Cardano mislykkes igjen og blir utslettet av markedskrasj

admin

Cardano mislykkes Cardano-fellesskapet og resten av kryptovalutaindustrien var begeistret da smarte kontrakter ble aktivert på nettverket…

Cardano-innhold mislykkes igjen og blir utslettet av markedskrasjet som dukket opp først på Cointimes.

Cardano mislykkes

Cardano-fellesskapet og resten av kryptovalutaindustrien var begeistret da smarte kontrakter ble aktivert på Cardano-nettverket (ADA) etter Alonzo-oppdateringen i fjor. Imidlertid har det vært noen "mindre" problemer siden den gang.

Hovedsakelig angående lanseringen av SUNDAE-tokenet på SundaeSwap som økte prisen på ADA til USD 1,54 (R$8,56), med en styrking på +11 % på 24 timer og nesten +30 % på 7 dager, på lørdag (17). ).

SundaeSwap live og i farge: rød

For en mynt hvis død allerede er erklært noen ganger, var reaksjonen på lanseringen av SundaeSwap veldig positiv, men den ga bare lindrende trøst.

Den første store desentraliserte applikasjonen (dApp) basert på Cardano, SundaeSwap, lanserte sitt hovednett 20. januar etter en rekke offentlige og private tester.

Desentralisert utveksling (DEX) lar brukere handle, satse og låne ut tokens på plattformen, med tradere som betaler små avgifter og likviditetsleverandører tjener avkastning på innskuddene sine.

Selv før lanseringen av SUNDAE-tokenet – som vil finne sted 25. januar, gledet ikke opplevelsen brukerne. Som en konsekvens har ADA samlet det største 24-timersfallet (-12,68%) blant de 10 beste kryptovalutaene, ifølge coingolive.

Cardano mislykkes igjen
Rangering av kryptovaluta – Kilde: CoinGoLive.com

Mislykkede transaksjoner frustrerer brukere

Bare fem minutter etter at staking ble aktivert, var brukere som i utgangspunktet var glade for å bli med i DEX frustrerte over flere plattformfeil og mange mislykkede transaksjoner forårsaket av overbelastning av nettverket.

Etter hvert som flere brukere sendte inn klagene sine på SundaeSwaps Discord-server, la plattformens administrerende direktør, Mateen Motavaf, ut nøyaktig 22:07 UTC:

"HVIS BESTILLINGEN DIN ER PÅ CAHIN, KOMMER BESTILLINGER MISLYKKES PÅ GRUNNLEGG AV OVERTSETTELSE, BLIR BEHANDLET, VÆR Tålmodig." (sagt med store bokstaver er fordi han var sint)

For å løse andre problemer ytterligere, arrangerte SundaeSwap en AMA-økt på Twitter Spaces rundt 1:00 UTC i dag, 21. januar.

Siden det er tusenvis av ventende bestillinger på plattformen, spurte en bruker hvilken effekt den etterlengtede Cardano-nodeoppdateringen ville ha på SundaeSwap.

Som svar sa prosjektleder Matt Ho: "Når endringen skjer den 25., forventer vi en større enn 2X gjennomstrømningsøkning, strengt tatt fra minneøkningen alene, ettersom protokollparametere endres. flere blir tilgjengelige".

Flere andre brukere pekte på andre bekymringsområder.

Cardano lærer ved å gjøre feil

Selv om overbelastning av nettverket på SundaeSwap-plattformen kan komme som en overraskelse for mange, er det ikke for kjerneprosjektteamet.

Teamet kunngjorde før den offisielle lanseringen av SundaeSwap-nettverket at transaksjoner kan ta timer eller til og med dager å fullføre, avhengig av den totale nettverksbelastningen.

Blogginnlegget lød: "For å være så gjennomsiktig som mulig, ønsker vi å informere alle om at selv om bestillinger kan ta dager å behandle, vil alles bestillinger bli behandlet rettferdig og i den rekkefølgen de ble mottatt og kan håndheves."

Les mer:

  • Lansering av SundaeSwap øker Cardano-prisen
  • Cardano og Ripple vil falle ut av topp 10 i 2022 – av Arcane Research
  • Mercado Livre gjør ny storsatsing på kryptovalutamarkedet

Cardano-innhold mislykkes igjen og blir utslettet av markedskrasjet som dukket opp først på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

NFT-er og overholdelse: Hvorfor vi må ha denne samtalen

Med den enorme veksten i NFT-bransjen, er tiden inne for å se på NFT-er fra et compliance- og regulatorisk perspektiv.

"Gode mennesker trenger ikke lover for å fortelle dem å handle ansvarlig, mens dårlige mennesker vil finne en vei rundt lovene." – Platon

Sitatet ovenfor har motstått tidens tann. På tvers av bransjer, markeder, samfunn og ideer vil folk til slutt finne en måte å enten gjøre godt eller i verste fall galt. Ikke-fungible tokens (NFT-er) og krypto er absolutt intet unntak fra regelen. Bransjen eksploderer – til og med overfylt – med endeløse fall, fallende gulvpriser og adopsjon på tvers av stadig voksende hjørner av kulturen.

NFT-er går fremover i rasende fart, og pengene er der. I følge data fra markedssporeren DappRadar, skjøt salget av NFT til 10,7 milliarder dollar i tredje kvartal 2021, opp mer enn 8 ganger fra forrige kvartal. Det er mange aper og pingviner.

Skapere, merkevarer, institusjoner – alle dykker med hodet inn i denne verden akkurat nå. Det er på tide å ta en titt rundt. På slutten av det siste året så vi en alarmerende overskrift for NFT-området: Den amerikanske regjeringen gjorde det ulovlig å kjøpe en håndfull NFT-er etter å ha plassert 57 kryptovalutaadresser og én børs på Treasury Department Office of Foreign Assets Control (OFAC) sanksjonsliste. Ifølge OFAC var adressene som ble identifisert tilrettelagt for løsepengevare og hvitvasking av penger. Rapporter for blokkjededataselskapet Elliptic rapporterte at den totale mengden krypto i de sanksjonerte lommebokadressene oversteg 300 millioner dollar.

Darknet-markeder og uhyggelige transaksjoner

Treasury Department utpekte en Latvia-basert børs Chatex som ansvarlig for å tilrettelegge for disse uhyggelige transaksjonene, som de sa relatert til "ulovlige eller høyrisikoaktiviteter som darknet-markeder, høyrisikobørser og løsepengeprogramvare." Elliptic bemerket at dette ikke var den første, men den andre gangen den amerikanske regjeringen sanksjonerte en utveksling – og den åttende totale gangen kryptoadresser har blitt sanksjonert. Selv om dette var en av de første gangene regjeringen spesifikt (og offisielt) flagget en ondsinnet kryptoadresse, har disse hendelsene utvilsomt skjedd mange ganger tidligere. Før NFT-er var kunstindustrien et dypt fristed for hvitvasking av penger. Dette problemet har vedvart i evigheter ettersom den tradisjonelle kunstverdenen har forblitt overveiende uregulert og motstått samsvarskrav som Know Your Customer (KYC) og Anti-Money Laundering (AML).

Relatert: Fra NFT-er til CBDC-er, må krypto takle overholdelse før regulatorer gjør det

NFT-er, og krypto, for den saks skyld, har hatt en historisk oppoverbakke kamp for å bli sett på av verden som legitime industrier og ikke bare mørke nettverk for ulovlig aktivitet. Utover arbeidet mitt med å grunnlegge Shyft Network, hvor vi hjelper kryptovalutafirmaer med å overholde AML, reiseregelen og bygge inn samsvar i blokkjededata, skrev jeg noen av de første kryptoforskriftene som jobber for å holde sektoren trygg. Vi har kommet en lang vei siden 2010. Og jeg mener, en lang vei.

Det vi så tidligere i måneden med Chatex er sannsynligvis en situasjon på linje med skitne lommebøker som tar kryptoen deres, går til en markedsplass som OpenSea, og kjøper og utveksler NFT-er for å bruke prosessen som en mikser for å vaske pengene sine. Denne hendelsen ligner på når hackere stjeler Ether (ETH) og sender den til en smart kontrakt, som anonymiserer utdataene for å skjule kilden.

Kampkodet samsvar

Akkurat som vi ikke vil ha sikkerhetsfeil i krypto som krever statlig inngripen, ønsker vi ikke å se sikkerhetsfeil i NFT-er. Vi ønsker å komme videre. For å gjøre det trenger vi samsvarsinfrastruktur ikke bare i krypto, men også i NFT-industrien – og selve teknologien. Vi trenger kampkodede regulatoriske handlinger og samsvarsprotokoller, som KYC-regler for enhver førstegangskundetransaksjon i NFT-området, for å bli kodet inn i transaksjoner.

Det er fornuftig at utviklingen i NFT-er, som allerede har gått fremover i rask hastighet, vil vokse til å inkludere teknologi som skaper løsninger for regulering. Det samme har skjedd for krypto generelt og de fleste bransjer som vokser fra noe lite til noe massivt, spesielt når institusjonelle investorer kommer inn i blandingen. Enten det er investorer, merkevarer eller forbrukere, vokser listen over «rug pulls» og direkte ulovlig aktivitet som har funnet sted.

Relatert: FATF-veiledning om virtuelle eiendeler: NFT-er vinner, DeFi taper, resten forblir uendret

Ettersom NFT-brukssaker vokser og utvikler seg utenfor bare samleobjekter (se: eiendom, publisering, billettering), gir de også en unik mulighet for samsvarsteknologi. Det er kanskje ikke en så sexy samtale som du hører på tvers av andre elementer i NFT-er, men det er fortsatt viktig. Kompatible NFT-er kan gi et sterkt verktøy for å autentisere brukere, fungere som legitimasjon og til og med gjøre det mulig for folk å opprette en kreditthistorikk. Denne neste generasjonen av NFT-teknologi kan gi kontrollerbare garantier på omdømmet til brukere, samtidig som det lar brukernes personlig identifiserbare informasjon beskyttes på kjeden.

Hvor neste for NFT-er?

Så hva er neste steg? For tiden blir NFT-er sett på av regulatorer basert på stoffet i stedet for formen for samsvar. Jeg vil gjerne se KYC- og AML-krav som er fleksible nok til å tilpasse seg de mange formene NFT-er kan ha, det være seg kunstverk, digitale billetter eller en smart kontrakt som fungerer som en skjøte for et hjem. Denne implementeringen beskytter mot at noen kjøper et hus fra noen hvis pengekilder ikke kan verifiseres eller som er mistenkt for å utføre ulovlige aktiviteter. Det samme nivået av omsorg og beskyttelse bør gå for å slippe din hardt opptjente ETH på en Pudgy Penguin (skyldig).

Vi må lage NFT-klageteknologi ved å bruke en KYC-regelmotor i kjeden som kan tilpasses slik at en KYC-policy fra én markedsplass eller børs kan gjøres tilgjengelig på tvers av mange samtidig, eller forhåndsdefinerte regler kan opprettes rundt bestemte NFT-plattformer som brukere kan velge å melde seg på. Infrastrukturen vi har bygget tillater verifisering av digitale identiteter med eksternt tilknyttede NFT-metadata for å tillate at undersøkelser (når nødvendig) kan skje sømløst. Ved å gjøre det, vil kompatible NFT-er bidra til å gi et lag med sikkerhet til kjøpere, markedsplasser, investorer og institusjoner som deltar i transaksjoner og driver denne utrolige industrien. De som legger til rette for salg vil med sikkerhet vite om eiendelen (uansett det måtte være) ikke ble stjålet eller kjøpt med skitne penger. Total fred i sinnet.

NFT-er har allerede slått rekorder og overrasket selv de mest vokale kritikerne som har stilt spørsmål ved deres legitimitet og bærekraft det siste året. For å virkelig sette opp denne industrien for ikke bare en "boom", men neste generasjons masseadopsjon, må vi ha sikre systemer på plass for å ta oss til månen (trygt).

Synspunktene, tankene og meningene som uttrykkes her er forfatterens alene og reflekterer eller representerer ikke nødvendigvis synspunktene og meningene til Cointelegraph.

Joseph Weinberg var en tidlig investor i Bitcoin i 2010 og direktør i Coinsetter frem til oppkjøpet av Kraken i 2016. Han kjenner sin vei rundt kryptovaluta-verdenen. For tiden er Weinberg medgründer av Shyft Network, det blokkjedebaserte tillitsnettverket som gjenvinner tillit, troverdighet og identitet. Han er lidenskapelig opptatt av å fremme masseadopsjonen av krypto og blokkjede, og fungerer også som rådgiver for OECD, Financial Stability Board, regjeringer og reguleringsorganer globalt.

Subscribe US Now