Bitcoins kommer ut av meglere og PEC av Precatório passerer på kammeret – markedssammendrag

Bitcoin 50 000

Denne onsdagen (10) holder Bitcoin seg under det høyeste prisnivået som ble nådd i går. I følge data fra kjeden viser meglerhusenes bitcoin-utgang at jernnevene ikke er villige til å selge satoshiene sine.

I mellomtiden har finansiell risiko i Brasil fordømt ytelsen til rentepapirer som ikke engang kan holde tritt med IPCA-økningen i år. Sjekk ut høydepunktene fra det brasilianske markedet og kryptovalutamarkedet nå i markedssammendraget og hvordan dette kan påvirke lommen din.

Bitcoins kommer ut av meglere
Kryptovalutarangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

"Diamanthendene" holder stangen

Bitcoin (BTC) har startet enda et bullish etappe de siste timene og nådde en topp på $68 642, som har blitt tidenes prisrekord, ifølge CoinGoLive .

Siden den gang har imidlertid eiendelen tapt noe terreng og har nå falt til mindre enn $67 000. Men ettersom kryptovalutaen slår nye historiske rekorder, fortsetter saldoene hos meglerhus å ta slutt.

Den 9. november bemerket kjedeanalysefirmaet Glassnode at meglerhusenes valutautstrømmer fortsatt skjer og BTC-saldoene synker til tross for ATH.

"Valutareservene vi sporer representerer litt over 12,9% av tilbudet i omløp, og vi ser fortsatt utstrømmer, selv til ATH-priser," ifølge rapporten.

Ifølge glassnode forlater de meglerne

Glassnode uttalte videre at "mer enn 85 % av myntforsyningen har vært inaktiv siden august 2021. Investorer bruker ganske enkelt ikke myntene sine."

Diamanthender er uvillige til å bruke myntene sine, og som et resultat er markedsverdien deres over 1,26 billioner dollar, mens dominansen over altcoins er rundt 41,3 %.

PEC fra Precatório passerte salen

Med investorer oppmerksomme på PEC dos Precatórios, registrerte Ibovespa en gevinst på 0,7 % og dollaren falt til R$ 5,497.

Med 323 stemmer mot 172 og én avholdende stemme godkjente Deputertkammeret denne tirsdag kveld (9), i andre runde, forslaget om å endre grunnloven (PEC) til Precatório. Alle høydepunkter (spesifikke forslag for å endre eller fjerne utdrag fra hovedteksten) fra andre runde ble avvist. Saken går nå til Senatet.

Selv om PEC ikke anses av analytikere som bra fra et finanspolitisk synspunkt, tok oppfatningen om at forslaget skulle godkjennes i andre runde scenarioer som ble vurdert som enda verre av investorer utenfor horisonten.

Dermed ble sesjonen preget av oppgang i aksjemarkedet og fall i dollar og lange renter. Høy inflasjon og markedsuro skaper imidlertid fortsatt kaos på pengene brasilianerne har spart til pensjonering i et år som ikke har vært særlig fruktbart for private pensjoner.

Resultatnedgangen er mer tydelig i rentefond, konsentrert i store banker. Fordi, ifølge en undersøkelse fra 2Investe med data fra Quantum Axis, tatt i betraktning de største aksjefondene i renteklassen til store banker, et sett på 346,4 milliarder R$, overgår ingen portefølje IPCA i år eller på 12 måneder.

Avkastningen varierte fra henholdsvis 4,61 % og 5,27 % til -1,44 % og 0,84 % i disse to områdene. De 30 fondene til hovedbankene med høyest nettoformue ved utgangen av oktober i hver klasse og de 30 uavhengige aktivafondene med høyest avkastning i året i hver klasse ble analysert.

Les mer: Bitcoin alene hadde en avkastning større enn inflasjonen i år, ifølge IBGE-data

Dataene viser et år med liten vekst. I følge Anbima utgjorde nettofinansieringen i 2021 for pensjonsfond R$5,9 milliarder frem til 25. oktober.

Ethereum og Avalanche

De fleste altcoins har også gitt imponerende gevinster de siste dagene, inkludert nye prisrekorder. Ethereum (ETH) var en av de som satte nye rekorder på nesten $4.900.

Les også: Rapport peker på potensial i to smarte kontraktsplattformer

Resten av de alternative valutaene ga ikke like mange gevinster som ETH. Disse inkluderer Binance Coin, Solana, Cardano, Ripple, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu og Terra. Avalanche, derimot, økte 3,6 % og er nær ved å registrere enda en ATH.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (-1,15%), Binance Coin (+0,85%), Solana (-2,09%), Cardano (-1,41%), Ripple (-1,43%) , Polkadot (-1,66%), Dogecoin (-1,66%), Shiba Inu (-3,54%), Earth (-2,84%) og Avalanche (+3,60%).

Den kumulative markedsverdien for alle kryptovalutaer er fortsatt nær 3 billioner dollar på onsdag.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen ( logg inn ) og ha en flott dag med handel.

Bitcoin-innhold kommer ut av meglerhus og PEC av Precatório passerer på Chamber – Market Summary dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *