ChangeNOW gir ut fullversjon av NOW Tracker Portfolio Tracking App

admin

ChangeNOW, plattformen for ikke-depotutveksling, har offisielt lansert "NOW Tracker", en kryptoporteføljesporingsapplikasjon. NOW Tracker hjelper brukerne med å holde oversikt over alle beholdningene sine i forskjellige porteføljer, og løser en stor hodepine for mange digitale ressursentusiaster.
ChangeNOW, den intuitive, høyhastighets kryptokurrencyutvekslingen, har fullført betatesting av NOW Tracker-appen, med porteføljesporingsverktøyet som nå er offentlig tilgjengelig på App Store og Google Play. Beta innebar grundig testing og utvikling av brukeropplevelsen, og førte til en rekke forbedringer og justeringer som ble inkludert i den endelige utgivelsen. Appen vil tillate kryptoholdere å spore og administrere eiendelene sine på daglig basis.
Søknaden støtter programvarelommebøker så vel som "kald lagring" maskinvarelommebøker, noe som sikrer at hver adresse i en brukers portefølje kan integreres. NOW Tracker sporer automatisk blockchain for data, og holder beholdningen din oppdatert til enhver tid.
NOW Tracker smidige, smidige og elegante brukeropplevelse er et resultat av omfattende og uttømmende markedsundersøkelser utført av ChangeNOW. NOW Tracker tar sikte på å løse hull i markedet, med funksjoner som inkluderer: automatisk sporing av store-cap og ERC-20-tokens, manuell sporing av enhver digital eiendel hvor som helst, markedsverdidata for de 200 beste valutaene, sektordiagramportefølje og overvåking av tillitsforetaket balansere.
NOW lagrer ingen personopplysninger, og det krever heller ikke noen form for registrering. I likhet med NOW Wallet, en lommebok uten forvaring som tilbys av ChangeNOW, er den nye Tracker-appen trygg, sikker og pålitelig. Utviklingen forventes å fortsette etter utgivelsen, og teamet er tilsynelatende interessert i å legge til en funksjon for sporing av balansehistorikk.
Mike Ermolaev, ChangeNOWs leder for PR, la til: "Vårt hovedmål med å legge til nye elementer i ChangeNOW -økosystemet er å dekke alle basene for brukerne våre, slik at alt relatert til kryptokurrency de trenger eller spørsmål de måtte ha, kan vi hjelpe dem . Vi vil at ChangeNOW -opplevelsen skal være komplett, et system der brukere kan løse eventuelle spørsmål. Og vår lansering av NOW Tracker er et stort skritt mot det målet.
Følg med da vi planlegger å oppdatere trackeren med nye funksjoner og forbedringer hver 2-3 uker. Sentralt i oppdateringene er vårt ønske om å gi brukerne våre en tracker som er integrert med alle de store kryptokurrencyutvekslingene i bransjen og også har en omfattende nyhetsfeed. ”
Om ChangeNOW
ChangeNOW er en kryptovaluta-utveksling og prosessor som tilbyr raske, rimelige og uten depotutvekslinger. Med sikte på å tilby en personvern-drevet, sikker og brukervennlig plattform for nybegynnere, driver ChangeNOW adopsjonen av konvensjonell kryptokurrency fra bransjens hjerte.
ChangeNOW tilbyr bytter gjennom nettstedet sitt, samt iOS- og Android -apper, som er tilgjengelige i henholdsvis App Store og Google Play. Raske, gjennomsiktige og rimelige kryptokurrencyutvekslinger har aldri vært enklere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin retter seg mot 60 000 dollar, altcoins smelter og risikerer Brasil eksploderer - Markedsoppsummering

Bitcoin king oppsummering Bitcoin målretter mot $ 60 000 med økt institusjonell investoraktivitet og positive tekniske analysedata. Om det,...

Bitcoin -innhold er rettet mot 60 000 dollar, altcoins smelter og risiko for Brasil eksploderer - Markedsoppsummering dukket opp først i Cointimes .

Subscribe US Now