Bitcoins "Cross of Death" har kommet, se grunner til ikke å bekymre deg

Coingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block; "/> Linjen for det 50-dagers glidende gjennomsnittet (MA-50) har krysset under det 200-dagers glidende gjennomsnittet (MA-200 ), noe som resulterer i et bearish kryss for bitcoin. Typisk indikerer dette at det foregår et stort utsalg. Det er imidlertid mange grunner til ikke å bekymre seg. Nedgangene i 4. kvartal 2019 og 1. kvartal 2020 ble innledet av gjennomsnittlige kryssmøbler og betydde at tidevannet i markedet var i ferd med å snu.

<h2 data-lazy-src=


"Dødskorset er her," tvitret den berømte analytikeren PlanB. Langsiktige glidende gjennomsnitt er i stand til å gi en robust trend – en best tilpasset linje, så å si, og skaper en idé om grunnleggende etterspørsel. I oksemarkeder bygger det seg fart over tid, så på kortere tidsrammer som 50MA har markedet en tendens til å overstige det langsiktige gjennomsnittet. Kortsiktige glidende gjennomsnitt faller under langsiktige (spesielt ved høyt volum) indikerer at etterspørselen tørker , og blir ofte etterfulgt av et kraftig fall eller et langvarig bjørnemarked.

Påliteligheten til dødskorset i kryptomarkedet

Å være mye yngre enn tradisjonelle markeder, er ikke kryptovalutamarkedet alltid underlagt de samme reglene. Vi har sett igjen og igjen at dødskorset ofte gir et tungt slag mot individuelle aksjer og bredbaserte indekser. Faktisk er det for det meste blitt observert lignende trender i Bitcoin-markedet. indikatoren for dødskorset er ikke feilbar. Bitcoins dødskors i midten av 2015, om enn i et mye mindre volum, ble faktisk fulgt av et massivt okseløp.

Dødskors i senere år ble mer pålitelig ledsaget av bjørneprishandlinger, delvis på grunn av oppdagelsen av mer nøyaktige priser ved høyere volumer. Det er en flott indikator som bør tas på alvor, men det er aldri en hindring, som figuren ovenfor viser, avkastningen fra et dødskors til et gullkors oppstår, noe som er motsatt – når MA-50-linjen krysser over fra MA -200-linjen. Dette kan skyldes Bitcoins ungdom, men et dødskors har alltid blitt fulgt av massiv prishandling av en eller annen form, så det er verdt å forberede seg uansett. Ren teknikk, det er flere interessante grunnleggende faktorer som kan presse mot den nedadgående skråningen av dødskorset: El Salvadors adopsjon av Bitcoin, fullføring av Taproots signalering, overgangen til gruvearbeidere til amerikanske fornybare energikilder, og mye mer har muligheten til å redusere (eller nekte) hva dødskorset har for BTC pris i slutten av juni. Ifølge analytikeren VentureFounder er historiske data foreslå at prisen faller etter at døden krysser, når de skjer, har alltid vært "gullkjøpsmuligheter."Les også:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *