Black Friday Crypto; Bitcoin faller under $57 000 – Markedssammendrag

teknisk analyse bitcoin lys pris

Denne fredagen (19) smeltet stemningen til Black Friday prisene i kryptovalutamarkedet. Bitcoin (BTC) har falt under $57 000-nivået og har samlet et fall på 12% på én uke, ifølge CoinGoLive .

De fleste alternative valutaer er også i minus, ettersom hele markedsverdien har falt ytterligere 180 milliarder dollar i løpet av de siste 24 timene. Sjekk ut dagens markedsoppsummering, trøst av økonomiministeren: "Dollaren er der oppe, ikke noe problem."

Bitcoin faller under US$57 000 ifølge coinGOLive
Kryptovalutarangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin faller under US$57k

Siden bitcoin slo sin rekordpris på 69 045 dollar i forrige uke, har bjørn vært den dominerende kraften i markedet.

Denne gangen har den topprangerte kryptovalutaen falt til et lavpunkt på $55 700, som har blitt den laveste prisen som er sett siden 13. oktober.

I går rapporterte Cointimes data om børsbalansen. Akkurat som prisen, har denne markøren falt til et 3-års lavpunkt.

Per nå har BTC gjenvunnet noe terreng og er for tiden under $57 000. Markedsverdien er imidlertid godt under 1,1 billioner dollar, og grepet på alt har falt til mindre enn 41 %.

bjørn bitcoin
Tjen opptil R$1000 i Bitcoin på denne Black Friday og benytt muligheten til å garantere noen Bitcoins på kjøpene dine – JEG VIL TJENE BITCOINS

Dollar er notert til R$ 5,57

I følge Brasils økonomiminister vil investorer ha "ytterligere gevinst" når de kommer inn i Brasil.

18. november, da han presenterte data om utenlandske investeringer i Brasil i et foredrag, sa minister Paulo Guedes at dollaren "er der oppe" på grunn av den politiske og finanspolitiske støyen som omgir landet.

Han sa "dollaren er fortsatt der oppe på grunn av den infernalske støyen", og la til "ingen problem" etterpå.

Han sier at landet har R$ 544 milliarder i investeringer for de neste årene, i tillegg til R$ 150 milliarder fra 5G-auksjonen og US$ 10 milliarder forhandlet med De forente arabiske emirater.

Guedes sa da at utlendinger vil ha en "ytterligere gevinst" ved å investere i Brasil på grunn av økningen i dollaren. "Ikke noe problem. Den som kommer inn nå har en ekstra gevinstmargin, fordi de går inn med dollaren verdsatt”, sa han.

Altcoins

De fleste alternative valutaer er også i rødt. Ethereum (ETH) falt kort under $4000, men er nå på $4150. Binance Coin (BNB), Solana (SOL), Cardano (ADA), Ripple (XRP), Polkadot (DOT), Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB) er også litt røde.

Les også: Tidligere partner til Clear kommenterer prisen på Bitcoin, vil vi ha en high?

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (-1,61%), Binance Coin (-1,39%), Solana (-2,96%), Cardano (-1,52%), Ripple (-3,37%) , Polkadot (-1,81%), Dogecoin (-2,54%), Shiba Inu (-6,16%), Avalanche (+3,09%) og Earth (-1,61%).

I følge CoinGoLive falt markedsverdien av alle kryptoaktiva til 2640 billioner dollar på fredag. Det betyr at beregningen har falt rundt 400 milliarder dollar siden toppen for en uke siden.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen ( logg inn ) og ha en flott dag med handel.

Black Friday Crypto- innhold; Bitcoin faller under $57 000 – Markedssammendrag dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *