ChangeNOW kunngjør oppdatering av fast rente

ChangeNOW kunngjør oppdatering av fast rente

ChangeNOW har kunngjort en oppdatering til fastrentefunksjonalitet på sin kryptovalutautvekslingsplattform. Endringene innebar grensesnitt, transaksjonstid, valutagrenser og størrelsen på gebyrer under en fast valutakurs.
Faste valutakurser vil nå bli behandlet med forbedret hastighet, uten sikkerhetskutt for hver av de 211 digitale eiendelene som støtter fastrentefunksjonalitet, blant annet Bitcoin, Ethereum, USDT, Cardano, Doge og Ripple. ChangeNOW vil fortsette å legge til nye valutaer på denne listen.
Oppdateringen tar også for seg forskjellige grensesnittjusteringer. Når en ChangeNOW -kunde godtar et fast gebyr, settes klokken til 2 minutter for å opprette en transaksjon og ytterligere 20 minutter for å sende et depositum etter at transaksjonen er opprettet. Tiden er nå angitt på kalkulatoren over boksen for endelig bytteverdi. Et lite låsikon i denne boksen lar ChangeNOW -brukere velge om de vil bruke alternativet med fast rente eller bo med alternativet flytende rente. De samme ikonene på siden for støttede valutaer markerer alle 211 valutaer som er tilgjengelige for å fortsette med faste valutakurser.
I følge Mike Ermolaev, leder for PR for ChangeNOW, vil denne endringen gi brukerne større valgfrihet når de utveksler midler: "Priser og priser i kryptoverdenen er alltid ustabile. Valutaer kan gå opp eller ned når som helst, selv om en transaksjonen pågår. Dette er grunnen til at når du bytter valuta med en annen kryptovaluta eller fiat, har den gjennomsnittlige brukeren bare en grov ide om den totale summen etter konverteringen. Den endelige summen kan være større eller mindre enn forventet, avhengig av marked oppførsel.
Faste valutakurser er et middel for å endre denne situasjonen og gjøre hele prosessen mer behagelig for brukerne. Denne nye oppdaterte funksjonen lar ChangeNOW -brukere vite det nøyaktige beløpet de vil få i valutaen de handler. Når en bruker velger et fastrentealternativ, er han beskyttet mot volatilitet i markedet ettersom ChangeNOW tar all renterelatert risiko og beskytter mot renteendringer. Denne funksjonen er imidlertid valgfri, vi lar brukerne bestemme om de vil ha faste eller flytende valutakurser på transaksjoner. "
Per nå er denne oppdateringen tilgjengelig både for Android- og iOS -versjoner av ChangeNOW, så vel som for nettet. De nye fordelene fungerer også gjennom ChangeNOWs v2 og v1 API.

Om ChangeNOW

ChangeNOW er en ubegrenset kryptovalutautveksling som tilbyr raske kryptovalutautvekslinger uten skjulte avgifter. Det er fortsatt en av de største forkjemperne for adopsjon av digitale eiendeler blant viktige målgrupper og har som mål å tilby et trygt, privat og brukervennlig miljø som en del av en større rekke bestrebelser på å presse kryptovalutaindustrien inn i fremtiden.
Utveksling av kryptokurver i ChangeNOW er raskt, billig og gjennomsiktig; Brukere kan utveksle kryptokurver ikke bare via ChangeNOW -nettstedet, men også gjennom dedikerte apper på iOS- og Android -mobile enheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *