En av de beste kryptovalutabørsene ankommer Brasil

admin

Bybit ankommer Brasil Du har kanskje lurt på hva som er den beste investeringen der ute. Svaret på det spørsmålet…

Innholdet En av de beste kryptovalutabørsene kommer til Brasil dukket først opp i Cointimes.

Bybit ankommer Brasil

Du har kanskje lurt på hva som er den beste investeringen der ute. Svaret på dette spørsmålet er vanskelig og avhenger av profilen til hver enkelt investor, men kryptovalutaer har absolutt vært den aktivaklassen med best ytelse det siste tiåret . I løpet av de siste 10 årene har Bitcoin gitt 10 ganger mer enn Nasdaq, og aktivaen har allerede økt med mer enn 400 % i 2021.

Tidligere resultater garanterer selvfølgelig ikke fremtidig avkastning, men den historiske ytelsen til noen kryptovalutaer er virkelig imponerende, og i dette scenariet kan det være veldig verdt å ha krypto i porteføljen din.

Ny sentral ankommer Brasil

Hvis du har tenkt på å investere i krypto, vet at en av de største kryptovalutabørsene i verden kommer til Brasil i november, med flere kampanjer for nye brukere .

Lansert i mars 2018, er Bybit en av de raskest voksende kryptovalutabørsene i verden, med mer enn 3 millioner brukere og mer enn 10 milliarder dollar i daglig handelsvolum. Fra og med november vil selskapet akseptere innskudd via PIX, for å lette tilgangen til det brasilianske publikumet til de innovative produktene det tilbyr.

Hos Bybit kan du handle et bredt utvalg av kryptovalutaer og futureskontrakter gjennom en komplett handelsplattform med den beste likviditeten i markedet – attributter som ga den tittelen Most Reliable Trading Platform i 2020 .

Bortsett fra det kan Bybit-brukere motta passive inntekter på opptil 17 % pa gjennom innsats av kryptovalutaer – noe som fortsatt er sjeldent blant brasilianske børser.

Crypto Futures-kontrakter

Hos Bybit kan investorer med en dristigere profil vedde mot eller til fordel for verdistigningen av kryptovalutaer gjennom futureskontrakter. Et veddemål til fordel for en eiendels verdistigning vil være en "Lang" ordre og et veddemål mot eiendelens verdistigning vil være en "Kort" ordre.

En fordel med å handle futureskontrakter fremfor selve kryptovalutaer er at kontrakter gir mulighet for innflytelse og har en tendens til å være mye mer volatile enn den underliggende eiendelen. Hvis Bitcoin er verdt 10 %, kan en BTC/USDT-kontrakt gi en fortjeneste på 50 % eller mer, for eksempel! Et annet interessant aspekt ved futureskontrakter er at siden du kan satse på en eiendels devaluering, kan du tjene penger selv når markedet er nede.

Det er imidlertid viktig å huske at volatilitet også kan virke mot deg. Derfor anbefales det at investorer bruker "Take Profit" (TP) og "Stop Loss" (SL) ordrer for å ha mer kontroll over inngangs- og utgangsprisene for sine handler.

Innsats (passiv inntekt)

Kan du forestille deg å motta passiv inntekt med avkastning som er overlegen ytelsen til det brasilianske aksjemarkedet? Med Bybits satsing på kryptovaluta er det mulig å 'leie' kryptoene dine og tjene opptil 17 % pa!

staking bybit

Staking er en aktivitet der investorer låner ut sin krypto til en protokoll for å validere blokkjedetransaksjoner eller for å gi likviditet til markedet. I bytte mot «leien» av eiendelene deres får investorene inntekter som kan sammenlignes med renter.

Den store fordelen med innsats er at den kan tilby avkastning langt overlegen de fleste tradisjonelle rentealternativer, med lite byråkrati og på en dollarisert måte, spesielt når det gjelder innsats av stabile mynter som USDT.

Hvordan opprette en Bybit-konto

Velkommen til Bybit

Prosessen med å opprette en konto hos Bybit er ganske enkel – bare registrer en e-post og opprett et passord. Du vil da kunne overføre penger til kontoen din og begynne å handle med en rekke kryptovalutaer og futureskontrakter.

De som ønsker å øke uttaksgrensene sine hos Bybit kan sende et identitetsdokument og gjennomføre den fulle verifiseringen. Grensen uten verifisering er 2 Bitcoins per dag.

Annet enn det, anbefales det å få tilgang til kontoinnstillingene og aktivere pålogging med tofaktorautentisering (2FA) for å øke kontosikkerheten.

Opprett en konto hos Bybit

Innholdet En av de beste kryptovalutabørsene kommer til Brasil dukket først opp i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Coinbase er angivelig nede for noen brukere etter å ha fikset tilkoblingsproblemet

Coinbase opplevde tilkoblingsproblemer tre ganger i løpet av de siste 30 dagene, ifølge offisielle data.

Den Nasdaq-noterte kryptovalutabørsen Coinbase fortsetter angivelig å møte noen systemproblemer etter å ha opplevd et stort tilkoblingsproblem.

Både Coinbase meglerhus og handelsplattformen Coinbase Pro var utilgjengelig 23. november på grunn av tilkoblingsproblemer på begge plattformene, rapporterte Coinbase Support offisielt.

"Dette kan forårsake mislykkede handler, forsinkede transaksjoner og uventet oppførsel på nettsiden og mobilappene," sa Coinbase.

Børsen sa at den løste problemet fra kl. 02.00 UTC den 24. november, da problemet ikke lenger påvirket Coinbase-produkter og -tjenester. Ifølge Coinbase s hendelsen og planlagt vedlikehold historie , firmaet tok mindre enn to timer å fikse hendelsen.

En rekke brukere på nettet uttrykte umiddelbart harme angående plattformens gjentatte tilkoblingsproblemer, med noen observatører som påpekte at Coinbase hadde et lignende problem for bare en måned siden. Mange brukere koblet Coinbases "tilkoblingsproblemer" til rallymynter, inkludert Shiba Inu (SHIB), GYEN og Crypto.com (CRO).

Etter at Coinbase noterte CRO på sin plattform i begynnelsen av november, steg tokenet mer enn 300%, ifølge CoinGecko-data. GYEN har vært utilgjengelig for kjøp, salg og handel på Coinbase på grunn av tekniske årsaker siden 19. november, ifølge Coinbase Status.

Noen Coinbase-brukere har angivelig fortsatt å oppleve problemer med plattformen etter at børsen sa at problemet var løst.

"Jeg våkner og en dag senere og Coinbase er fortsatt nede. Forestill søksmål hvis børs dritt sengen så vanskelig,”en rapportert Coinbase bruker sa .

"Det har gått 24 timer og Coinbase er fortsatt nede," skrev en annen antatt kunde på Twitter.

Til tross for at Coinbase Support fortsatt godtar nye brukerklager på Twitter, nektet børsen å gi flere detaljer om problemet eller årsakene til Cointelegraph. "Vi opplevde tilkoblingsproblemer på tvers av Coinbase.com og Coinbase Pro. Dette er nå løst," sa en Coinbase-talsperson.

Relatert : Binance-sjef motsetter Elon Musk for å ta opp Dogecoin-problemer

Tesla-sjef Elon Musk uttrykte nylig sin støtte til kryptoholdere som flytter pengene sine ut av sentraliserte børser for å beskytte beholdningen deres. "Enhver kryptolommebok som ikke gir deg dine private nøkler bør unngås for enhver pris," sa Musk tidligere.

Subscribe US Now