Bolsonaro, Russland, Ukraina, gjødsel og kryptovalutaer

admin

Bolsonaro, gjødsel og Russland Bolsonaro kunngjorde et besøk til Putin, i Russland, med kommersielle interesser i et ømtålig øyeblikk for internasjonale relasjoner, men både russere,…

Bolsonaro, Russland, Ukraina, gjødsel og kryptovaluta-innhold dukket først opp på Cointimes.

Bolsonaro, gjødsel og Russland

Bolsonaro annonserte et besøk til Putin, i Russland, med kommersielle interesser i et ømtålig øyeblikk for internasjonale relasjoner, men både russere og brasilianere beskytter seg allerede mot de politiske beslutningene til herskere gjennom kryptovalutaer .

Bolsonaro drar til Russland midt i en verdenspolitisk krise; galskap

Mens Russland er i sentrum av en av de største diplomatiske krisene som er sett i verden siden Cubas raketter – for 60 år siden – med tropper stasjonert på den ukrainske grensen, som truer med en mulig invasjon som vil resultere i en konflikt som muligens vil involvere hele Europa og også dets allierte, USA; Bolsonaro har bestemt seg for at det er på tide å kjøpe gjødsel .

Brasils president bestemte seg i et valgår for å ignorere all spenningen i den globale politikken og kunngjorde en reise til Moskva, for kommersielle formål, for å forhandle om import av gjødsel til landbruksvirksomhet.

President Jair Bolsonaro håndhilser på Putin, herskeren i Russland.

Mange politiske eksperter vurderer denne avgjørelsen som «irrasjonell» og «galskap».

USAs president Joe Biden har gjort det klart at han ikke godkjenner denne avgjørelsen og ser den som en støtte til Russlands kommende aggresjon mot Ukraina.

«Brasil – med Jair Bolsonaro – har et ansvar for å opprettholde demokratiske prinsipper og beskytte den regelbaserte orden, og å forsterke dette budskapet til Russland ved enhver anledning.»

Selvfølgelig har alle offentlige uttalelser og standpunkter sine egne politiske interesser i forkledning, men disse politiske interessene, handelsavtalene, krigsavgjørelsene og utenriksrelasjonene generelt påvirker direkte livene til oss alle.

Uansett om du er enig i handlingene og beslutningene til makthaverne, er det ubestridelig at disse avgjørelsene påvirker oss positivt eller negativt. Så hva skal vi gjøre når vi ikke er enige i beslutninger og når virkningene deres er negative, eller alvorlig negative ?

Hvordan kan vi beskytte oss mot beslutninger som skader oss?

Blant de mange negative konsekvensene av beslutningene til «personalet der oppe» er den økonomiske. Og det er til og med den økonomiske delen som vanligvis leder disse beslutningene.

Fra kriger til kjøp av kunstgjødsel , fra "demokratibeskyttelse" til valgløfter , penger er hovedpersonen .

Så det er rimelig å tro at det å ha penger som er mindre påvirket av beslutningene til herskerne er en effektiv måte å beskytte deg selv på.

Kryptovalutaer spiller en viktig rolle i denne forbindelse og er allerede et av hovedvalgene til folk når de leter etter alternativer til penger, det finansielle systemet, investeringsverdenen, forholdet til samleobjekter og andre former for utveksling av verdier. Selv om det bare er en måte å beskytte formuen din mot inflasjon.

Lær mer: Finn ut hvor mye er den reelle inflasjonen til den brasilianske valutaen; og hvordan det påvirker oss

Og når vi analyserer tallene for landene styrt av Bolsonaro og Putin, ser vi en refleksjon av veksten i etterspørselen etter denne beskyttelsen.

Jeg kan til og med si at å kjøpe kryptovalutaer er en måte å "stemme" med dine egne penger. Det er den "tredje veien" som mange har lett etter.

Person som stemmer i valgurnen for valgrettferdighet, trykker på bekreft.

Noen tall om kryptovalutaer i begge land

I følge sentralbanken i Brasil oversteg mengden kryptovalutaer "importert" til landet 6 milliarder dollar i 2021 – nesten det dobbelte av "importverdien" i 2020 på 3,31 milliarder dollar ( 81 % av økningen).

BC anser overføring av eierskap av eiendelen av en ikke-bosatt i landet til en innbygger som en import.

I følge nettstedet Cointrader Monitor flyttet brasilianere rundt 20 milliarder dollar i kryptovaluta-handler. 4 ganger mer enn omsatt i Russland.

Ifølge den russiske sentralbanken var verdien av kryptovalutaer som ble handlet i 2021 5 milliarder dollar og russere anslås å ha rundt 214 milliarder dollar i krypto, tilsvarende omtrent 12 % av hele verdien av kryptovalutaer, ifølge Coingolive.

Både anslagene fra Brasil og Russland bør ses konservativt og vi kan anta at tallene er enda høyere, tatt i betraktning at det i begge land er mange svarte kjøp som er umulige å spore.

Betalingsfirmaet TripleA hevder at 12% av alle russere eier kryptovalutaer , i underkant av en tredjedel av tallene i Brasil, som ifølge en Visa-undersøkelse hevder at 30% av alle brasilianere eier kryptovalutaer .

Hvorfor kan kjøp av kryptovalutaer hjelpe deg med å beskytte deg mot disse galskapene?

Kryptovalutaer som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR), Nano (XNO), blant andre; er midler for lagring og overføring av penge- og finansverdier som ikke er avhengig av en sentralbank.

Utviklingen er – normalt – desentralisert, åpen kildekode, samarbeidende og databasen distribueres også på en desentralisert måte i et nettverk av datamaskiner som jobber for et felles mål:

Lag dette peer-to-peer (peer-to-peer) reservasjons- og overføringssystemet, uten behov for mellomledd og uten kontroll fra institusjoner, ofte motivert av politiske interesser.

I tillegg er booking- og verdioverføringsløsningene helt grenseløse. Å tillate en global forbindelse og fri bevegelse for eierne, uten å påvirke deres eiendeler og uten logistiske vanskeligheter.

På den måten, hvis en politisk beslutning (så lenge den ikke har en global innvirkning) påvirker deg negativt, kan du bedre beskytte deg selv ved å endre land, eller ved å slutte å bruke valutaen til den skadelige regjeringen.

Du kan flykte fra kriger og konflikter, og sikre din sikkerhet og sikkerheten til familien din.

Og den kan utføre internasjonale kommersielle operasjoner, uten at presidenten trenger å avsløre seg selv i et så delikat øyeblikk, hvor det er store sjanser for at Russland invaderer et naboland mens han fortsatt prøver å kjøpe gjødsel.

Vil du forlate Brasil? USA by betaler ~0,28 Bitcoin for at du skal flytte

Bolsonaro, Russland, Ukraina, gjødsel og kryptovaluta-innhold dukket først opp på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Ikke bli skremt av Bitcoin-krasj, nå er det perfekte tidspunktet for å tjene

bitocin prisdiagram Bitcoin har falt kraftig med globale aksjemarkeder tidlig i 2022 på grunn av bekymring over...

Innholdet Ikke la deg skremme av Bitcoin-krasj, nå er det perfekte tidspunktet for profitt dukket først opp på Cointimes.

Subscribe US Now