Bitcoin usikker; hjelp ham å velge mellom okser eller gylden satoshi – Markedssammendrag

admin

Bitcoin uavgjort hjelpe ham statue Denne torsdagen (18.) mens Bitcoin (BTC), ETH og BNB ikke klarte å oppnå betydelige gevinster, steg CRO og…

Bitcoin-innhold uavklart; hjelp ham å velge mellom okser eller gylden satoshi – Market Summary dukket først opp i Cointimes .

Bitcoin uavgjort hjelpe ham statue

Denne torsdagen (18.) mens Bitcoin (BTC), ETH og BNB ikke klarte å oppnå betydelige gevinster, steg CRO og AVAX registrerte en ny ATH.

Bitcoin fortsetter å slite med gjenopprettingsforsøkene siden den ikke klarte å toppe $60 000- merket , ifølge CoinGoLive.

I dagens markedsoppsummering kan du vurdere hvilken som er den beste skulpturen i finansmarkedet: Bull of New York, Golden Bull of São Paulo eller den gylne Satoshi of Ungarn.

Bitcoin usikker på CoinGOLive og
Kryptovalutarangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin uavgjort under $60K

Etter at bitcoin satte sin siste rekord på nesten 69 000 dollar, viste bjørnene klørne igjen. De presset ham sørover og sto i veien for ham mens eiendelen prøvde å komme seg.

Per nå handles den til litt over 59 000 dollar og markedsverdien er nær 1,1 billioner dollar, ifølge CoinGoLive .

gylden satoshi fra Ungarn

Wall Street og B3 trenger hjelp fra de gylne oksene

Gylne okser eller satoshis?
Golden bull fra New York (til venstre) og Golden bull fra São Paulo (til høyre)

Vanskelig tid for Børsen i går; Finanspolitisk risiko fortsetter å påvirke dollaren, som er over 5,50, og Ibovespa, som avsluttet gårsdagens handel med et fall på 1,39 %.

Inflasjon er fortsatt et av hovedtemaene som diskuteres i utlandet. Storbritannia rapporterte en årlig prisendring på 4,2 %, den høyeste på to år. Akselerasjonen ble drevet av stigende energi- og gasspriser. Her i Brasil økte disse to varene også i pris, men i England er det kaldt, her i Brasil er det varmt .

Et annet tema som amerikanske investorer legger merke til er president Bidens beslutning om den nye BC-presidenten. Jerome Powells periode som sjef for sentralbanken slutter i februar og Bidens valg er ennå ikke bekreftet av Senatet, så investorene var urolige tre måneder tidligere.

Noen vurderer muligheten for Powells gjenvalg i 2022, mens den andre sannsynlige konkurrenten til stillingen som leder for det monetære autarkiet er direktøren for Fed Leal Brainard. Hun kom nylig ut mot bruken av stablecoins, skjønner du.

Ifølge Brainard kan trusselen om økt bruk av stablecoins skape, "… nettverkseksternaliteter knyttet til å nå skala i betalinger, er det en risiko for at utstrakt bruk av private penger til forbrukerbetalinger kan fragmentere deler av betalingssystemet. USAs betalinger i for å pålegge byrder og øke kostnadene for familier og bedrifter.»

Bidens avgjørelse mellom Powell og Lael
Den amerikanske sentralbankens direktør Lael Brainard deltar på et «Fed Listens»-arrangement

CRO opp 25 % på nyheter om Staples Center

Altcoins led også like mye som bitcoin fra i går til i dag. Ethereum denne uken har gått fra en topp på nesten $4 900 til mindre enn $ 4 200 de siste timene. En liten økning på 2,3 % de siste 24 timene har imidlertid hjulpet den nest største kryptovalutaen til å gjenvinne dette nivået.

Likevel faller ETH fortsatt på en uke, akkurat som BNB heller ikke klarer å stige på 7 dager. Binance Coin har falt kraftig fra over $650 til rundt $550, men gjenvinner noen poeng innen 24 timer.

Skred har økt med mer enn 7 % det siste døgnet. I tillegg registrerte AVAX en ny ATH for $110 timer siden.

