Detaljhandel øker kjøp av Bitcoin og dollar kan nå R$ 7, ifølge analyse – Markedssammendrag

Detaljhandel øker Bitcoin og Dollar

Denne mandagen (22) holder Bitcoin (BTC) seg under USD 60 000. Mens detaljinvestorer øker bitcoin-kjøpene i det brasilianske markedet, er det mer sannsynlig at dollaren treffer rekordnivået på R$7 enn tilbake til R$5, ifølge analytikere.

Etter den positive helgen, sjekk ut dagens markedssammendrag bitcoin som blir avvist til $60 000 og faller til $57,327. De fleste altcoins handles også i rødt, bortsett fra CRO og Elrond – forstå hvorfor disse valutaene har steget de siste timene.

Detaljhandel øker Bitcoin-kjøp og CoinGoLive viser det under $60 000
Kryptovalutarangering – Kilde: CoinGoLive.com.br 

Detaljinvestorer driver bitcoin-kjøp

Etter flere påfølgende dager med tap, der bitcoin (BTC) falt 20% fra toppprisen til rundt $56 000, begynte eiendelen endelig å øke i løpet av helgen, ifølge CoinGoLive.

Valutadumpen blir påvirket av langsiktige investorer (LTH) – eller diamanthender , som ifølge analytikere Glassnode allerede har gått inn i en moderat fase med profitttaking. Dette fører til et press nedover på prisene.

I mellomtiden er detaljinvestorer, med mindre enn 1 BTC, for tiden i en intensiv kjøpsfase, "som sikrer at den nåværende korreksjonen ikke er begynnelsen på et bjørnemarked, men på en konsolidering", sier Willy Woo i ditt siste markedsføringsnyhetsbrev .

I diagrammet nedenfor representerer de blå sirklene kjøp fra forhandlere (små investorer). Det har vært en intensivering av innkjøp fra denne gruppen de siste dagene.

På den annen side fortsatte langsiktige eiere også å kjøpe bitcoins, selv om noen av dem deltok i BTC-salg.

detaljinvestorer driver Bitcoin-kjøp
Termisk kart over handel med innehavere med mindre enn 1 BTC – Kilde: wobull.com

På dette tidspunktet handles den største kryptovalutaen etter markedsverdi til US$57,471 – R$321,705 på store brasilianske meglere; markedsverdien har falt til 1,08 billioner dollar, og dominansen over altcoins er også mellom 40%.

Koalisjonspresidentialisme skaper etterspørsel etter offentlige utgifter som et forhandlingskort for støtte

Et poeng som bør vurderes i enhver analyse av finansspørsmålet i Brasil er naturen til vårt politiske system, som førte til opprettelsen av et parlament med en sterk populistisk skjevhet og som driver det vi kaller koalisjonspresidentialisme.

I dette systemet er det svært vanskelig å danne en stabil politisk base i kongressen, siden styrken til små partier, uten ideologi og avhengige av punktlige regjeringshandlinger til fordel for medlemmene, skaper et nesten autonomt krav om offentlige utgifter som valuta. utveksling av politisk støtte til regjeringen på vakt.

Bekymringen for bærekraften til offentlige regnskaper er en del av den økonomiske debatten i Brasil, spesielt etter at grunnloven fra 1998 etablerte en rekke nye sosiale programmer, inkludert etablering av arbeids- og trygderegler.

Les også: Hvem skal gjennombore taket først: Bitcoin eller Bolsonaro?

Hvis offentlige utgifter er et forhandlingskort, når valget nærmer seg, kan det bli "hullet i taket". I en analyse av Brasil vurderer den amerikanske banken Wells Fargo at den brasilianske valutaen – som har styrket seg de siste ukene – har en tendens til å svekkes.

"Selv om den finanspolitiske regelen kan være intakt foreløpig, fortsetter vi å tro at Bolsonaro vil forsøke å forbedre kontantoverføringene ytterligere når valget nærmer seg."

"Ettersom Brasils gjeld og finanspolitiske bane forverres over tid, tror vi at finansmarkedsentimentet kan bli negativt mot Brasil og den brasilianske realen," sier økonomer.
De påpeker, på konto r io innhentet av Cointimes, er det mer sannsynlig at valutaen vil gå til nivået R $ 7 enn å gå tilbake til R $ 5. På dette tidspunktet handles utenlandsk valuta til R $ 5,60.

CRO og Elrond (EGLD) fyrer

De fleste alternative valutaer etterlignet ytelsen til BTC de siste dagene, noe som betyr at de er litt ned i dag. Ethereum (ETH) var over $4,350 i går, men en nedgang på 3% tok det tilbake til rundt $4,200.

Crypto.coms opprinnelige token nådde også en ny rekord, over $0,7, etter å ha hoppet mer enn 50 % på en uke. Det er fordi selskapet nettopp har lansert et kredittkort for kryptovalutaer i Brasil og i utlandet i USA, nå det ikoniske Staples Center-stadionet i Los Angeles , heter Crypto.Com Arena.

Les også: På tide å selge? Megler kryptovaluta med 500% potensial kan korrigere på kort sikt

Elrond (EGLD) steg 23 % og satte også ny prisrekord. Den øko-smarte kontraktsplattformen med høy avkastning av institusjonell kvalitet annonserte lanseringen av det største DeFi-incentivprogrammet til dags dato, verdt 1,29 milliarder dollar.

Spesielt vil likviditetsincentivprogrammet bli brukt på den Elrond-baserte DeFi Maiar DEX-plattformen og indikerer prosjektets forpliktelse til å gjøre DeFi til et mainstream-fenomen.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (-3,17%), Binance Coin (-2,13%), Solana (+3,67%), Cardano (-3,08%), Ripple (-3,11%) , Polkadot (-3,41%), Avalanche (+1,01%), Dogecoin (-2,59%), Shiba Inu (-2,05%) og Crypto.com (+3,84%).

I følge CoinGoLive er markedsverdien av alle kryptoaktiva rundt 2,69 billioner dollar fra og med denne mandagen.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen ( logg inn ) og ha en flott dag med handel.

Detaljhandelsinnhold driver kjøp av Bitcoin og dollar kan nå R$7, ifølge analyse – Market Summary dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *