Bitcoin tar av for enda en ATH; ETH og ADA bestemmer seg for å følge opp – Markedssammendrag

Bitcoin Bloomberg til månen

Denne tirsdagen (09) tok Bitcoin (BTC) av for nok en rekordpris på 68 642 USD. Ethereum (ETH) og Cardano (ADA) er altcoins som bestemte seg for å følge bitcoin-flokken av okser til månen.

Sjekk også i dagens markedssammendrag fremgangen til PEC dos Precatórios i Deputertkammeret. Vekten av inflasjonen bekymrer fortsatt investorer.

Bitcoin tar av og ETH og ADA prøver å følge med
Kryptovalutarangering – Kilde: CoinGoLive

Bitcoin tar av for en ny ATH

For bare tre dager siden kostet den største kryptovalutaen rundt $60 000, og samfunnet lurte på om den kunne holde seg over det nivået lenge. De visste ikke hvor lenge denne ubesluttsomheten ville vare .

Mye kan imidlertid endre seg i markedet på tre dager. Som rapportert i går , steg BTC med flere tusen dollar og nådde $66 000. Han var centimeter unna å slå rekorden på 67 300 dollar.

Etter å ha brukt litt tid under det nivået, gjorde det det til slutt og nådde en ny topp på US$68,642 – R$380,542 hos store brasilianske meglere, ifølge CoinGoLive .

Per nå har BTC trukket seg tilbake noen hundre dollar, men markedsverdien kommer bare nær 1,3 billioner dollar. Dominansen til altcoins økte litt til 41,67%.

Det "hemmelige budsjettet"

Scenariet i det lokale markedet er fortsatt bekymret for vekten av inflasjon og usikkerhet rundt prosedyren for den foreslåtte endringen av grunnloven (PEC) i Precatório.

Eiendeler notert på den brasilianske børsen hadde en handelsøkt mer til nedsiden, selv i møte med et globalt miljø som var mer utsatt for risikotaking, der hovedindeksene i New York fornyet sine historiske høyder.

Behandlingen av PEC dos Precatórios ble satt i tvil etter forføyningen gitt av ministeren for den føderale høyesterett (STF), Rosa Weber, som suspenderer ordførerens endringer i 2022.

Tiltaket truer med å trekke tilbake et av regjeringens viktigste forhandlingsinstrumenter i forhandlinger med parlamentarikere – den eksponentielle økningen av denne posten ble kjent som «Hemmelige budsjett» på grunn av den lave åpenheten det gjennomføres med.

Men gitt forventningen om at andre runde av PEC vil bli stemt i dag på grunn av risikoen for legalisering, var det et visst rom for en oppgang i dollaren.

Etter å ha rørt BRL 5,5978 om morgenen, endte dollaren opp med å moderere sitt oppadgående tempo gjennom handelsøkten og stengte på BRL 5,541, opp 0,39 %.

Ethereum og Cardano tar av

Den nest største kryptovalutaen på markedet tok også fart. For noen dager siden hadde ETH falt til mindre enn $4500, men okser presset den nordover. De klarte å få Ethereum til å røre prisklassen på $4 857, som har blitt kryptovalutaens nye høydepunkt.

I 24-timersperioden var den mest fremtredende altcoin Cardano (ADA) som hoppet 11,27%. Når det gjelder markedsverdi, følger ADA fortsatt etter Solana og Tether i kryptovaluta-rangeringen.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (+1,72%), Binance Coin (+0,55%), Solana (+1,19%), Cardano (+11,27%), Ripple (+0,34%) , Polkadot (-0,39 %), Dogecoin (-1,10 %), Shiba Inu (-1,90 %) og Terra (+3,29 %).

Den kumulative markedsverdien for alle kryptovalutaer er over 3 billioner dollar per i går.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen, besøk .

Bitcoin-innhold tar av for enda en ATH; ETH og ADA bestemmer seg for å følge opp – Market Summary dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *