det tradisjonelle markedets forventning angående dagens Copom-beslutning er en økning i Selic-raten til 9,25 %. Forstå viktigheten av Selic i denne markedssammendraget.

Bitcoin kjemper og Tezos stiger
Rangering av kryptovaluta – Kilde: CoinGoLive.com

Bitcoin sliter med å holde seg på $50 000

Cointimes på lørdag rapporterte om den massive nedsmeltingen som tok bitcoin fra 58 000 dollar til et lavpunkt på 42 000 dollar på to måneder, noe som resulterte i mer enn 2,5 milliarder dollar i likvidasjoner fra 400 000 handlende med belåning.

Eiendelen begynte å komme seg på søndag, men ble stoppet på nesten 50 000 dollar. Det klarte imidlertid å bryte det nivået i går.

I tillegg fortsatte BTC å stige i de påfølgende timene og nådde 52 000 USD. Det er her bjørnene nærmer seg nok en gang og dytter deg sørover igjen. Som et resultat er bitcoin nå på litt over 50 000 dollar og markedsverdien har falt til 950 milliarder dollar.

Vi kan se at deres dominans ble mer påvirket sammenlignet med deres netto dominans. Bitcoin dominerer for tiden 38,19 % av markedet, med nettorepresentasjonen av denne beregningen på 61,68 % av markedsverdien til de 100 største kryptovalutaene.

Les også: Vi har feilberegnet Bitcoin-dominansen i årevis; forstå

Copom forventes å heve Selic

Investoroptimisme over indikasjoner på at omicron-varianten kan være mindre dødelig enn fryktet førte til nok en positiv sesjon i gårsdagens handelsøkt. Resultatet skjedde selv i møte med fornyet frykt for at behandlingen av PEC dos Precatório kunne bli forsinket i salen.

Etter justeringer avsluttet Ibovespa-økten med en økning på 0,65 %, på 107 557,67 poeng, det høyeste nivået for avslutning siden 11. november. De siste fire dagene er den akkumulerte styrkingen 6,73 %.

På valutamarkedet stengte dollaren (USDC) ned 1,78 %, til R$ 5,59, ifølge CoinGoLive.

Investorer prøver fortsatt å finne ut hvordan tonen i styrets kommunikasjon vil være i dag, ettersom aktiviteten er stillestående og inflasjonsforventningene fortsetter å stige jevnt og trutt. Selic-raten forventes å være nær 9,25 %, ifølge Safra-spesialister.

«Vi mener at utvalget vil velge å presisere at det er flott, fra et intertemporalt synspunkt, å justere den aktuelle horisonten og på denne måten opprettholde engasjementet både til inflasjonsmålet og til arbeidsledigheten», vurderer. sjeføkonom i Fibra-banken, Cristiano Oliveira, i en rapport.

Selic-renten er viktig i utgangspunktet fordi den brukes som en indikator på makroøkonomiske forhold i Brasil. Det gjenspeiler: forventningen om fremtidig inflasjon og landets realrente. Realrente er minimumsrenten, over inflasjonen, som investorer må akseptere når de investerer i real .

Noen altcoins slapp unna blodbadet

De fleste alternative valutaer etterlignet BTCs ytelse nylig, noe som betyr at de mistet mye verdi på lørdag og postet imponerende gevinster i går.

I dag har imidlertid de fleste stagnert eller til og med gått tilbake. Ethereum gikk fra $4600 til $3500 i timer under krasjet og gikk opp til $4400 i går. Etter et lite fall på 24 timer er imidlertid ETH under den linjen.

Tezos klarte å unnslippe blodbadet. XTZ har steget med nesten 30 % etter samarbeid med spillgiganten Ubisoft de siste 24 timene. Ubisoft har nettopp annonsert Ubisoft Quartz, en ny plattform for spillere å skaffe seg Digits, de første NFT-ene (Non-Fungible Tokens) som kan spilles i AAA-spill og som kjører på lavstrømsteknologi.

For å operasjonalisere de første spillbare NFT-ene i AAA-spill, er Ubisoft Quartz avhengig av Tezos, en blokkjede som fungerer etter en Proof-of-Stake-konsensusalgoritme. Ubisoft Quartz vil være tilgjengelig i beta fra 9. desember kl. 15.00 i USA, Canada, Spania, Frankrike, Tyskland, Italia, Belgia, Australia og Brasil.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (-1,88%), Binance Coin (-0,95%), Solana (-6,35%), Cardano (-6,35%), Ripple (-1,89%) , Polkadot (-0,82%), Earth (-8,30%), Dogecoin (-1,36%), Avalanche (-4,19%) og Shiba Inu (-3,33%).

I følge CoinGoLive falt markedsverdien av alle kryptoaktiva til rundt 2,48 billioner dollar onsdag.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen ( logg inn ) og ha en flott dag med handel.

Bitcoin-innhold sliter med å holde tritt med $50 000, Tezos opp 30% etter nyheter fra Ubisoft – Market Summary først dukket opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Hva Facebooks rebranding forteller oss om Big Techs 'Game of Platforms'

Mens bygget på ideen om tilkobling, kan Metaverse i stedet bryte internett fra hverandre, men løsningen ligger i hvordan virksomheten gjøres.

I sin månedlige kryptoteknologispalte dekker den israelske seriegründeren Ariel Shapira nye teknologier innen krypto, desentralisert finans (DeFi) og blokkjede-området, samt deres roller i å forme økonomien i det 21. århundre.

Noen ganger forteller navnet på et prosjekt deg alt du trenger å vite om det, uansett hvor nisje det er. Ta Kryptomon, for eksempel, NFT-spillet som nylig fullførte et 24-timers salg på ett sekund. Du forstår, basert på navnet, at noen slags søte monstrositeter som utvikler seg og kjemper mot hverandre, må være involvert, og du vet at det må være blokkjedebasert. Tydelig, konsist og rett på sak.

Facebooks nye navn, Meta, passer ikke akkurat på samme hylle . Riktignok gjør det klart at selskapet setter seil for Metaverse, men denne destinasjonen er fortsatt uklar. Som mange kommentatorer har påpekt at på dette tidspunktet er Metaverse like vagt som det er fristende eller dystopisk, avhengig av hvem du spør. Hintet om en tung virtuell virkelighet (VR)/augmented reality (AR)-komponent fra dingser som de haptiske hanskene forteller oss fortsatt ikke mye om hva fremtiden bringer.

Det eneste som er klart med Metas navnespill er at det representerer en ambisjonserklæring. Selskapet har allerede prøvd dette trikset med Libra, dens potensielle stablecoin støttet av andre teknologigiganter da den befant seg under noen av de samme granskningene som Meta har nå. Å omdøpe mynten til Diem var ment å fremheve dens ambisjon om uavhengighet , og den gikk ikke med tanke på at prosjektet til slutt ble skrotet. Akkurat som med Google og Alphabet eller Snapchat og Snap Inc, proklamerer Facebooks rebranding sin intensjon om å nå utover – meta på gresk, forresten – den første plattformen.

Relatert: En valuta for å styre dem alle: Facebooks Diem har globale ambisjoner

Men det er noe annet som spiller inn her: et ekko av en større teknologiverdenstrend som kan ha alvorlige implikasjoner for internett selv, så vel som for oss, dets brukere.

Regler for meg og for deg

Tidligere i år så vi Epic Games, et av verdens største spillselskaper, med sine egne metaverse ambisjoner , ta opp mot Apple ved å anklage det for monopolistisk praksis over App Store-reglene. Selv om monopolavgiften ikke holdt seg, godkjente retten Epics bud for å lede brukere til sine egne betalingsmetoder i appen. Epic Games kolliderte også med Google i en sak som på samme måte dreide seg om sistnevntes appmarked. Facebook selv hadde mer enn noen få sinte ord med Apple angående sin egen feide med teknologigiganten som fokuserte på oppdateringen av personvernreglene for sistnevntes plattform.

Du har sannsynligvis plukket opp det sentrale temaet her. Å være låst inn i et spesifikt økosystem av produkter og tjenester kommer med sine begrensninger – tenk bare på at Apple fjernet standard 3,5 mm lydkontakten i 2016. Jada, det kan ha hjulpet med vannbeskyttelse, men det handlet like mye om å markedsføre sin egen kontakt for å øke inntektene. Forresten, denne regelen gjelder også for små utviklere som slipper produktene sine på andres plattformer, og for giganter som Epic og Facebook også. Du får den praktiske distribusjonen, men den kommer med mer enn noen få strenger festet. Å anta at vilkårene og betingelsene forblir de samme på lang sikt vil være uklokt, for å si det mildt.

I disse dager er det få som realistisk sett forventer at Big Tech skal stå for et mer fritt og åpent digitalt økosystem der interoperabilitet er loven, og brukere står fritt til å velge de beste gadgetene og tjenestene uten noen leverandørlåsing. De vil heller sørge for at brukere er låst til sine respektive plattformer mens de selv har den maksimale allsidigheten som følger med å drive ditt eget økosystem – og sette alle reglene. Dette gir mening fra et forretningsperspektiv, men er neppe gunstig for samarbeid som krever tillit, og en av hovedgrunnene til å bygge din egen plattform er at du ikke stoler på noen.

Dette er også akkurat det jeg ser i Facebooks navneendring til Meta som en ambisjon om å bygge opp sitt eget allsidige økosystem som mest sannsynlig vil inkludere en mengde komponenter, fra alle VR/AR-dingsene til sitt eget operativsystem. Det får meg imidlertid til å lure på om andre giganter som byr på Metaverse vil følge etter med å bygge ut hele teknologiske stabler, muligens for internett selv, for hvis de gjør det, kan ting bli stygt.

Relatert: Metaversen: Mark Zuckerbergs Brave New World

Fanget i nettet

Bekymringen er at dette «spillet med plattformer», hvis det bringes ut på nettet, kan fremme stratifisering og segregering.

Når du besøker et nettsted, laster enheten din ned byggeklossene fra en ekstern server, ideelt sett med et sett med instruksjoner som skreddersyr design og funksjonalitet til forskjellige typer enheter som en stasjonær eller mobil. Å legge til metaverse-funksjonalitet virker ikke som en strekk. Du trenger bare å laste ned mer data slik at de haptiske skoene dine, luktgeneratoren og andre tingamajigs vet hvilke sanseopplevelser du er ute etter. Men djevelen bor i detaljene.

I tråd med den gode gamle produktstøttesyklusen, kan vi ende opp i situasjoner der noen tjenester til slutt dropper støtte for deres ikke-metaverse versjoner. Dette gjelder spesielt for prosjekter drevet av konglomerater som tilbyr metavers maskinvare. Hvorfor vil de ikke motivere flere forbrukere og bedrifter til å kjøpe tingene deres? På samme måte kan vi få et nett som er stratifisert i metaverse og ikke-metaverse portaler, og hvis søkemotoralgoritmer begynner å favorisere sistnevnte, vil dette igjen øke kostnadene for utviklere og forbrukere.

Hvis presset for egne plattformer går langt nok med forskjellige deler av Metaverse drevet av forskjellige og ikke-interoperable protokoller (god gammel leverandørlåsing, husker du?), kan dette resultere i nettsegregering. Det er ikke noe å si hvor langt ting kan gå på denne fronten. På den ene siden ville et segregert Metaverse være direkte selvødeleggende som konsept. På den annen side er i det minste en viss friksjon mellom rivaliserende protokoller og nettverk ikke uhørt. Ja, det kan være lurt å stikke innom en Ariana Grande- konsert på Epic's Fortnite med 3D-avataren din fra Facebook-verset, men for det må den være fullstendig kompatibel med spillet i utgangspunktet. For at det skal skje, må Meta og Epic først nå produktkompatibilitet, og for det bør de ha et mer eller mindre tillitsfullt forhold.

Stol på, men blockchain-ify

Fremover er en av måtene som kan bidra til å bygge broer og ikke vegger i teknologiverdenen ved å gjøre forretninger på blokkjeden. Ja, ideen om at du kan fikse noe ødelagt ved å legge det på blokkjeden er litt overdrevet, men argumentet holder i dette tilfellet.

Realiteten er at blokkjedebaserte smarte kontrakter er svært effektive for å fremme tillit. Grunnen til det er at i stedet for å måtte stole på den andre parten hvis interne prosesser kan være et mysterium for deg, må du stole på kontrakten, en fullstendig reviderbar programvare som vil automatisere forretningsinteraksjonene dine. Det utføres helt av seg selv under de rette forholdene, og sørger for at interessene dine forblir intakte uavhengig av handlingene til partneren din.

Vi vil neppe se alle forretningsaktiviteter flyttet til blokkjeden med det første, men Big Tech, med sin endeløse tilførsel av kunnskap og erfaring, er unikt posisjonert til å være ledende på dette området. Ved å investere i feltet kan teknologigiganter sette det nye forretningsparadigmet for alle andre bransjer å følge, fjerne tilliten fra ligningen og legge grunnlaget for fremtidig samarbeid. Dette er stadig viktigere i et sentralt øyeblikk som en fremvekst av det som kan være den nye iterasjonen av internett, en teknologi som har transformert våre daglige og profesjonelle måter på for mange måter til å telle.

Riktignok er ting ikke nødvendigvis like dramatiske. Kanskje Metaverse vil koke ned til et parti med VR/AR-løsninger som er dømt til å forbli et veldig nisjemarked for den velutstyrte mengden. Men å dømme etter det store antallet multiversprosjekter, er noe større enn det på vei, og blokkjedeteknologi kan sørge for at vår satsing på Metaverse i det lange løp vil bli litt mer egalitær enn den formår å være. .

Denne artikkelen inneholder ikke investeringsråd eller anbefalinger. Alle investerings- og handelsbevegelser innebærer risiko, og leserne bør utføre sine egne undersøkelser når de tar en beslutning.

Synspunktene, tankene og meningene som uttrykkes her er forfatterens alene og gjenspeiler eller representerer ikke nødvendigvis synspunktene og meningene til Cointelegraph.

Ariel Shapira er en far, gründer, foredragsholder, syklist og fungerer som grunnlegger og administrerende direktør for Social-Wisdom, et konsulentbyrå som jobber med israelske startups og hjelper dem med å etablere forbindelser med internasjonale markeder.

Subscribe US Now