Det er ikke bitcoin: dette er listen over kryptovalutaer med det største potensialet for å transformere R$5000 til R$1 million; se hvordan du investerer med ett klikk

admin

kryptovalutaer Alle som er interessert i investeringer i bitcoin og kryptovalutaer har sannsynligvis hørt om en liste over smartcoins med potensial til å transformere en investering på R$…

Innholdet er ikke bitcoin: dette er listen over kryptovalutaer med størst potensial for å forvandle R$5000 til R$1 million; se hvordan du investerer med ett klikk dukket først opp i Cointimes .

kryptovalutaer

Hvem er interessert i investeringer i bitcoin og criptomoedas sannsynligvis hørt om en liste over smartcoins med potensial til å transformere en investering på $ 5000 til $ 1 million. Den ble utgitt for omtrent en måned siden til en begrenset gruppe investorer.

Problemet er at ikke alle var i stand til å investere i disse kryptovalutaene på den tiden. Mange ga opp da de fikk vite at de måtte åpne en konto i en internasjonal børs (kryptoaktiv megling) for å kjøpe de foreslåtte valutaene.

Disse smartmyntene er valutaer utenfor radaren, ansett av Empiricus-teamet av spesialister for å være en av de beste strategiene for å få R$ 1 million fra en liten investering.

Vi vet at kryptovalutaer er en ny aktivaklasse, og mange investorer er fortsatt ukjente med begreper som "utveksling", lommebøker eller til og med smartcoins.

Med det i tankene skapte Vitreo, et forvalter- og meglerfirma med mer enn R$13 milliarder i eiendeler, en enklere investeringsløsning.

Med ett klikk og uten å måtte registrere deg i kryptovalutabørser, kan du investere i smartcoins som anses å ha det største potensialet for verdistigning. Det er fordi Vitreo denne uken lanserte det første smartcoin-kryptovalutafondet i brasiliansk detaljhandel.

Den er inspirert av smartcoin-porteføljen angitt av analyseteamet på Empiricus, det største uavhengige analysehuset i Brasil, med dobbel validering av Vitreo-forvaltere.

Vitreos rolle er nettopp å bringe innovative og tilgjengelige investeringsløsninger til brasilianske forhandlere. Og du trenger ikke å betale noe for å åpne en konto hos Vitreo, og du trenger ikke å være Empircus-abonnent for å investere i disse kryptovalutaene .

For å forklare alle detaljene i denne enestående muligheten til å søke millionærfortjeneste med kryptovalutaer, spilte Jojo Wachsmann, grunnlegger og CIO for Vitreo, inn denne spesielle videoen .

Jojo Wachsmann

JEG VIL SE NÅ

Du trenger ikke være ekspert for å få din første million med krypto

De siste årene har knapt noen investor tjent mer penger enn de som har investert i kryptovaluta. Den mest kjente av dem, bitcoin , verdsatte 420 % i reais i 2020 og akkumulerte en topp på 114 % i 2021, frem til november.

Det er en investering å misunne andre aktivaklasser, som dollar, Ibovespa og sparing. Men det er et tegn nær returen av andre kryptovalutaer utenfor radaren. Se kun avkastningen til disse valutaene fra begynnelsen av året til midt på ettermiddagen denne fredagen (3), ifølge data fra Coin Market Cap-nettstedet:

  • Galla : +49,671,51 %
  • Axie Infinity: +22 293,12 %
  • Sandkassen: +16 327,22 %
  • Polygon: +12 678,19 %

Surrealistisk ikke sant? Denne typen avkastning kan endre noens økonomiske liv. Dette er investeringer som kan få et lite beløp til å skape nye millionærer.

Å investere i kryptovaluta innebærer selvsagt en risiko. Og tidligere avkastning garanterer ikke tilsvarende avkastning i fremtiden. Ingen seriøs analytiker kommer til å anbefale at noen legger all sin egenkapital i denne aktivaklassen (eller noen annen). Diversifisering er stikkordet.

Slik sett har mange analytikere anbefalt at investorer plasserer deler av pengene sine i kryptovalutaer, nettopp for å søke de eksponentielle verdivurderingene som kan utgjøre en forskjell i livene deres.

Problemet er at det er tusenvis av kryptoaktive, alt fra prosjekter med lovende teknologier til memer, svindel og andre hull. Det er veldig vanskelig for lekinvestorer å skille klinten fra hveten.

Men takket være utviklingen i markedet er det ikke lenger nødvendig å være ekspert på kryptovalutaer for å søke fortjeneste med denne aktivaklassen. Det er mulig å investere i en portefølje av kryptovalutaer valgt av en profesjonell forvalter , like enkelt som du investerer i et DI-fond eller et hvilket som helst annet fond.

Vitreo har skapt en enkel måte å investere med ett klikk i "smartcoin" kryptovalutaer , regnet som en av klassene med størst potensial for eksplosiv avkastning. De er valutaer knyttet til smarte kontrakter, det vil si relatert til beregningsprotokoller som tar tradisjonelle kontrakter til en blokkjede, noe som gjør dem beskyttet mot forfalskning eller tap.

Denne revolusjonerende bølgen av smarte kontrakter vil endre mye…

  • …i finansmarkedet;
  • …eiendomsmarkedet;
  • …i spill;
  • … i kunsten;
  • …i musikkbransjen;

En av de mest kjente myntene av denne typen er Ethereum . Det regnes for tiden som en "inngangsport" til internett med et desentralisert finanssystem og kunstig intelligens. Men akkurat som bitcoin ikke lenger er den største kryptomuligheten, i denne klassen av smartcoins er det også andre eiendeler med enda større potensial enn Ethereum.

For å lære mer om smartcoins og hvordan du investerer i et sett av dem med ett klikk, foreslår jeg igjen at du sjekker ut Jojo-videoen . Du trenger ikke betale noe. Jeg anbefaler at du ser på og deretter bestemmer deg for om denne typen investering er fornuftig for deg.

JEG VIL VITE HVORDAN MAN INVESTERE I SMARTCOINS MED POTENSIALET TIL Å GJØRE 5000 BRL TIL 1 MILLION BRL MED ETT KLIKK

Innholdet er ikke bitcoin: dette er listen over kryptovalutaer med størst potensial for å forvandle R$5000 til R$1 million; se hvordan du investerer med ett klikk dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

NFT clone Punks: Rett eller galt?

"Kan noen forklare meg hvorfor NFT-kloner selges for så mye? spurte Redditor LittleDoofus for et par måneder siden.

NFT kloner penger på vellykkede NFT-samlinger ved å gi ut lignende eller til og med identiske kopier av kunsten under lignende merkevarer. LittleDoofus ville vite hvordan vi plutselig har tilskrevet NFT-er så mye verdi , enn si bare kopier avberømte NFT-kunstverk ?

LittleDoofus-innlegget fortsatte :

Ok, så jeg forstår litt hvordan noen kan se CryptoPunks- eller Ether Rocks-prosjektene som verdifulle digitale samleobjekter, men hva skjer med mani over kloneprosjektene? Jeg ser så mange late CryptoPunks-kloneprosjekter (ingen tilknytning til Larva Labs) med artister uten navn bak seg som selger for mye.. hvorfor? Er det bare svindlere som prøver å lure hverandre?

Det er et godt spørsmål: Hvor passer NFT-kloner i åpen kildekode-kryptokultur? Jeg bestemte meg for å spørre mangeårige kryptoutviklere og kloneskaperne selv om deres tanker.

Først, med "kloner" refererer jeg til eksakte kopier av kjente prosjekter: Tenk på CryptoPhunks, som ganske enkelt snudde bildene og bokstavelig talt speilet den originale ikoniske NFT CryptoPunks-serien som nå selges for millioner av stykker. CryptoPhunks selger for litt mindre enn en Ether.

Kloner finnes også på tvers av forskjellige blokkkjeder. SolPunks , for eksempel, ble bygget på Solana-blokkjeden og er på ingen måte tilknyttet Larva Labs og/eller CryptoPunks bygget på Ethereum. Men punkerne ser like ut.

CryptoPhunks
CryptoPhunks gjorde det minste mulig for å skille seg fra originalene. (Kilde: Twitter)

Det er også NFT-derivater som tjener på populariteten til et kjent merke ved å bruke et lignende punk- eller apenavn. Disse klonene er copycats, bedragere, hyllester, spinoffs eller leiesøkere, avhengig av hvem du spør. CryptoFUNKS tok navnet og brukte det for eksempel på håndtegnede pinnefigurer.

Rekreasjon og remiksing krysser også krypto-etosen med åpen kildekode. Lag ting, åpne dem og oppmuntre andre til å bygge videre på innsatsen din. SushiSwap begynte som en klone av Uniswaps-kode og smidd deretter sin egen vei.

Crypto venture og samfunnsbygger Daniel Bar peker på den nåværende boomen i generativ kunst som et eksempel på kopiering av ting som er populære.

Det er litt som ICO-er i 2017, etterligning vokser som markblomster, sier han. Men det hjelper industrien med å lære og utvikle seg.

Han innrømmer at klone NFT-prosjekter kan tiltrekke seg penger som ellers ville gått til originalen.

Folkene som kjøper klonene kunne ha kjøpt de ekte, så de kan uten tvil bli devaluert, for eksempel hvis én mindre budgiver byr, sier han. Men de ekte har faktiske fordeler som forfalskningene ikke gjør, så det er som å kjøpe en falsk Rolex. Bored Apes Yacht Club (BAYC) inkluderte tilgang til eksklusive fester. CryptoPunks ble brukt som billetter til en gratis NFT Meebit-drop. Det kan ikke klones.

Kryptosamfunn er også komplekse, ideologiske og mangefasetterte. Og mens den unike styrken til blockchain er å autentisere ting for å muliggjøre tillit mellom partnere, er det selvfølgelig mye spekulativt bruk på digitale eiendeler i det nåværende oksemarkedet, informert av memer og motkultur. Verdifulle kloner gir mening i denne sammenhengen.

Men, la oss starte med begynnelsen. Hva funken/phunken er en ikke-fungerbar token, eller NFT? Denne definisjonen rammer inn hele samtalen om fremveksten av NFT-kloner og hvorfor folk kjøper dem.

CryptoFunks
CryptoFunks på den annen side er derivater som bytter ut originalen mens de gjør noe annerledes. (Kilde: OpenSea)

Nye digitale eiendomsrettigheter

Som alle vet er 2021 året for NFT. Bokstavelig talt, som NFT er Collins Dictionarys ord av året . Alle fra kanadiske ishockey guddom Wayne Gretzky til merker som Marvel Comics har lansert egne kolleksjoner.

Den potensielle samlevinkelen for originale prosjekter er klar, men for kloner av en populær NFT-serie er det mer usikkert. Vi vet at kloneprosjekter har verdi og henter inn midler (selv om de ikke er på nivå med originalene). Interessant nok blir nesten ingen solgt en falsk og tror at det er den ekte varen.

Ikke-fungibel betyr at varen er unik og ikke kan kopieres. Hver NFT er et unikt symbol, og selv om det er enkelt å kopiere det relaterte bildet, kan ikke skaperens lommebokadresse forfalskes, og preging er en direkte herkomstlinje. Å prege en NFT registrerer en bestemt bruker som dens skaper og den første eieren av det NFT-tokenet.

(Som en side kan hackere være i stand til å klone en NFT kjent som sleepminting, noe som i hovedsak endrer eierskapskjeden. Utviklerne jeg snakket med var ikke sikre på at dette faktisk var mulig.)

Så, en NFT er i utgangspunktet en form for notartjeneste, et tokenisert verktøy for herkomst, etablering og sertifisering av skaperens lommebokadresse. De kan hjelpe artister, musikere og andre med å bevise at de har skapt noe.

Michael Kong, administrerende direktør i Fantom Foundation, sier at NFT-er viser hele revisjonssporet, autentisitetsnivå knyttet til hvert unike token som du kan se tidligere eierskap folk tillegger stor verdi til det.

Det betyr mye mer enn kopierte bilder av pikselerte punkere. Mulighetene for uforanderlig herkomst pakket inn i en NFT begynner så vidt å bli utforsket. NFT-er kan pakke alle data sikkert. Det er derfor ekte åpen kildekode-troende er opptatt av å se fremgang i utviklingen av rommet .

6 spørsmål til Mati Greenspan fra Quantum Economics
Shanghai Man: CZ er den rikeste kineseren med $90B, NFT-yachter og MonoX hacket
Til tross for dårlig rap, kan NFT-er være en kraft for det gode
Linjer i sanden: Den amerikanske kongressen bringer partipolitisk politikk til krypto
29. november 2021

Åpen kildekode-revolusjon som driver høye priser, selv for kloner

CryptoFUNKS og Sad Frogs District er to bemerkelsesverdige eksempler på opphavsrettskrav som fører til fjerning av opphavsrettskrav av klonede prosjekter. Den mest kjente NFT-markedsplassen Open Seas avnotering av NFT-klonen CryptoFUNKS i oktober økte ironisk nok bare populariteten. OpenSea hadde mottatt et varsel om fjerning fra Larva Labs som ba om fjerning på grunn av brudd på opphavsrett. Det var en lignende historie med PolygonPunks i august, selv om de dukket opp igjen i september .

I august kunngjorde OpenSea også avnoteringen av de 7000 pregede bildene av Pepe the Frog i Sad Frogs District på Discord-kanalen for brudd på opphavsrett som ble anlagt av karakterskaperen, Matt Furie. Dette gjorde samfunnet sint som allerede hadde investert 4 millioner dollar i prosjektet og var bekymret for at det potensielt ville gjøre NFT-ene verdiløse.

Bokky PooBah er en velkjent åpen kildekode-advokat i kryptoverdenen. En Sydney-basert malaysier, ble han forelsket i teknologien og dens ideologiske fundament og har tilbudt gratis leksjoner i blockchain-koding i årevis. Kodeakademiet hans har ingen bedriftsstøtte og ingen sponsing. Han ble med krypto for å bygge og fortsetter å rekruttere folk til å bygge eksperimentelle ting. PooBah er sitert på bunnen av CryptoPunks-nettstedet som en ressurs for prosjektet deres.

Avnoteringen av CryptoPhunks hadde en Streisand-effekt, noe som gjorde den mer populær, ifølge PooBah. Uttrykket refererer til da den berømte sangeren Barbara Streisand prøvde å undertrykke informasjon knyttet til hjemmet hennes i Malibu, men bare fremmet massiv interesse for det. PooBah selv måtte da kjøpe en CryptoFUNK på prinsippet. Restriktiv lisensiering hindrer samfunnet, beklager PooBah.

Han forklarer at NFT-er er superkraftige» og bygger en desentralisert NFT-børs der NFT-skapere kan be om løpende royaltyoppføringer i en hovedbok.

Gaflet den?

En teori om NFT knock offs er at de tilsvarer gafler til et OS eller blockchain som faktisk øker verdien og troverdigheten til den originale samlingen. Dette synet antyder at kloner faktisk øker NFT-prisene.

Tross alt, som høyreklikk-lagringsbrigaden påpeker, florerer det med NFT-er. Disse typene hevder at NFT-er er verdiløse fordi de kan replikeres med et skjermbilde. Men PooBah hevder lidenskapelig at de mangler poenget.

Til slutt, for umoralsk tid, er eierskapet sterkt og det er nøkkelen. Eierskap gjøres på en blokkjede, det spiller ingen rolle om folk vil kopiere noen bilder uansett, sier han.

For PooBah er artisten Beeple med høyest inntekter kjedelig … når det gjelder teknologibruk. Dens tekniske fremgang som begeistrer ham. Fantasifull kode er kunsten.

(function() {window.mc4wp = window.mc4wp || {listeners: [],forms: {on: function(evt, cb) {window.mc4wp.listeners.push({event : evt,callback: cb});}}}})();

Det beste fra blockchain, hver tirsdag

Abonner for gjennomtenkte utforskninger og rolig lesning fra Magazine.


Ved å abonnere godtar du våre vilkår for bruk og personvernerklæring

Kong er enig, og påpeker at høyre, klikk og lagre argumenter er sanne for alle kunstverk. Men det er faktisk ikke det samme. Verdi er subjektiv, verdien er i øyet til innehaveren, for eksempel opplevd sjeldenhet.

Han sier at det er helt forventet, det er enkelt å lagre en fil og produsere en annen NFT, men argumentet gir mer mening omvendt: Opphavsrett kan lett krenkes, men med NFT-er er det faktisk lettere å se hvem som har laget kunstverket.

PooBah mener at lisensiering av bilder kan være mer tillatende» og han argumenterer for at åpen lisensiering trener flere mennesker ved å lage læringsverktøy slik at hvem som helst kan gå til kildekoden og referere til den for å bygge noe. Han er filosofisk om klone NFT-prosjekter, og siterer fordelene med adopsjon og læring. Dette er alltid partilinjen for de desentraliserte hengivne.

Klone punk-skapere

Skaperne har alle sine egne historier. David Lawrence er en 29 år gammel Orlando-basert fotograf som startet et prosjekt kalt Punk Portraits . Mens den tjener penger på CryptoPunk-fenomenet, har den helt klart sin egen stil.

Punk-portrett #143
Punk Portrait #143 (OpenSea)

Punk Portraits er CryptoPunks i kjødet. Det er 1000 forskjellige "punkere" fra det virkelige liv med de samme egenskapene, men legemliggjort av ekte mennesker, forklarer han. Målet mitt med portrettfotografering er å lage bilder som representerer ens sanneste jeg.

Det er vanskelig å dømme noen som virkelig tror på kunsten deres samtidig som de tjener på Punk-navnet. Han har vært fotograf i over ti år. Punk Portraits var hans første inntog i både NFT og fiktiv (kunst) verden.

For Lawrence er Punk Portraits selvfølgelig ikke en klone, men et derivat.

CryptoPunks satte gullstandarden for hva jeg tror en NFT-samling er. Den er enkel, men likevel unik, og hver brikke kan stå for seg selv. Det er NFTs Rolex.

Han sier arbeidet hans er som en hyllest til et favorittkunstverk.

Vi ville ha samme detalj og lokke, men så å forestille oss hvordan det ville vært hvis punkerne var mer enn bare piksler. Hva om de kom og tok på seg en virkelig person? PooBah kjøpte en, selvfølgelig, i protest mot Larva Labs bilde-IP-begrensninger. Til dags dato har det ikke vært rejst IP-krenkelser mot Punk Portraits.

Mens han bruker Punk-temaet, har Lawrence helt klart sin egen stil (Kilde: OpenSea)

Clayton Dixon er den New Zealand-baserte skaperen av Fast Food Punks , som hopper fra de originale CryptoPunks til et kjent McDonalds-temaband av misfitte. En samling samlet også inn $574 000 til Ronald McDonald House i USA, en veldedig organisasjon for syke barn.

ETH gikk også opp på den tiden, så det beløp seg til rundt $700 tusen for veldedighet.

Det er et geni ved kreasjonene hans, sammen med litt flaks. Bitcoin krasjet i mai 2021. Så memes av innehavere av Bitcoin som måtte gå tilbake til McDonald's for å jobbe gikk viralt ... noe som gjorde den til en populær serie, sier han tilfeldig. Jeg laget dem for hånd. Jeg ante ikke hva jeg gjorde og lastet dem opp til OpenSea. De solgte umiddelbart."

En annen skaper av punkkloner, Berk zdemir, er den tyrkiske artisten til Bastard Gan Punks , og han liker å bruke musikkmetaforen om remiksing.

En remiks rekontekstualiserer ideen eller en forestilling og gir den en ny mening. Originalen blir fortsatt der de er. Derivater bygges på toppen av det, noen ganger som en variasjon eller noen ganger som en protest. Hver artefakt har merker av sine forgjengere.

Han var en fan av CryptoPunks, men hadde ikke råd til dem, så jeg tenkte at jeg kunne lage noen til meg selv. Kreasjonene hans ble ganske stygge (men fantastiske), og dette ga meg ideen om å være en jævel, en ny generasjon født fra kule eliteforeldre. Jeg begynte å være klønete og skapte et personkonsept rundt dem med dumme beskrivelser.

Han var overveldet over oppmerksomheten den fikk, og samfunnet bygget rundt prosjektet. Etter syv måneder overlot han styringen av prosjektet og merkevaren til BASTARD DAO. Men jeg liker fortsatt å skape ny lore for det og lage avledede verk og oppmuntre folk til å lage.

Lang levetid, hevder han: avhenger av hva intensjonen bak 'klonen' er og sluttproduktet. Hvis en klon ikke har noe budskap eller et solid standpunkt, er de vanligvis falske kontanter. Markedet er overmettet av prosjekter som ønsker å selge ut med kopier og lim ideer uten å ha noen visjoner eller planer.

De ser kjente ut (Kilde: Bastard Gang Punks, OpenSea) https://opensea.io/collection/bastard-gan-punks-v2)

NFT-samfunnskulturen har også en skummel side

Fellesskap bygget på Discord-grupper er viktige for NFT-prosjekter. Nøye kuraterte plotlinjer er laget slik at NFT-ene ikke bare dukker opp fra ingensteds. Discord-grupper opererer for krypto-innfødte fans av en artist, stikk innom dem. Det er absolutt noen veldig obsessive eller kanskje hengivne mennesker som venter på nyheter om ny kunst eller en mulig airdrop.

Internett-memekultur er en nøkkeldriver for interesse for NFT-er. Humor er viktig for klonenes verden ... ta Dolly the NFT klon saueklonen, oppkalt etter den berømte skotske saueklonen første gang klonet i 1996. Og en begrenset serie Kimmie NFTs som viser Nord-Koreas leder Kim Jong-Un i forskjellige former for kjole , som også kommer med en ledertittel som skal brukes i Kimdom.

The Kimmies
Kimmies NFTs (Kilde: Twitter)

Men som med alt som skaper høy lidenskap, kan disse debattene bli sure. Eks-Google-ansatt Chunke Monke sier at han var gjenstand for trusler fra tilhengere av en viss NFT-utgivelse etter at han begynte å publisere artikler som er kritiske til det han kaller varemerketroll og deres forsøk på å varemerke deres NFT. Varemerketrollene skal ha angrepet hans egen satiriske NFT-utgivelse. Etter hans syn er dette aktører som kveler innovasjon gjennom overdreven IP-beskyttelse.

Chunke Monke er nå en vokalkritiker av storteknologi. Han snublet seg inn i krypto og NFT-er etter at hans siste oppstart mislyktes, og han fant Web 3.0 spesielt forlokkende. I følge Chunke Monke er en NFT-klon som varemerker deres klon NFT en hån mot åpen kildekode-innovasjon og avledede kreative muligheter, men doxingen av hans sanne identitet skremte ham. Slik er den ekstreme lidenskapen i dette rommet.

Chunke Monke beklager denne aggressive kulturen blant noen kloneprosjekter.

Jeg har sett mange Clone NFTs Discords. De er ikke morsomme. Det er ingen kjærlighet eller tilbedelse for kunsten eller historien fordi den er helt hul. Det er ingen mening og ikke noe varig fellesskap.

Men, parodi NFT-er kan beholde mye verdi, kanskje mer enn originalen, hvis de har en viss sans for godt humør, sier han.

Prisene symboliserer revolusjonen?

I gatekunstkulturen, som også tilbyr et stort spekter av sinte tenåringsmerker til seriøse politiske uttalelser, er arbeid en del av reglene. Det virket alltid for meg at Banksys enorme priser på auksjonen forvrengte røttene til en protestbevegelse som ble født på togene til Phillie på 1970-tallet. Faktisk, gjennom kunsthistorien, ble elevene undervist ved å kopiere verkene til sine mestere.

For de i kunstverdenen som solgte T-skjorter og krus og forklær med reproduksjoner av arbeidet deres var en gang helligbrøde for seriøse kunstnere. Er det analogt med klone NFT-er av kunst?

Som TradArt eller tradisjonell kunst, er det ikke vinneren som tar alt. Det er mange konkurrenter og mye plass til mange vinnere og tapere. NFTS vil være her så lenge blokkjedene varer, sier PooBah. Opphavsrettsargumentene er der, men å gå mot kloner er litt mot åpen kildekode.

Så hvorfor tiltrekker copycat-kloner så høye priser? Ren spekulasjon, sier Web 3.0-utvikler Kong, kjøper kloner i håp om at noen andre vil selge det for et større beløp. Pandemien viser også hvor mange som kan tjene penger ut av løse luften, bemerker PooBah.

Ved å moderere disse spådommene bemerker Chunke Monke hvorfor disse verdivurderingene er vanskelige. Sannheten er at det ikke finnes riktige svar i NFT-investeringer, men det er mange feil svar. Verdi basert på sammenlignbare resultater (Clone Punk skal være X prosent av CryptoPunk) som i tradisjonell finans, gir ingen mening.

For ordens skyld, i gatekunstkulturen var det alltid helligbrøde å merke en skriblet signatur på et detaljert hovedverk.

For zdemir, NFT-kloneskaperen, er disse reglene:

Jeg oppfordrer sterkt folk til å stjele kunsten min og lage ting med dem. Jeg tror verden trenger mer moro og ideer.

6 spørsmål til Mati Greenspan fra Quantum Economics
5. desember 2021
Shanghai Man: CZ er den rikeste kineseren med $90B, NFT-yachter og MonoX hacket
2. desember 2021
Til tross for dårlig rap, kan NFT-er være en kraft for det gode
2. desember 2021
Linjer i sanden: Den amerikanske kongressen bringer partipolitisk politikk til krypto
29. november 2021

You May Like

Subscribe US Now