Crypto.Com-tokenet har imidlertid oppnådd mer betydelige gevinster de siste 24 timene. CRO økte med mer enn 25 % til $0,57. Dette skjedde kort tid etter at meglerhuset selv annonserte en enorm avtale verdt 700 millioner dollar. Nå heter det ikoniske Staples Center stadion i Los Angeles, USA, Crypto.Com Arena.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (+2,30%), Binance Coin (+2,41%), Solana (-1,06%), Cardano (+1,26%), Ripple (+1,67%) , Polkadot (+4,09%), Dogecoin (-0,67%), Shiba Inu (-2,93%), Avalanche (+9,00%) og Earth (+2 0,01%).

Den kumulative markedsverdien for alle kryptovalutaer er fortsatt under 2,8 billioner dollar på torsdag.

Stem på den beste skulpturen i finansmarkedet i Cointimes Telegram-gruppen ( tilgang ) og ha en flott dag med handel.

Bitcoin-innhold uavklart; hjelp ham med å velge mellom okser eller golden satoshi – Market Summary dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin-prisen vipper under 60 000 dollar ettersom forventningen bygger seg opp for fersk BTC 'short squeeze'

Bunnen er kanskje ikke inne for Bitcoin ennå, men det er fortsatt håp om et løp til $90 000.

Bitcoin ( BTC ) kuttet og endret seg 18. november, men holdt et kritisk støttenivå for å bevare sjansen for nye all-time highs.

BTC/USD 1-times lysdiagram (bitstempel). Kilde: TradingView

$90 000 gjenstår på bordet

Data fra Cointelegraph Markets Pro og TradingView fulgte BTC/USD da de varierte mellom $59 000 og $60 000 torsdag, og så $1 000 svingninger på minutter.

Ettersom parets totale rekkevidde ble stadig smalere, ble det snakk om en potensiell "short squeeze" som kom inn for å presse spotprisen til nye, høyere nivåer.

"Basert på Futures Market-strukturen, danner finansieringsraten og OI-momentumtrendene en perfekt ramme for et 'Short-Squeeze'-scenario," hevdet en bidragsyter til kjedeanalysefirmaet CryptoQuant onsdag.

"Da er spørsmålet, hvilken prisklasse vil fungere som et støttenivå?"

En lignende hendelse skjedde i slutten av september da Bitcoin plutselig økte til en uke med nesten ukontrollerte gevinster, som toppet på $55 000.

For den populære traderen Crypto Ed var sjansen der for at de siste dagenes laveste verdi på $58 400 kan være et mer definitivt gulv.

"Kanskje litt tidlig å legge ut siden bunnen kanskje ikke er inne ennå, men jeg blir spent når jeg sjekker neste mål som ikke ser ut til å være så langt unna!" våget han onsdag.

"Hvis jeg har rett med bunnen allerede eller rundt $57k, er målet mer eller mindre det samme... $90.000 og litt."
BTC/USD scenario. Kilde: Crypto Ed/Twitter

Analytiker advarer mot investor selvtilfredshet

Slike prismål har blitt stadig mer kontroversielle ettersom Bitcoins okseløp stopper under $70 000, med mindre enn to uker igjen for å nå PlanBs "worst-case scenario" november-slutt på $98 000.

Relatert: Bitcoin-innehavere som kjøpte for 20 000 dollar nekter å selge BTC på alle tiders høyder - Siste data

Denne uken gjentok PlanB forskjellen mellom denne spådommen og hans aksje-til-flyt Bitcoin-prismodeller, med en unnlatelse av å treffe den og la sistnevnte være intakt.

På kort sikt mente noen at markedet fortsatt var uforberedt på å støtte en ny BTC-prisoppgang.

Trader og analytiker Rekt Capital fremhevet mangelen på "frykt" i sentimentet og var nøktern på sannsynligheten for en full trendvending.

"Det ser ikke ut til at BTC-investorer er redde nok for prisen til at denne tilbakeføringen er over ennå," advarte han.

"Det er ekstrem frykt som går foran maksimal økonomisk mulighet, ikke nøytralitet."

Crypto Fear & Greed Index stod på 54/100 torsdag – «nøytralt» territorium – etter å ha nådd lokale høyder på 84/100 9. november.

Krypto-frykt og grådighet-indeks. Kilde: Alternative.me

Subscribe US Now