Bitcoin -utvikler etter 8 år og advarer: "juridisk risiko øker"

admin

Tidligere Bitcoin -utvikler Jonas Schenelli holder et foredrag Jonas Schnelli begynte å bidra til utviklingen av Bitcoin i 2013, og siden 2015 begynte han å jobbe dagen …

Utviklerinnhold slipper Bitcoin etter 8 år og advarer: "juridisk risiko øker" dukket først opp i Cointimes .

Tidligere Bitcoin -utvikler Jonas Schenelli holder et foredrag

Jonas Schnelli begynte å bidra til Bitcoin -utviklingen i 2013 og har siden 2015 jobbet hele dagen med kryptovalutaen, men i dag sa han farvel og varslet samfunnet.

Utvikleren har jobbet med flere prosjekter relatert til Bitcoin Core, den viktigste Bitcoin -programvaren, inkludert utgivelser for Apple -datamaskiner som kjører ARM.

" Jeg bestemte meg for å forlate stillingen som vedlikeholder og bidragsyter til Bitcoin Core. De siste årene har vært fantastiske, og jeg har skrevet kode, diskutert og lært så mye! Jeg begynte å bidra i 2013 og gikk på heltid i 2015. For en tur! Men nå er det på tide å gå videre . ” – sa Jonas.

Bitcoin -utvikleren gikk ut og la et varsel

Han forklarer årsakene til å forlate, og den viktigste var endringen av interesse, men også en annen medvirkende faktor er knyttet til rettssikkerheten til utviklerne.

" Videre føler jeg at de juridiske risikoene for Bitcoin -utviklere øker år for år (noe som kan være stressende) ."

De viktigste bitcoin -utviklerne er generelt offentlige personer, inkludert den nåværende utviklingslederen er finansiert av MIT. Wladimir Van der Laan erstattet Gavin Andressen, en annen offentlig utvikler, som igjen mottok oppdraget fra Satoshi Nakamoto – skaperen av kryptovalutaen selv.

Det store problemet med å være en offentlig utvikler av bitcoin blir forfulgt både av staten og av selskaper eller privatpersoner. 27. april 2011 måtte Gavin gå til CIA for å forklare hvordan BTC fungerer.

Gavin snakker om CIA -invitasjon
Gavin forklarer turen til det amerikanske etterretningsbyrået

Jonas gir et tips til utviklere som ønsker å hjelpe bitcoin:

"Nye bidragsytere må være med [prosjektet] anonymt"

Nylig ble den tidligere Monero -utvikleren arrestert i USA for forbrytelser som allerede var prøvd, politiet benyttet seg av arrestasjonen for å be om teknisk hjelp med kryptovalutaen – mye brukt for anonyme transaksjoner.

I mai ble ledende bitcoin -utviklere angrepet av tysk offentlig TV og fremstilt som kriminelle.

Tysklands offentlige TV angriper Bitcoin av feil grunn

BTC -utviklere med uskarpt ansikt

Schnelli sier imidlertid at mange erfarne og dyktige programmerere er involvert i prosjektet, definitivt bør ikke samfunnet bekymre seg for å gå ut.

“De siste årene har mange erfarne og høyt kvalifiserte utviklere blitt med i prosjektet. Så ikke vær redd! Bitcoin -prosjektet er i best mulig hender. Det er så mange flotte Bitcoin -prosjekter på gang akkurat nå. ” – sa Jonas.

Utviklerinnhold slipper Bitcoin etter 8 år og advarer: "juridisk risiko øker" dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Krypto-til-fiat likviditetsoppstart Xanpool skaffer 27 millioner dollar

XanPool posisjonerer seg som en "Uniswap-lignende" krypto-til-fiat AMM som er avhengig av likviditeten til deltakerne.

Cryptocurrency-to-fiat infrastrukturleverandør Xanpool fortsetter å utvide virksomheten i Asia Pacific (APAC) ved å sikre ny finansiering.

Den Hong Kong-baserte oppstarten samlet inn 27 millioner dollar i en finansieringsrunde i serie A ledet av Valar Ventures, venturekapitalfirmaet som ble grunnlagt av PayPal medskaperen Peter Thiel.

Andre deltakende investorer inkluderte kryptofokusert venturekapitalfirma CMT Digital samt engleinvestorer som medstifter av TransferWise Taavet Hinrikus, kunngjorde Xanpool fredag.

Xanpool driver virksomhet i 13 land i APAC, og ønsker å konsolidere sin tilstedeværelse i regionen ytterligere med ny finansiering. Xanpool -sjef Jeffery Liu fortalte Cointelegraph at oppstarten opererer i land som India, Hong Kong, Filippinene, Singapore, Thailand, Indonesia, Australia, New Zealand og Japan.

“I det første kvartalet eller to utvider vi først og fremst tjenestene våre til noen flere APAC -land. I tillegg til å konsolidere vår beholdning i eksisterende markeder, ”bemerket Liu.

Siden lanseringen i mars 2019 har plattformen så langt samlet seg over 500 000 brukere og 400 forretningspartnere, ifølge kunngjøringen. "I slutten av 2022 har vi som mål å ha vokst brukerbasen vår med 20x til 10 millioner brukere på tvers av APAC," sa administrerende direktør.

XanPool er en peer-to-peer crypto-to-fiat-plattform og et likviditetsnettverk som er avhengig av deltakernes likviditet. Plattformen bruker ubrukte penger fra enkeltpersoner og bedrifter til å gjøre opp transaksjoner på tvers av valutaer og kryptovaluta, noe som reduserer motpartsrisiko og -kostnader og lar også likviditetsleverandører tjene opptil 2% på sin ledige kapital.

Xanpools administrerende direktør fortalte Cointelegraph at oppstarten kjører programvare som ligner på den desentraliserte finansieringsplattformen Uniswap. "Bortsett fra at i stedet for krypto-til-krypto, automatiserer vår automatiserte markedsprodusent mellom krypto og fiat," bemerket Liu.

Relatert: Crypto fintech MoonPay sikter angivelig til verdsettelse på $ 3,4 milliarder i første VC -finansiering

"I stedet for krypto-native LPer, spenner LPene våre fra tradisjonelle import-eksportbedrifter til pengetjenesteoperatører til kryptofond. Denne likviditeten brukes hovedsakelig til å avregne transaksjoner i lokal valuta og kryptokurrency umiddelbart fra individets eller virksomhetens lommebok, sier administrerende direktør. Liu understreket at Xanpool aldri berører penger på enkeltpersoner eller virksomheters lommebøker.

"Vi lager ganske enkelt programvare som gjør det mulig for den enkelte eller virksomheten å automatisere kjøp og salg, og til gjengjeld tjene et gebyr," sa direktøren.

Den siste finansieringen bringer XanPools samlede innsamling til rundt 32 millioner dollar, inkludert tidligere finansiering fra individuelle investorer. Selskapet samlet inn 4,3 millioner dollar i en pre-A finansieringsrunde i november i fjor i forbindelse med den offisielle lanseringen.

Subscribe US Now