Dotz kunngjør utveksling av poeng for bitcoins i samarbeid med Foxbit

admin

Partnerskap mellom Dotz og Foxbit Med den hensikt å øke fordelene for kundene og bidra til popularisering av kryptokurver, …

Dotz -innholdet kunngjør utveksling av poeng for bitcoins i samarbeid med Foxbit som først dukket opp i Cointimes .

Partnerskap mellom Dotz og Foxbit

Med den hensikt å øke fordelene for kundene sine og bidra til popularisering av kryptokurver, kunngjorde Dotz, et lojalitetsprogramselskap, et nytt initiativ, denne gangen knyttet til kryptokurrencymarkedet.

Før det tillot selskapet allerede konvertering av Dotz til fiat -valuta, gjennom sin digitale konto.

Nyheten er det faktum at bitcoin er inkludert i sitt utvalg av alternativer, slik at kundene kan omdanne balansen til BTC.

I tillegg til å være enkelt for folk som investerer i bitcoin, har partnerskapet soliditeten til to store selskaper bak seg, som involverer et selskap notert på børsen (Dotz, som har sine aksjer notert på B3 under tickeren DOTZ3) og megleren Foxbit, som er en av de største og eldste kryptovaluta -børsene i verden, og som i dag har rundt 750 000 registrerte kunder.

Ny på São Paulo -børsen, B3, holdt Dotz sin børsnotering ("Initial Public Offering", eller "Initial Public Offering", på portugisisk, som betyr da selskapet begynte å handle sine aksjer på børsen) i mai 2021.

Blant de forskjellige nyhetene som den har kunngjort, vakte en av dem mye oppmerksomhet, som var partnerskapet med Ant Group, det finansielle datterselskapet til giganten Alibaba.

Med lanseringen av funksjonaliteten tilbyr selskapet nå sine kunder muligheten til å bytte sine akkumulerte poeng på Dotz -plattformen mot bitcoin (BTC).

Dotz hevder at initiativet er "et annet skritt mot universet av digital økonomi og innovasjon".

Ricardo Gazetta, direktør for New Business i Dotz, uttalte at "I tillegg til en innovasjon utvider vi mulighetene for å bruke Dotz -valutaen og gir våre forbrukere mer frihet til å velge hva som virkelig påvirker deres daglige liv. Vi hadde allerede gått videre med konverteringen av Dotz til kontanter på den digitale kontoen, og nå kan klienten også omdanne saldoen til kryptokurver ”.

På Foxbits side uttalte co-CEO Ricardo Dantas at meglerfirmaet har til hensikt å "popularisere bitcoin og andre kryptokurver. Partnerskapet med Dotz er et annet skritt i denne retningen, slik at flere og flere mennesker har kontakt med et innovativt marked og får frihet til å velge hva de gjør med pengene sine ”.

Hvordan fungerer det i praksis?

Dotz vil ikke være direkte involvert i kryptomarkedet. Denne rollen har ansvaret for Foxbit, som har kunnskap og nødvendig erfaring for å håndtere verdiene i kryptovaluta på en sikker måte.

Enkelt sagt må interesserte parter godkjenne sin deltakelse i programmet gjennom Dotz belønningsprogramkatalogen.

Parallelt må de opprette en konto hos Foxbit-meglerhuset (ved hjelp av den samme e-posten som er registrert hos Dotz), en konto som lar dem motta kryptokurvene.

Når disse prosessene er utført, vil de motta kuponger som kan byttes mot krypto.

Les mer:

  • Brasiliansk "Viscount of Bitcoin" blir rådgiver i en fotballkamp
  • Brasilianere betalte 2 billioner dollar i skatt tre måneder tidligere enn i 2020
  • Selskapet som skylder 2,2 milliarder dollar tjener 100% med nyskapende kryptovaluta

Dotz -innholdet kunngjør utveksling av poeng for bitcoins i samarbeid med Foxbit som først dukket opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Russiske tjenestemenn vurderer forslag om å gruve Bitcoin med tilhørende gass

Russiske myndigheter fortsetter å vise økende interesse for kryptokurver da Bitcoin nærmer seg et nytt høydepunkt noensinne.

Den russiske regjeringen vurderer et nytt prosjekt for å utvinne Bitcoin ( BTC ) med tilhørende petroleumsgass.

Vasiliy Shpak, viseminister for industri og handel i Russland, har angivelig sendt et forslag til den russiske sentralbanken og departementet for digital utvikling om å bruke landets oljefeltutstyr for gruvedrift av kryptovaluta.

I følge en rapport fra Kommersant, ble forslaget arkivert 7. september, der regjeringen ble bedt om å gi tilbakemelding på et initiativ som opprinnelig kom fra lokale olje- og gasselskaper.

Firmaene foreslo spesielt å bruke tilhørende gass til å drive nærliggende datasentre for gruvedrift av Bitcoin. Denne typen naturgass er et biprodukt ved oljeboring, men på grunn av de utrolige kostnadene ved riktig gassinfrastruktur blir den ofte bortkastet gjennom fakling, hvor overflødig gass ganske enkelt brennes av.

Tilhørende gass er et biprodukt ved oljeboring, men på grunn av de utrolige kostnadene ved riktig gassinfrastruktur blir den ofte bortkastet gjennom fakling, hvor overflødig gass ganske enkelt brennes av. Den russiske regjeringen har forsøkt å redusere gassfakling for å kutte utslipp, men har slitt med å nå mål på grunn av mangel på nødvendig infrastruktur.

Å bruke gassen til Bitcoin -gruvedrift kan potensielt forbedre effektiviteten av naturgassbruk i termisk generering gjennom "hybridmoduler for digital valutakstraksjon", sa Shpak angivelig i brevet.

I følge Kommersant involverer prosjektet "et av Russlands største oljeselskaper" som sliter med å skalere sitt gruvedriftsprosjekt med kryptovaluta på grunn av usikkerhet i reguleringene.

Relatert: For tidlig å snakke om bruk av krypto for oljehandel, sier Putin

Gazprom Neft, den tredje største oljeprodusenten i Russland, er angivelig det eneste selskapet som har vært involvert i et slikt prosjekt, og genererte 1,8 BTC på bare en måned i fjor. Firmaet eies for det meste av den russiske regjeringen gjennom Federal Agency for State Property Management og Rosneftegaz.

Gazprom Neft reagerte ikke umiddelbart på Cointelegraphs forespørsel om kommentar.

Bitcoin -gruvedrift har blitt fakturert av både gründere og politikere som en måte å håndtere den bortkastede praksisen med å blusse tilhørende gass på. I forrige uke sa USAs senator Ted Cruz nylig at det er "enorm mulighet for Bitcoin [...] å fange den gassen i stedet for å kaste bort den."

Subscribe US Now