Bitcoin stopper tap på grunn av kritikk ETF-avvisninger har kostet investorer '12 700 % gevinster'

Det har vært en kostbar virksomhet å nekte spot Bitcoin ETF-produkter et marked, hevder reaksjonene, mens Bitcoin-prisaksjonen stabiliserer seg.

Bitcoin ( BTC ) reduserte tapene 13. november da markedet viste liten interesse for amerikanske regulatorer som nektet å tillate et spotbørshandlet fond (ETF).

BTC/USD 1-times lysdiagram (bitstempel). Kilde: TradingView

ETF-avvisning forårsaker få markedshodepine

Data fra Cointelegraph Markets Pro og TradingView viste rolige forhold for BTC/USD inn i helgen, paret handlet innenfor en $1000-korridor.

Nyheter om at Securities and Exchange Commission (SEC) hadde avslått å godkjenne VanEcks spot ETF-produkt så en nedgang mot $60 000 støtte, men klarte ikke å utløse betydelig volatilitet.

VanEck-episoden, den første av flere avgjørelser angående spot-ETFer, kom ikke som en overraskelse for mange, men firmaet uttrykte "skuffelse" i resultatet.

"Vi er skuffet over dagens oppdatering fra SEC som avviser godkjenning av vår fysiske bitcoin ETF," svarte Jan Van Eck på Twitter.

"Vi mener at investorer bør kunne få BTC-eksponering gjennom et regulert fond og at en ikke-futures ETF-struktur er den overlegne tilnærmingen."

Andre kommentatorer var mer vokale, med Matias Dorta, visepresident for markedsføring hos kapitalforvalter Roundhill Investments, som bemerket ulempene for investorer fra åtte år med SEC-avvisninger.

"SEC avviste først en $BTC ETF i 2013. De beskyttet investorer med suksess mot +12 700% gevinster," hevdet han.

Bitcoin ETF tidslinje. Kilde: Arcane Research

Ukentlig avslutning får alle til å gjette

Ved å gå videre fra avvisningen, fokuserte handelsmenn i mellomtiden på den ukentlige avslutningen.

Relatert: Bitcoin kommer til å nå $90 000 i løpet av de kommende ukene til tross for tilbaketrekking – siste tekniske analyse

BTC/USD trengte å forbli over rekkeviddemotstanden i spill siden de første $64 900 fra april, sa den populære traderen Pentoshi, og dette utgjør nøkkelfunksjonen i de kommende dagene.

Medanalytiker Rekt Capital opprettholdt i mellomtiden et sterkt bullish perspektiv på langsiktig prispotensial.

"Alle datavitenskapelige modeller tyder på at BTC vil toppe seg mye høyere enn $100 000 i denne syklusen," sa han i en av en serie tweets fredag.

Andre pekte på mangelen på bevis som tyder på at oksemarkedet var avsluttet eller til og med var truet på det nåværende stadiet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *