Bitcoin "vil ikke ha noen personvernforbedringer", ventilerer Samourai Wallet

admin

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block; "/> I et intervju med Douglas Tumans podcast uttalte hovedutvikleren av Samourai Wallet-lommeboken at bitcoin ikke vil ha vesentlige personvernforbedringer i protokollen og forklarte årsakene til at du trodde den.

<h2 data-lazy-src=

Ser på måter å legge til mer anonymitet i bitcoin— halfin (@halfin) 21. januar 2009

Siden har mange forslag blitt opprettet, men det er ikke gjort noen merkbare endringer.

Samourai Wallet utvikler ventiler

Selv med problemer sliter noen cypherpunks med å gjøre livet vanskelig for blockchain-snoopere. En av dem er hovedutvikleren på Samourai Wallet, forklarte han i en podcast med Douglas Tuman at han prøver å kjempe i applikasjonslaget for å forvirre selskaper som bruker blockchain dataanalyse og vedta KYC og AML praksis. ChainAlysis og andre organisasjoner bruker data i bitcoin-blockchain for å utlede med stor sikkerhet om transaksjonene gikk gjennom en enhet som ble regnet som ulovlig av noen myndigheter. Disse dataene brukes ofte til å sperre transaksjoner hos krypto-eiendomsmeglere, men dette var ikke alltid tilfelle, og i lang tid forventet mye av samfunnet at vi ville se betydelige forbedringer i bitcoin-personvernet på protokollnivå: trodde at spørsmålet om personvern ville bli løst en dag i bitcoin-protokollen, men det har ikke skjedd, og på det tidspunktet ser jeg ikke forbedring av personvernet for Bitcoin, ”sa Samourai-utvikleren. Selv om det betraktes som en personvernoppgradering, mener utvikleren hos Samourai at Taproot ikke skaper betydelige fordeler, og de som forventes for oppgraderingen ble kuttet i siste øyeblikk. “Vi har mange velinformerte maksimalister som sier at Taproot er en betydelig forbedring av personvernet, men nei. Taproots nåværende forbedring var abonnementsaggregering, men den delen ble fjernet før aktiveringssekvensen startet. "Utvikleren uttalte videre at talsmenn for overholdelse av kryptovaluta er mot personvern, da de mener det kan påvirke prisen på kryptovalutaen. En av disse talsmennene er Tone Vay, en bankmann som tilbrakte 10 år på Wall Street og var visepresident i JP Morgan, nå en av hovedkritikerne av Samourai Wallet. I dokumentaren Bitcoin: Beyond the Bubble hevder Vays at de tror på teorien om verdien av arbeid som Karl Marx forfekter og i den indre verdien av en eiendel, to ideer som blir sett på som økonomisk 'jordarbeid' av noen økonomiskoler. De siste ukene har lommeboken blitt angrepet av bitcoin-maksimalister for å integrere en funksjon som kan gjøre det vanskelig å analysere offentlige bitcoin-transaksjoner, atombyttet med Monero. For Samourais utvikler er teknologien og matematikken bak Monero-personvernmynten "lyd", noe som betyr veldig bra og kan brukes til å forvirre analyseselskaper i bitocin-blockchain. Samourai vil implementere atomutvekslingen mellom Bitcoin og Monero de neste månedene, som vil tillate handel med de to eiendelene uten sentral formidler. Les også:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin lukker det ukentlige lyset med det laveste nivået i 2021 - Sammendrag av markedet

I dag (19) stengte bitcoin den ukentlige lysestaken på det laveste nivået i 2021. Dette bidro til å holde eiendelens pris under $ 32 000 på mandag. De fleste altcoins har også sunket det siste døgnet, med ETH igjen under $ 1 900 og BNB under $ 300. Som et […]

Subscribe US Now