Cruise Token verdsetter mer enn 10% på mindre enn 24 timer

admin

Token, som gjør det mulig å investere i spillere som har gått gjennom laget, verdsatt mer enn 10% etter lanseringen i sekundærmarkedet. Cruzeiro var det siste laget som tokenerte lønnsomheten til spillere som ble trent av klubben ved å bruke en FIFA solidaritetsmekanisme. Denne mekanismen forutsetter at opptil 5% av overføringsverdien til idrettsutøvere vender tilbake til laget, som et insentiv for dannelsen av talent. Velkjente navn er en del av symbolet, som Bruno Henrique do Flamengo, Dudu do Palmeiras og Ricardo Goulart fra Hebei Kina. Det er bare noen få av de mer enn to hundre spillerne til stede i "kurven" som ble tokenisert av teamet. Token ble lansert i det primære markedet for R $ 17,50 og, på mandag, etter å ha blitt løslatt for handel i sekundær markedet, på plattformen BitPrice, overskred token R $ 19,25, det vil si mer enn 10% økning sammenlignet med lanseringsverdien.

“Denne 10% takknemligheten, i de første timene av salg på plattformen, gjenspeiler suksessen vi forventer med dette symbolet. Vi ser at den har et godt potensial, spesielt med flotte idrettsutøvere som integrerer denne tokeniserte kurven ”- kommenterer Ney Pimenta, administrerende direktør i BitPreço.

Selskapet LIQI, eid av den tidligere grunnleggeren av meglerforretningen Bitcoin Trade, var ansvarlig for tokeniseringen av eiendelene, og BitPreço er den offisielle plattformen for de som ønsker å handle Cruzeiro Token, også kjent som "Talentos da Toca".

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Solenergiprosjekt tilsvarende 900 stadioner skal tjene til å utvinne Bitcoin

I Montana, en delstat nord i USA og grenser til Canada, er gruvedrift av metaller som gull, bly, kobber, sink og sølv allerede en del av den lokale kulturen. Denne gangen har en annen gruvedrift tiltrukket markedets oppmerksomhet der: bitcoin mining. Det amerikanske selskapet Madison River Equity LLC sendte nylig […]

Subscribe US Now