DeFi personvernprosjekt Panther samler inn 22 millioner dollar i 1,5-timers offentlig salg

Panthers offentlige salg involverte 5% av den totale ZKP-forsyningen, hvor 15% ble solgt via frø, pre-seed og privat finansiering.

Panther Protocol, en personvernforbedrende teknologileverandør for den desentraliserte finansindustrien (DeFi), har fullført sitt offentlige salg for å fortsette å bygge personvernløsninger for DeFi og Web3.

Panter kunngjorde til Cointelegraph den 25. november at de samlet inn 22 millioner dollar i sitt nylige offentlige salg av ZKP-tokens, noe som bringer det totale beløpet som ble samlet inn til 32 millioner dollar.

Fra og med 23. november ble det offentlige salget av Panther Protocol avsluttet på i underkant av 90 minutter, kunngjorde Panther-prosjektet tidligere.

Lansert i Q3 2020, er Panther-protokollen bygget ved hjelp av zk-SNARKs, en ny form for null-kunnskapskryptering implementert for populære personvernfokuserte kryptovalutaer som Zcash ( ZEC ). Akronymet "zk-SNARK" står for "Zero-Knowledge Succinct Non-Interactive Argument of Knowledge", og refererer til en situasjon der man kan bevise besittelse av viss informasjon uten å avsløre den informasjonen.

Panther bygger på flere blokkkjeder, inkludert Ethereum, Polygon, Flare, Near og Avalanche, og utvikler et interoperabelt personvernlag for DeFi og Web3. Protokollen bruker zAssets, 1:1-støttede representasjoner av de underliggende eiendelene som tilbyr brukere fordeler med private transaksjoner i den nye aktivatypen.

Som tidligere annonsert av Panther, involverer protokollens offentlige salg 5% av den totale ZKP-forsyningen med "varierende opplåsingsplaner." 15 % av det totale tilbudet ble solgt via pre-seed, seed og tre påfølgende private salgsrunder. Ifølge Panther har protokollen samlet inn 10 millioner dollar gjennom privat finansiering.

Relatert: Polkadot-basert personvernprosjekt Manta Network samler inn 5,5 millioner dollar

Noen av de antatte investorene som var villige til å delta i Panthers offentlige salg på 22 millioner dollar har klaget over at de ikke kunne fortsette med betalingen.

"Sjokkerende støtte på Discord, var på nettstedet i 90 minutter og ville ikke la meg gjøre en eneste betaling fordi knappene ikke fungerte, deretter ingen respons på en time fra noen i discord," rapporterte en antatt investor.

Panther-prosjektet svarte ikke umiddelbart på Cointelegraphs forespørsel om kommentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *