Britisk selskap som utvikler kryptovalutaindeks

admin

London Financial Centre i svart og hvitt FTSE Russell planlegger å utvikle en kryptovalutaindeks som inneholder 43 digitale eiendeler, ifølge en…

Det britiske innholdsselskapet som utvikler kryptovalutaindeksen dukket først opp på Cointimes.

London Financial Centre i svart og hvitt

FTSE Russell planlegger å utvikle en kryptovalutaindeks som inneholder 43 digitale eiendeler, ifølge en rapport fra Londons forretningstidsskrift City AM, publisert mandag (06. desember).

To relevansindekser

FTSE Russell er selskapet bak den britiske aksjemarkedsreferansen, FTSE 100, samt Russell 2000-indeksen.

FTSE 100

FTSE – Financial Times Stock Exchange er referanseindeksen for det britiske aksjemarkedet, samt IBOV – Bovespa Index, for det brasilianske aksjemarkedet og S&P – Standard & Poor's 500 , utviklet av NASDAQ.

Diagram og informasjon om FTSE 100-indeksen.

Den består av 100 selskaper notert på London Stock Exchange (LSE – London Stock Exchange), inkludert de såkalte "blue chips", blant andre selskaper.

Blue Chip er et begrep som vanligvis brukes for å betegne aksjer i veletablerte selskaper, store, nasjonale og internasjonale, med bevist lønnsomhet, hovedsakelig på lang sikt, og med få forpliktelser, noe som resulterer i en sunn økonomisk og finansiell situasjon i både positiv og negativ perioder.

Begrepet stammer fra kasinoer, som vanligvis brukte blå sjetonger for å representere de høyeste innsatsene.

FTSE 100-indeksen blir sett på som en indikator på den generelle helsen til den britiske økonomien, så vel som en kvalifisering for landets virksomheter.

Det representerer rundt 81 % av LSEs kapitaliserte marked og består av de 100 selskapene som omsettes på børsen med størst markedsverdi.

Indekskomponenter må oppfylle flere krav fastsatt av FTSE Group, inkludert free float og likviditetsminima.

Russell 2000

Russell 2000-indeksen er en aksjemarkedsindeks for små selskaper som utgjør de minste 2000 aksjene i Russell 3000-indeksen.

Graf og informasjon om Russell 2000-indeksen.

Den ble startet av Frank Russell Company i 1984. Indeksen vedlikeholdes av FTSE Russell, et datterselskap av London Stock Exchange Group.

Russell 2000 er den desidert vanligste referanseindeksen for verdipapirfond som identifiserer seg som "small-cap", mens S&P 500-indeksen primært brukes for store aksjer.

Det er det mest siterte målet for den samlede aksjeutviklingen til små og mellomstore selskaper. Indeksen representerer omtrent 10 % av den totale markedsverdien til Russell 3000-indeksen.

Per 31. januar 2021 var den veide gjennomsnittlige markedsverdien til et selskap på indeksen rundt 3,8 milliarder dollar; gjennomsnittlig markedsverdi er 922 millioner dollar. Markedsverdien til det største selskapet i indeksen er 28,65 milliarder dollar.

kryptovalutaindeks

Kryptovalutaindeksen som utvikles av selskapet bør slutte seg til de to andre indeksene blant markedsreferanser innenfor deres egne bransjer, ifølge Kristien Mierzwa, leder for ETF-strategi og forretningsutvikling i FTSE Russell.

"Vi har for øyeblikket 43 eiendeler som har gått gjennom verifiseringsprosessen," sa Mierzwa. "Dette var helt klart i ferd med å bli et marked hvor folk ville ha data."; sier om kryptovalutamarkedet.

Indeksene vil være i samsvar med UK og EU-EU-forskrifter, og deres verifiseringsprosess vil eliminere det store flertallet av de 11 000 kjente kryptovalutaene.

Stablecoins og memecoins, som dogecoin, kan legges til, bekreftet Mierzwa.

Nyheten representerer en "velkommen" anbefaling av kryptovalutaer fra Storbritannias dominerende finansverden, som har en tendens til å være mer konservativ i sine tilnærminger .

Bank of Englands guvernør Andrew Bailey har for eksempel utstedt advarsler om den potensielle trusselen fra kryptovalutaer mot finansiell stabilitet de siste ukene.

Kanskje er dette et tegn på endring fra regulatoriske institusjoners side, ettersom relevante og mer troverdige selskaper innenfor det tradisjonelle finansielle systemet ser på kryptovalutaer som legitime digitale eiendeler, som kan favorisere adopsjon og redusere geopolitiske barrierer for markedet.

Les mer:

Kurtasje er hacket og mynter sendes til adressen med tittelen "BitMart Hacker"

Britisk bank hindrer kunder i å gjøre innskudd til Binance

Nano får nytt ticker og valutasymbol

S&P Dow Jones lanserer nye kryptovalutaindekser

Det britiske innholdsselskapet som utvikler kryptovalutaindeksen dukket først opp på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Smart kryptopolitikk kan holde Indias teknologidominans på topp

Eksperter er ganske sikre på at den indiske regjeringen mest sannsynlig vil velge å regulere fremfor å forby sin blomstrende kryptoøkonomi.

Det kan ikke benektes at den indiske regjeringen deler et omstridt forhold til kryptovalutaer, som nylig ble gjort klart da regjeringen indikerte at den planlegger å forby alle private kryptovalutaer – en liste som potensielt kan inkludere omtrent alle digitale eiendeler på markedet i dag – etter det hadde tidligere opphevet alle slike restriksjoner tilbake i 2019.

For å utdype, forventes det at når regjeringen samles på nytt for vintersesjonen, vil den diskutere lovforslaget om kryptovaluta og regulering av offisiell digital valuta 2021, som, som navnet antyder, søker å skape et lovverk der alle private kryptovalutaer potensielt kan bli forbudt. .

Når det er sagt, er det fortsatt mye forvirring angående hva begrepet privat krypto utgjør, med noen som spekulerer i at det kan referere til sikkerhetssentriske tokens som Monero ( XMR ) eller ZCash ( ZEC ). På den annen side mener Naimish Sanghvi, grunnlegger av kryptonyhetsnettstedet Coin Crunch India, at den indiske regjeringens definisjon av en privat eiendel kan utvides til å omfatte stort sett hver krypto i markedet, og sier :

"I 2019 Department of Economic Affairs-rapporten om kryptovaluta sa de i hovedsak at alt som er ikke-suverent er utpekt som en privat kryptovaluta. Og med den logikken betyr det at Bitcoin og Ethereum kommer inn i den definisjonen."

Uklare linjer i massevis

Nischal Shetty, administrerende direktør for den indiske kryptovalutabørsen WazirX, sa til Cointelegraph at det er vanskelig å forstå hva myndighetene mener med private kryptovalutaer, spesielt siden fremtredende eiendeler som Bitcoin ( BTC ) og Ether ( ETH ) i hovedsak er offentlige kryptoer som er bygget oppå transparente. blokkjede-infrastrukturer - med hvert prosjekt med sitt eget sett med spesifikke brukstilfeller.

Shetty fremhevet videre at folk ikke kan bruke indiske rupi eller Tether ( USDT ) til å betale for gebyrer på Bitcoin- eller Ether-blokkkjedene. I stedet trenger de krypto for å bruke desentraliserte applikasjoner (DApps) og lage ikke-fungible tokens (NFT). Han sa:

«Selv om beskrivelsen av lovforslaget ser ut til å være den samme som i januar 2021, har flere bemerkelsesverdige hendelser skjedd siden januar. Først inviterte den parlamentariske stående komité til en offentlig høring, og deretter kom vår statsminister selv frem for å etterlyse kryptoreguleringer i India.»

Sumit Gupta, administrerende direktør for kryptovaluta-handelsplattformen CoinDCX, fortalte Cointelegraph at det ikke finnes noen offisiell etikett for en privat kryptovaluta noe annet sted i verden - og nå venter publikum spent på den indiske regjeringens definisjon av en privat eiendel.

Han påpekte videre at siden de fullstendige detaljene i lovforslaget ennå ikke er tilgjengelige, er det best å ikke spekulere i hva det potensielt kan innebære. En ting som imidlertid er klart er at regjeringen anerkjenner det transformative potensialet til blockchain, og følger nærmere med på dens ulike bruksområder og anvendelser i hverdagen vår. Gupta bemerket:

"Et fullstendig forbud er usannsynlig, da det vil utfordre Indias evne til å utnytte blokkjedeteknologi for å transformere våre industrier - et resultat vi tror politikere helst vil unngå. Krypto er en kraftig trend som former økonomier rundt om i verden, og vi er fortsatt sikre på at våre beslutningstakere vil formulere reguleringer som vil gjøre det mulig for økonomien vår å høste de fulle fordelene den globale kryptoindustrien har å tilby."

Et teppeforbud som truer i horisonten?

På spørsmål om muligheten for at et fullstendig forbud kan reise det stygge hodet igjen, bemerket Shetty at det er best å vente og finne ut mer om regningen. Han innrømmet at han er optimistisk med tanke på Indias generelle syn på krypto, med henvisning til finansminister Nirmala Setharamans nylige kommentarer der hun bemerket at India kanskje bare prøver å «regulere sin digitale aktiva-sektor» i stedet for å kvele all innovasjonen som kommer fra den ugjenkallelig.

Shetty hentydet til de omfattende retningslinjene for Financial Action Task Force (FATF) som ble foreslått på årets G20-toppmøte som uttalte at krypto ikke er en trussel mot den lokale økonomien i noe land, og la til:

«Et generell forbud vil også føre til en økning i OTC-markeder, falske børser og hjerneflukt fra India. Kryptoindustrien sysselsetter i dag direkte/indirekte 50 000 mennesker i dag og genererer millioner i skatteinntekter til staten. Kryptoindustrien er åpen for å bli regulert, men et totalforbud er noe som vil skade hele landets økonomiske og teknologiske økosystem.»

På samme måte er Gupta villig til å hilse ethvert lovforslag velkommen, da det forsikrer at beslutningstakere begynner å erkjenne viktigheten av denne nye aktivaklassen, så vel som den økende appetitten fra private og institusjonelle investorer i India. "Selv om vi ikke vil spekulere i de fullstendige detaljene i lovforslaget, er vi sikre på at regjeringen vil handle på en måte som best posisjonerer økonomien vår for inkluderende vekst," la han til.

Etter hans syn bør en balansert tilnærming mellom innovasjon og regulering ideelt sett opprettholdes, med myndighetene som tydelig staver ut de spesifikke parameterne som er kritiske for transaksjoner med krypto uten å overvekke teknologiens potensial.

Regulering fremfor et fullstendig forbud

Nylige rapporter fra lokale indiske medier hevder at et direkte forbud kanskje ikke er på sin plass. Snarere kan regjeringen utforme et godt utformet styringsrammeverk med hvordan digitale eiendeler kan administreres i regionen.

Nyhetsmedieorganisasjonen NDTV avslørte at den hadde vært i stand til å få tak i en "skapsnotat" relatert til den foreslåtte kryptoregningen. I henhold til dokumentet er det bare forslag om å regulere kryptovalutaer som eiendeler som overvåkes av Securities and Exchange Board of India (SEBI) i stedet for å forby markedet fullstendig. Ikke bare det, notatet spesifiserer angivelig at investorer vil få en bestemt tid for å erklære kryptobeholdningen deres og lagre dem på plattformer som er regulert av SEBI - et trekk som antyder at private lommebokoperatører kan bli fullstendig utestengt fra opererer i regionen.

Til slutt antyder dokumentet at de kommende kryptolovene ikke vil tillate at noen digitale eiendeler blir anerkjent som lovlig betalingsmiddel. Imidlertid kan regjeringen vurdere å opprette sin egen digitale sentralbankvaluta et eller annet sted i etterkant.

Politikk og Indias digitale dominans

Slik situasjonen er nå, kan India skryte av en levende teknologi- og innovasjonssektor som er vert for det tredje største oppstartsøkosystemet i verden . I denne forbindelse bemerket Gupta at investortilliten til landet bare har fortsatt å vokse i det siste, med indiske kryptoselskaper som samlet over 500 millioner dollar i finansieringsinvesteringer i løpet av 2021 alene.

Videre er utenlandske direkteinvesteringer i sektoren også anslått å vokse til over 25 milliarder dollar innen 2025 og vil sannsynligvis krysse 200 milliarder dollar innen 2030. I denne forbindelse la han til:

"Akkurat nylig kom den singaporske kryptobørsen Coinstore inn i det indiske markedet til tross for den truende regulatoriske usikkerheten, noe som indikerer Indias styrke som et kryptoknutepunkt som fortsetter å tiltrekke seg internasjonale selskaper. Hvis et generelt forbud trer i kraft, vil det ikke bare påvirke tilgang og adopsjon relatert til digital finans for forbrukere, men også begrense innovasjon og teknologiske fremskritt for den bredere økonomien.»

India er historisk kjent som et teknologiknutepunkt, og ved å omfavne fremtidens finans, kan det fremme sin økonomiske og teknologiske status som et globalt kraftsenter. Derfor vil det være interessant å se hvordan landet bestemmer seg for å endelig gå videre og regulere sitt spirende digitale aktivamarked.

Subscribe US Now