Bitcoin tar av, Michael Burry savner og Ethereum fremheves

Bitcoin tar av, Michael Burry savner og Ethereum fremheves Michael Burry fra The Big Short. Foto: Reproduksjon.Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "data-sizes =" (maks-bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block;Denne uken søkte bitcoin å konsolidere seg over nivået på $ 40 000 etter flere avslag fra selgere. På lørdag morgen, BTC ignorert bjørnene som pekte på bjørnens standard “skulder, hode, skulder” og steg til rundt 41 500 dollar og 216 000 dollar i Brasil. The Big Short ”, slettet nå kontoen til feil noen dager før nok et stort fall for kryptoaktiva. Rekordutstrømningen av BTC fra børser, forbedringen i frykt- og grådighetsindeksen og 9 påfølgende dager med høy forsterker investorenes optimisme. Ethereum, nest største blockchain i verden, har også blitt omtalt de siste dagene. Antall validatorer for Ethereum 2.0, nettverkets neste store oppdatering, nådde 200 000. Det er over $ 15 milliarder dollar i innsats for å sikre blockchain -sikkerhet. Ethereum vil snart se en oppdatering, der utviklere har inkludert foreslått forbedring av 1559, som endrer dynamikken i transaksjonsgebyrer. Både skalerbarhet og pris kan være til nytte, snakket Cointimes torsdag med spesialist Solange Gueiros om emnet på Conexão Satoshi, som du kan se innspillingen på Youtube.

Kryptovalutaer blir stadig mer populære

Et annet interessant poeng var resultatet av flere meningsmålinger som kom ut denne uken. I følge en Independent Reserve (IRCI) -studie, eier 43% av singaporeanerne digitale eiendeler. Kryptovaluta ser generelt mye større adopsjon og ytterligere bevis på dette er en rapport fra Crypto.com som anslår 220 millioner brukere av kryptokurver innen slutten av juni , en økning på 100% på 6 måneder. Når vi bare tar hensyn til bitcoin, er det 114 millioner brukere rundt om i verden. Interessen for digitale eiendeler er så stor at selv sentralbanker ønsker å lage sine egne. En nylig undersøkelse viste at 81 land utvikler sin sentrale bank digitale valuta (CBDC), inkludert Brasil, Nigeria, Canada og Sør -Afrika. For å lære mer om sentrale bankers digitale valutaer, se videoen vår “De digitale valutaene til stater og stablecoins vil debunkere bitcoin? "

Hva får vi se neste uke?

Neste uke, mandag (2), blir versjon 3.0 av NEO utgitt. NEO, som tidligere ble kalt Antshares, er en blockchain som en gang var kjent som "Chinese Ethereum". I tillegg til feilrettinger, forventes smarte kontrakter å være mer effektive i denne nye versjonen. Vi vil vente på utviklingen for å se resultatene og hvordan markedet vil reagere, i Brasil er populariteten til denne kryptoen lav. En mer relevant oppdatering for kryptokurrencyområdet er imidlertid absolutt den harde gaffelen London of Ethereum, som finner sted i blokk 12.965 .000, muligens utvunnet onsdag kveld eller tidlig torsdag morgen. Vi har allerede snakket mye om hva denne oppgraderingen gjør med økosystemet og hvordan investorer kan reagere på det i den siste Satoshi -tilkoblingen, men det er verdt å merke seg at London er et stort skritt mot ETH 2.0. Men hvilke hendelser gleder du deg mest til i de kommende dagene i verden av kryptokurver? Har du en mening om de siste hendelsene? La det stå i kommentarfeltet nedenfor.Følg Cointimes på Telegram for å motta varsel om alle historier og artikler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *