Dogemon Go -mobilspill lar spillere motta Dogecoin

Etter årets hype for den meme-baserte kryptovaluta Dogecoin, presenterte et team av utviklere utgivelsen av et augmented reality-mobilspill kalt "Dogemon Go." I likhet med spillet Pokémon Go fanger spillere virtuelle karakterer kalt "Dogemon Go". "Dogemons ”Og ettersom karakterene går opp, kan de tjene dogcoins som en premie.

Fange Dogemon og få hund

Det er et nytt mobilspill som bruker augmented reality og kryptoaktiva dogecoin (DOGE). Krypto -samfunnet fikk en forsmak på spillet Dogemon Go i forrige måned da prosjektets offisielle Twitter -side begynte å legge ut om det nye spillet.Dogemon -pålogging og avatarerMobilspillutviklere avslørte nylig at spillet har blitt utgitt for iOS -enheter og at en Android -app er under utvikling. Prosjektets nettsted introduserer spillet for besøkende og inkluderer også et utvidet virkelighetskart. Dogemongo.com nettportal sier: “Start nå og fang din første Dogemon. Kombiner spillopplevelsen med dine favoritt Dogemons. Begynn å fange Dogemons i dag (og), hvis du er en god trener, kan du finne kryptokurver som byttedyr blant andre Dogemons. Dogemons venter på deg – begynn nå og fang dem alle! ”

Personvernhensyn og Dogemons 'reklameparadis'

Appen i appbutikken viser at spillet ble utviklet av en programmerer ved navn Shemie Suarez. Nettstedet forklarer at spillet ble produsert av et team kalt Frozen Limited, og nettstedet er også vert for en videotrailer for spillet. kart og tokensNoen mennesker kan velge å ikke spille spillet på grunn av personvernhensyn, fordi når du registrerer deg for å spille, er det nødvendig å ha en Google -konto, Facebook -konto eller muligheten til å bruke en Apple -ID. Pokémon Go krever også en av disse kontoene for å spille augmented reality -spillet. Når spilleren starter spillet, kan de tilpasse treneren sin avatar. Men bekymring for personvern og sikkerhet skader aldri! Spillet Dogemon får ikke mange vurderinger på grunn av at det er så nytt. Selv om grafikken til Pokémon Go er bedre, tilbyr Pokémon -spillet ikke kryptokurrencybelønninger i spillet. På Dogemon Go -nettstedets portal sier utviklere at spillet kan være et "reklameparadis" for de som ønsker at "prosjektene, tokens/mynter" skal annonseres i det utvidede virkelighetskartet. Mens folk med Android -enheter ikke kan bruke Google Play -butikken til å installere spillet, har utviklerne laget en direkte APK -nedlasting for de som ikke vil vente lenger. Les også:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *